Eşiniz tekrar dünyaya gelse yine sizinle evlenir miydi? Ne dersiniz?

benim eşim ben sormadan ve bazende ailemın yanında bunu söylüyor..kesinlikle evlenirdim diyor:)))buldu tabı benımkibisini:)kaydirigubbakcemile

bende yarim saniye once aradim heee dedim yalanci dedim kapattim
tabiki evlenmezdi ben gibi bu ara evini duzenleyemeyen kadinla evlenmezdi herhalde zaten bi kac gundur bagirip cagiriyor bu evin hali ne diye
ula kolay mi,
kizin durmuo habire memeye yapisip duruyor bende toparlayamiyorum,
ama ben bi daha dusundumde evlenmezdim onunla sanirim cok sevsem de hayir kimseyle en iyisi bekarlik gercekden

ilk cevap : "reenkarnasyona inanmam" oldu :mymeka:

suan hasta oldugunu ve elime düşmüş durumda oldugunu hatirlattim Çok üzgünüm çoook

ikinci cevap : "reenkarnasyona inanmam ama ne olursa olsun gene seni bulup evlenirdim" oldu :roflol:

VALA BEN DEN DAHA SALAĞINI DAHA ENAYİSİNİ BULAMIYACAĞINDAN DOLAYI HER HALDE EVLENİRDİ..... AMA BEN ASLA ONUNLA EVLENMEZDİM.. HEM BİR DAHA DÜNYA YA GELİP BENLE EVLENMEK İSTEMEZSE BİLE ÇOKKKKK TAAAAAA
TIKINIMDAYDI..........Çok üzgünüm çoook

eşim de ben de yeniden dünyaya gelsek lügatımızdan evlenme kelimesini çıkartır, flört eder ayrılırdık galiba....

Evlenirdim dedi benimkide .......
Bilemem ama belkide beni mutlu etmek için dedi....
kaydirigubbakcemile3

benim tahminime gore evlenirdi heralde,benim gibisini nerden bulcak ki:)
ozellikle mütevazilikta ustume yoktur:))

AY SİZİN YAZILARINIZI OKUYUNCA DAYANAMAYIP ARADIM SORDUM

CANIM KOCAMINDA TEK CEVABI ________GÖZÜMÜ KIRPMADAN______ BU LAFIN ÜZERİNE BENDE ÖLÜRÜMMMMMMM SENİN İÇİN BEBİÇİMMmM dedim=))))

valla son bir haftaya kadar kesin evlenirdi derdim ama hihoyyyt
son bir haftadır öyle bir çıldırttımki adamı kötükedihüso
şuan bırak benle evlenmeyi gördüğü yerde arkasına bakmadan kaçar :teytey:

Neden ,genelde evli erkekler (kesinlikle genelleme yapmıyorum),
evlenmezdim,bekar kalırdım diyorlar,inanın anlamış değilim...
evlenene kadar ne çekiyorlar, sonra ne oluyor da
fikir değiştiriyorlar sizce??

aaaa..benden iyisinimi bulacak.benden başka kim çeker onu be..ben onla tekrar evleniyorsam,o benle tabi evlenecek...:asigim:

esim benimle tekrar tekrar evlenirmis..ama ben kendim gibi biriyle dusunerek evlenirdim cunkuu zorum,huysuzum ama bir okadar da sevimlii:asigim: o sabirda bende yokk:1no2:

bende sordum biraz önce tek cevabı
hıııı oldu adam evet bile demedi yaaaaa:mymeka:
müsait değilmiş bende kızdım anladık istemiyorsun insan güzel birkaç söz söylerdedim
'seni seviyorum'dedi :sırnaşık şey:

benım esımde aynen böyle söyledı...senağlama

:bbo:

canım benim sana şiddetle katılıyorum....Çok güzel bir teşhis bende merak ediyorum vallaa.. 8 sene peşimde koştu şimdi bi daha dünyaya gelsem evlenmem diyo ...bende diyodum ki acaba bende mi bişi var meğer geneli öleymiş...:)))(tabi istisnalar kaideti bozmaz) sevgiyle...

valla ben arkadasın actıgı dunyaya bı daha gelsenız esınızle evlenır mısınız sorusuna da evlenmezdım dedım.esımde benımle evlenmezdı her halde.gercı onu cok sevıorum ama su gecen zamanda cok yıprandıgımı dusunuorum oda aynı seyı dusunuo muhakkak.kulturler gelenekler herseyımız bırbırınden okadar farklı kı.aıleler hayata bakıs acısı hersey evlenmeden once bırı bu zamnlarımızı soyle bı fılm serıdı gıbı gozumuzun onunden gecırseydı keske...

esını seven deger verende aynısını soyluo gorucu usulu evlenıp nıkahta keramet vardır dıyende.ama bence evlendıktn sonrakı alınan sorumluluklar ve yukumlulukler erkeklerı bole bıseye ıtıo.gecım derdı faturalar market alısverıslerı fılan.hersey sankı onların uzerındeymıs gıbı.bekarken ıyıler tabıı baba parası var dert yok tasa yok hazzır ev var cogu erkek evlenmeden once daha serbest ıstedıgı zaman cıkıo ıstedıgı zaman gırıo ama evlenınce ne oluo kısıtlanıo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…