- 26 Mayıs 2022
- 118
- 39
- 48
- Konu Sahibi denothanim
-
Size ne ya, sevgilileriniz kocalarınız ne yapsa suç oldu. İnsan oturup 1 kahve alıp o an yalnızlığın keyfini çıkaramaz mı düşün garibanın yakasındanHanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.
Sizce ben mi abartiyorum yoksa bu durum normal mi?
Sen de git bi kere tek başına kız. Çok keyifli. Ben de hep giderim kendi başıma. Siz hiç kendi kendinize vakit geçirmekten hoşlanmıyo musunuz ya?Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.
Yapsin ne var bunda?Bunu her gün yapmasi peki??
Eşiniz değil ki ??erkek arkadasim
Siz de öğle arasında gidiyormuşsunuz. Sizin ne farkınız var?Bunu her gün yapmasi peki??
Nefes de almasın benceHanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?