Eşiniz tek başına kafeye gidiyor mu?

Adam zaten bekar. Bekar gibi degil.
Bir kafeye gidip senin deyiminle karı kız keseceğini düşündüğün biriyle zaten beraber olma.
Kafeye gitmese ,kafese kapatsan da kesecek adam keser zaten o karı kızı.
Düşünce yapın, yazdıkların gercekten muhitinizin hangi mağara olduğunu sorgulatiyor insana.

Bağcılar? Esenyurt? Belki Elazığ?

Az önce tek başıma cafede kahve içtim. Şimdi biz neyiz?
Offf. Şimdi sizi kimler kimler kesmiştir. Siz de bir iki göz süzdünüz belki.
Ulkede normal insanlar olarak sanki bir simülasyona kapatıldık. Akıl sağlığımızı da koruyarak hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Çok haklısın gerçekten.
Sürekli dip dibe olmuyor ki zaten. İnsan kendi alanında da bir şeyler yapmak istiyor.

Hanımlar arttırıyorum. Beyim evdeyken dışarıda tek başıma şarap içtim. Törpülesem mi

İnsanlar birbirini kesmeye gidiyormuş kafelere. O öyle yazmamış ama kibarlaştırdım ben.
Ben hep bir şeyler içmeye gidiyordum oysaki. Kim bilir kimler gözleriyle yedi bizi. Şansa yaşıyoruz valla.

Yorumları okumadım, illa ki benzer minvalde şeyler yazılmıştır ama bekar gibi derken?
Bekar olmayanlar tek başına kafeye giremez diye bir kural mı var? Varsa ben hepten yandım.
İnsanlar birbirleriyle evlendiler diye yapışık ikiz gibi yaşamak zorunda değiller, herkesin kendi özel alanı var.
Bende yalnız başıma sahile gidip bir şeyler içmeyi çok severim, şaşıracaksınız ama uzun zamandır evliyim.
Takılmayın, sizde gidip özel alanınızın keyfini çıkarın

Umuyorum bu konunun sahibi bizimle kafa bulmak için eğlenmek için açmıştır konuyu oyle düşünmek istiyorum.

İnsanlar birbirini kesmeye gidiyormuş kafelere. O öyle yazmamış ama kibarlaştırdım ben.
Ben hep bir şeyler içmeye gidiyordum oysaki. Kim bilir kimler gözleriyle yedi bizi. Şansa yaşıyoruz valla.

Gördüm gördüm… bulunduğu muhitte(!) kafeler insanların kendilerini pazarladığı yerlerse demek…

Bizim muhitlerde genelde bir şeyler içiliyor. Muhitten muhite fark varmış kafe kavramında.

Yok valla. O sırada eşimle telefonda konuşuyordum. Baktılarsa da görmem.
Önemli olan bakmaları değil. Size bakanları göremeyecek kadar umursamamak sanki.

ayyy ben de dün iki üç bira patlattım dışarda eşim evdeyken hem de, bu durumda eşim ne oluyor shdfhhgfh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…