- Konu Sahibi denothanim
-
cevabiniz hic hoş değil.Valla bulundugum muhitte bekar erkekler karı kız kesmeye kafelere gittigi icin kotu etkileniyorum galiba bu durumdan
e adam bekar zatenama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi
Bağcılar? Esenyurt? Belki Elazığ?Adam zaten bekar. Bekar gibi degil.
Bir kafeye gidip senin deyiminle karı kız keseceğini düşündüğün biriyle zaten beraber olma.
Kafeye gitmese ,kafese kapatsan da kesecek adam keser zaten o karı kızı.
Düşünce yapın, yazdıkların gercekten muhitinizin hangi mağara olduğunu sorgulatiyor insana.
Aranıyor olabilir misin?Az önce tek başıma cafede kahve içtim. Şimdi biz neyiz?
Offf. Şimdi sizi kimler kimler kesmiştir. Siz de bir iki göz süzdünüz belki.Az önce tek başıma cafede kahve içtim. Şimdi biz neyiz?
İlahi güldürdünüz beni hayırlı doğumlar diliyorumAranıyor olabilir misin?
Çok haklısın gerçekten.kiskanclik asla törpülenmez, ani tepkiler vermek torpulenmez, gecmiste kapatilan konulari isitip isitip kavga çıkarmak torpulenmez.
ama nedense bir kafeye gidip kahve icmek, kendi basina plan yapmak, esle dostla bulusmak vs hep torpulenir. ne yanlis bir bakis açisı var su toplumda
Anlatamadın.
Böyle ilişki olmaz. Bunun adı ilişki değil hapishane ya da cendere. Siz niye sosyalliğinizi kısıtlıyorsunuz ilişkiniz var diye. Niye kafeye gitmeniz sorun oluyor? Kafelerde neler yaptınız da böyle korkunç bir şey gibi algılıyorsunuz?
İnsanlar birbirini kesmeye gidiyormuş kafelere. O öyle yazmamış ama kibarlaştırdım ben.
Ben hep bir şeyler içmeye gidiyordum oysaki. Kim bilir kimler gözleriyle yedi bizi. Şansa yaşıyoruz valla.
Offf. Şimdi sizi kimler kimler kesmiştir. Siz de bir iki göz süzdünüz belki.
Ulkede normal insanlar olarak sanki bir simülasyona kapatıldık. Akıl sağlığımızı da koruyarak hayatta kalmaya çalışıyoruz.
ayyy ben de dün iki üç bira patlattım dışarda eşim evdeyken hem de, bu durumda eşim ne oluyor shdfhhgfhÇok haklısın gerçekten.
Sürekli dip dibe olmuyor ki zaten. İnsan kendi alanında da bir şeyler yapmak istiyor.
Hanımlar arttırıyorum. Beyim evdeyken dışarıda tek başıma şarap içtim. Törpülesem mi
Aynısını dün yaptım, bizim nikahlar hep düştüayyy ben de dün iki üç bira patlattım dışarda eşim evdeyken hem de, bu durumda eşim ne oluyor shdfhhgfh
İste bu küçücük ayrıntıyı anlayabilecek insan sayısı bile o kadar azaldı ki.Yok valla. O sırada eşimle telefonda konuşuyordum. Baktılarsa da görmem.
Önemli olan bakmaları değil. Size bakanları göremeyecek kadar umursamamak sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?