Eşiniz tekrar dünyaya gelse yine sizinle evlenir miydi? Ne dersiniz?

kesinlikle EVET seviyor aşkım beni :lepi:
Bizimkisi bir aşk hikayesi
Siyah beyaz film gibi biraz
Gözyaşı umut ve ihtiras
Bizimkisi alev gibi biraz

baslığı görur görmez aradım dedım kı benle bı daha evlenırmıydın dıye..
oda evettt dedii.:1closedeyes:

ama sen olsan evlenmezdın dediiii:mymeka:

çok önceden arkadaşlarla oturup sohbet ettiğimiz bir günde cennet ve cehennem mevzuları açılmıştı..erkekler pek dile getirir ya cennete girdiklerinde huri kızlarıyla beraber olacaklarını ...bende uzaktan kulak misafiri oluyorum..eşim dedi ki..keşke ikimizde cennetlik olsak da cennete gittiğimizde beraber olsak ...işte o an çok duygulandığım bi andı....ve bende diyorum ki tekrar olsa tekrar onunla evlenmek isterdim ..o da benimle..:asigim:

kızlar bende sordum dayanamayıp telefon açtım :jeyyar:

Evet evlenirim dedi :asigim::asigim:

Ayh ben onu çok seviyorum yaaaa o benim bitanem,ömürme katılan ömür o Şeniz :asigim:

bilmemki evlenirmi aceba
sormadım hiç
bazen onu çok bunaltığımın farkındayım öyle bir anda sorsam kesin hayır der onun dışında bilemiyorum :uhm:

ona bu soruyu hiç sormadım akşam soracağım bakalım ne diycek:uhm:
muhtemelen evlenirdim diyecek çünkü her zaman ben hayatımdan
çok memnunum der.ama bana sorarsanız ben onunla nikah masasına
oturduğum güne geri dönsem masayı terk ederdim
ayaklarım popoma vura vura kaçardımm

ben iyisini bulamazdı, bulamaz, öpsün başına koysun, baş tacı etsin ama nerdeeeee aşağılık psikolojisini çektiriyor bana :mymeka:

sormadım ama alacağım cevabı çok iyi biliyorum tabiki karıcım sen amaaaaaaaa ben inanmıyorum kimseyle evlenmez bekar gezer bu sorumluluğa girmez

eŞİME SORDUM HİÇ BİR ZAMAN EVLENMEZDİM DİYOR klava: BİLİYORUM YA ÖYLE DEDİ HATTA ŞİMDİ YANIMDA SORDUM İLK VERDĞİ CEVABI SÖYLÜYORUM yasakkelime NAPTIK ADAMA YA BİLMİYOM 3.5. YILDA kaydirigubbakcemile
ŞİMDİ YİNE CİDDİMİSİN BENİ SEÇMEZMİYDİN DEDİM ÖNCE SEÇENEKLERE BAKARDIM DİYO :roflol: SONRA TABİKİ SEN DEDİ MUTLU SON Şeniz

Son düzenleme:
Her ikimizde birbirimizle yeniden evlenirdik.Esim bunu evledigimiz günden beri diyor zaten.Sormama gerek yok.Bende aynen öyle.O benim icin dünyada en büyük sans.Baskasina kaptirmak istemem.:1hug:

sanmam.ne yapsın ayol böyle kadını.herşeyi inceden inceye düşünecek,kesin geniş bi hanımla evlenirdi.o zaman onunda başı ağrımazdı

aaay ewlenirdim valla kocisimi çoooooooooook seviyroum onada sormam lazım eminim klava:klava: o da ewlenirdi

bunu cok defa söylüyor ama ne kadar gercekci düsünmek lazimCADIARZU
benim kadar nazina dönen bi esi olmasindan eminim cok mutlu ama kendisi gibi gece gündüz isle,seminerlerle ugrasan bi bayani tercih ederdi cünkü o benim kadar gezmeyi tozmayi sevipte bos vakit yaratan biri degil...bunu bi kac defa söylemisti klava:
eglenmeyi bilse eglenceli bi hatunu varda haber yok benimkinin kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…