ayy çok zor oluyor ya..şu anneler oğullarına bir iki tas çorba yapmayı öğretmeli bence..hastalı var bu işin vs..Valla hicc biseye elini surmez sağolsun hastalansam sunu yap desem ufler pufler yine yapmaz sevgili kocacim :)
Aslında ben de evde kaldığım zamanlar daha çok yoruluyorum. Evde durdukça yapacak bir şeyler mutlaka çıkıyor..evet eşimde herşeyi benden daha iyi yapacağını düşünür halen..
hamileyken yardım ediyordu..bu ev kadınlarının işi çok zormuş diyip dururdu..rutinler var çünki
çalışan hanımlar daha az depresyona giriyormuş..Aslında ben de evde kaldığım zamanlar daha çok yoruluyorum. Evde durdukça yapacak bir şeyler mutlaka çıkıyor..
Ama çalışınca yapacağın şeyleri ya göz ardı ediyorsun ya da bir süre sonra gözün alışıyor rahatsız olmuyorsun.
ev temizlemekten ütüydü yemekti bıktım o kadar daraldımki. bu sene üçüncü tatile gideceğim.
eşim temizliğe hiç yardım etmez. 1.5 yaşında kızım var bir kere yardım etmiyor. size üstüne düşmelimiyim? yoksa sık boğaz etmemelimiyim? her gun süpürüyorum hala dağınık
Konu sahibi tavsiye istemis. Konu yine "kocisi övme topigi" olmus.
halıları kış gelmeden yıkamaya versen daha iyi olmazmı..
Valla adam daha öncesinden alışkınsa zaten bir sekilde yapior. Ama anasi sen erkeksin elleme die büyüttüyse biraz zor alıştırmak falan. Hee ben şanslı taraftayim benm esim temizlik de yapar, yemekte, utude. Ama ben ona bırakmam acil olmadıkça o ayri.:-D
oturulmayan odadaysa sorun değil silsenizde olur..halı silindiğinde içime sinmez benim kirliyse tabii..tabiki iyi olur ancak sadece misafir odası halıların verilmesi gerek
oda eski takımın halısı
şimdiki mobilyama uymuyor
artı taşınma durumum var tayin her an ayaktayız
o yüzden yenisini de alamıyorum gittiğim yere uyarmı..bir mi yeter ikimi yeter
tülleri bile yaptıramadım bu yüzden
birde öyle kirli değiller çok
sadece silinmeden rahat edemiyorum
çünkü geçen sene yıkattım ve nerdeyse hiç oturulmayan odada kaldı
burada duydum, kızı yıkamak istememiş annesinide ayzhaymer varmış annede..oğlu yıkamış..allah herşeyin iyisini nasib etsin hepimize..ama hep çocuklarımızın başında olamayabiliriz..ben biraz alıştırıcam oğlumu..çok ele bakmasın..o zamn benim oğlanı ben alıştırayım da gelinim rahat etsin
oturulmayan odadaysa sorun değil silsenizde olur..halı silindiğinde içime sinmez benim kirliyse tabii..
bebeğiniz olursa hayırlısıyla okadar yetişemeyeceksinister istemez..aslını istersen bu halıyı çok hanım silmez bile çünkü hiçbişeyi yok
bide şu var ben ayda bi kurtluyum siliyorum zaten
ama sanki benim bey silince daha iyi olacakmış gibi geliyor
onuda zor ikna ettim zaten
dediğim gibi belkide verecem birilerine yenisini alırsam gerekirse yıkasın
Sofrayı hazırlar
hazır yemeklerı ısıtır yanı ,
bazen yardım eder bazen etmez
cocugu ıdare eder ama ha bırde cocuga gece o kalkar ben hıc duymam bile
Kesinlikle öyle yapin. Bakin 20 yaşında kardesim annem sayesinde su içtiği bardagi yerinden oynatmaz. Ama on yasinda kardeşim de ben biraz daha baskın oldum. Yapsin etsin dedim elinden almadım. Simdi 20yasindaki kardesimden daha temiz titiz ev isi yaparken yardim eder ve bunlari gocunmadan yapmasi onemli. Lütfen bu isler sadece kadınların isiymis gibi ogretmeyelim çocuklara. Her birey yapar diye yetistirirseniz inanin sadece gelininiz değil kendiside rahat edero zamn benim oğlanı ben alıştırayım da gelinim rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?