- 18 Aralık 2009
- 6.507
- 7.877
- 773
- Konu Sahibi denothanim
-
Ee bekar?Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.
Sizce ben mi abartiyorum yoksa bu durum normal mi?
Haftasonları kızım bale kursundayken ben yürüyüş yapıyorum, eşim de kahvesini beğendiği bir kahveci var oraya gidip oturuyor. Hafta sonu rutinimiz bu genelde. Sizi rahatsız eden nedir?Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.
Gariplik 1: esnafın daha geç saatte uyanıp calismasi ( esnaf dediğin tukkani erken acar)Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Bekar birinin bekar gibi takılmasıHaftasonları kızım bale kursundayken ben yürüyüş yapıyorum, eşim de kahvesini beğendiği bir kahveci var oraya gidip oturuyor. Hafta sonu rutinimiz bu genelde. Sizi rahatsız eden nedir?
Canım ben ona gore daha sosyalim zaten sorun şu ki iliski olunca ikimiz de bazı yönlerimizi törpüledikAy seninle ilişki ne sıkıcıdır yazık adamaDaha kanlı canlı eğlenceli biriyle olmalı
Bu durumun sana garip gelmesi bana aşırı garip geldi. Hepi topu oturup bir kahve içiyor. Sanki kumara gidiyor.Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Ee sen de tek git. Laf ederse de " sen de tek gidiyorsun, ne var bunda? Kafenin kapısından geçince beni yemeyecekler ya" de.Arkadaşlar şöyle bir sey var ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
Simdi ben surekli kafeye gitsem o soylenir durur ama kendisi her gun gidiyor anlatabildim mi??
e sen kafeye gidip kendi kazandigin parayla bir kahve icip bir yemek yiyorsun diye sana söylenen adamla isin ne?Simdi ben surekli kafeye gitsem o soylenir durur ama kendisi her gun gidiyor anlatabildim mi??
Evli bekar fark etmeksizin insanlar tek başlarına kafeye gidebilir, ki çoğumuz gidiyoruz.Arkadaşlar şöyle bir sey var ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
Simdi ben surekli kafeye gitsem o soylenir durur ama kendisi her gun gidiyor anlatabildim mi??
Arkadaşlar şöyle bir sey var ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?