Eşiniz tekrar dünyaya gelse yine sizinle evlenir miydi? Ne dersiniz?

Şimdi sordum otostopçuların yaptığı işareti yapıp' hiç tereddütsüz evet' dedi ya aşkım benim ya.Bide yoksa bu saçları nasıl dökebilirdim dedikaydirigubbakcemile3 bende aldığımda böyleydin be dedimkaydirigubbakcemile3 .eşim kel değil he şaka yapo.:lepi:

vallahi ben evlenmezdim sevgili olarak hayatımın sonuna kadar yaşardım onunla. ona daha önce bunu sormuştum, maddi durumumu düzeltip öyle evlenirdim seninle demişti. maddiyat yüzünden düğünümüzün ve en güzel günlerimizin içine etmezdim demişti.

Eşime sorunca " tabiki evlenirdim diyecektir " Başka ne diyebilir ki delikafaduldenSonrasından korkacaktır elbette :jeyyar:

Şimdi sordum ...

Ben: bir soru var sitede
eşiniz tekrar dünyaya gelse yine sizinle evlenir miydi? Ne dersiniz? diyor
cevap alayım
ama düşünmeden ilk aklına geleni
hayır desen kızmam

Eşim: hiç düşünmeden evlenirdim diyorum

Ben: :)
ayy aşkım benim yaşasınnnnnnnnn:)
oleyyyyyyyy
:)

Eşim: :)

Ben: neden peki?
yani hangi özelliğim ?
cadılığım

Eşim: her şeyinle seni seviyorum ve sana aşık olduğum için
sensiz yaşamak çok eğlencesizmiş
iyiki seninle evlenmişim

Ben: Birlikte eğlenelim o zaman bebeğimmm :)

Eşim: geliyorum yavrum pc yi kapatıyım da
:)
baş başş şimdilik

Ben: tamam aşkım ,ben taze fasulyeyi yaptım sen de mikrodalgada pilavı yaparsın
baş baş bitanem :)

:asigim:

Yaptınızmı bari mikrodalgada pilavı kaydirigubbakcemile3
Bu soruyu bende kocişime sorardım ammaaaaaaaa şu an işte
Gelince bilahare sorarım, herşeye hazırlıklı olarak :1ninca:lülülülülülü

Yaptınızmı bari mikrodalgada pilavı kaydirigubbakcemile3
Bu soruyu bende kocişime sorardım ammaaaaaaaa şu an işte
Gelince bilahare sorarım, herşeye hazırlıklı olarak :1ninca:lülülülülülü

Gelmedi daha..Mikrodalga da kullanılan bir pilav pişirici kap almış..Günlerdir tutturdu bunda pilav yapıcam diye..Ben de merak ediyorum nasıl oluyormuş acep mikro dalgada pişen pilav kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
evlenirdi tabi hem de bayıla bayılakaydirigubbakcemile nerden bulcak benim gibi hatunu bi daha!...yerimseniben

bugün eşime bu soruyu sordum önce şüpheliyim dedi beni sinirlendirmek için tabi(bu onun büyük zevki çünkü)sonra ya ciddi ciddi soruyorum dedim o da yanağını gösterdi öpmem için tekrar sordum yine yanağını gösterdi cevap versene dedim verdim işte dedi:asigim::1hug::asigim:
sizce ne demek istedikaydirigubbakcemile3

Gelmedi daha..Mikrodalga da kullanılan bir pilav pişirici kap almış..Günlerdir tutturdu bunda pilav yapıcam diye..Ben de merak ediyorum nasıl oluyormuş acep mikro dalgada pişen pilav kaydirigubbakcemile3

Hmmm pilavı fırına vereceksiniz yanii :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

ıyiki akıl etmişsiniz bende sordum...evet anlamın da başıyla işaret etti..sözel olarak da tasdikledikaydirigubbakcemile3gerçi o beni almasa bile ben onu bi şekilde kaçırırdım biliyorumki ondan başkası asla ve asla:asigim:

valla sormadım hiç. ama bence evlenmez bekarlığa devam ederdi. sağlığına özen göstermesi için sürekli sıkıştıyorum onu .sanırım ben değil kimseyle evlenmezdi. ama sevgisi benim sevgm benim fedakarlıklarım açısından sorarsam evet derdi. karışık yani-tatlicadiarzu-

Kesinlikle eminim yine benimle evlenirdi hatta bu kadar gec kalmazdi bile :)))
(kendisi bunu bana cok soyledigi icin guvenerek yaziyorum burayada ):1rolleyes:

Bende ayni sekilde,dunyaya yine gelsem yine esimle evlenirdim,,,
ALLAH AYIRMASIN SEVENLERI!!!!!!!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

olaya bak ya.supper.muhtesem ıkılı.Allah muhabbetınızı sevgınızı saygınızı hıc bozmasın daım etsın ınsallah canım yaa.cok tatlısınız masallah

valla ben sormadım ama o söyledi her zaman iyiki senle evlenmişim bidaha gelseydim bidaha evlenirdim senle der ne kadar doğru orasını bilemem ama yalan dicenide düşünmüyorum bende onun için aynı şeyleri düşünüyorum dünyaya bidaha gelsem gene evlenirdim onla iyikide onunla evlenmişim hihoyyythihoyyyt

dünyaya gelecek olsam eşim için gelirim... eşim yoksa bu dünyanın tadı tuzu yok demektir...eşimle benim gökkuşağım ...zaten oda her zaman der kader bizi iyiki tanıştırmış ne kadar şanslı bir erkek olduğunu düşünür ayni şekilde de ben dokuz yıl oldu eşim hayatımın merkezinde ve her gün eşime yeniden aşıkkkk olurum...

ben de sordum
tabiki seninle evlenirdim canım dedi.
emin misin dedim
senden iyisini mi bulacağım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…