eşiniz temizliğe yardım edermi

miray2626

deniyordum seni, sen seversin bunu
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
181
63
38
37
ev temizlemekten ütüydü yemekti bıktım o kadar daraldımki. bu sene üçüncü tatile gideceğim.
eşim temizliğe hiç yardım etmez. 1.5 yaşında kızım var bir kere yardım etmiyor. size üstüne düşmelimiyim? yoksa sık boğaz etmemelimiyim? her gun süpürüyorum hala dağınık

Bebek varken evin toplu düzenli durması mucize. Siz çalışmıyorsanız eşinizin iş saatleri uygunsa tabiki yardım edebilir. Çalışıyorsanız bir yardımcı bakın derim.

Çok sıkışık bir durumda değilsem yapmaz, ama misafir gelecektir acelem vardır ben söylemeden kendisi gelir yapar. Sen sık boğaz etsende değişen birşey olmaz heralde. İnadına yapmayanları da çok gördüm.

benim eşim bana yardım eder beraber yaparız temizliği. ütüyü eşim yapar ben ütü yapmıyorum yapmak istemediğimden değilde eşim kendi ütülümek istiyor kendi yaptığı hoşuna gidiyormuş. her erkek aynı olmuyor malesef yapı meselesi siz ne kadar uğraşsanız da çok değişeceğini sanmıyorum ama biraz üstüne gidin bu konuda derim tavır koyun çok fazla taviz vermeyin bu konuda bakalım o zaman nasıl olacak bi deneyin en azından maddi durumunuz varsa temizlikçi yardımcı da alabilirsiniz

Çalışıyorum.eşim yardım ettiğini düşünüyor.ama yeterince etmiyor.ben şimdiden çok rahat bırakmamaya çalışıyorum.çocuğum olursa çok zorlanırım çünkü

gerçekten çok zorlanıyorum her gun temızlık olurmu oglen cayı ıcıp ksıır yapan ınsanlara ımrenıyorum ben hep temızlık

Nerdeee. Hakgetire. Ayda yilda bir tamir isicikarsa onu yapar. Hic yardim etmiyosun dedigimde de "tamiratlari yapiyorum ya yeter" der.

Valla adam daha öncesinden alışkınsa zaten bir sekilde yapior. Ama anasi sen erkeksin elleme die büyüttüyse biraz zor alıştırmak falan. Hee ben şanslı taraftayim benm esim temizlik de yapar, yemekte, utude. Ama ben ona bırakmam acil olmadıkça o ayri.:-D

çok edemez ama eşim temiz tutar,lavaboyu banyoyu kullandığı belli olmaz,tabağını sıyırıp koyar,kirlilerini sepete atar

Bosuna sık bogaz etme annesi degilsin ki o da cocuk degil koskoca adam cocuktan sonra bile degismediyse degismesini sanmiyorum Allah sabir versin

Nasıl başladıysa öyle gider sözünü çok duydum. Ben çalışıyorum yeni evliyim annemin yanında da öyle hamarat değildim. Benim eşim yardımcıdır. Hafta sonlar ya da misafir geleceği zaman hemen birlikte yaparız. Birimiz silerse yerleri öteki süpürür

benimki bugün balkonu yıkadı, evi süpürdü, paspas yaptı, çamaşırları astı, bana salata hazırladı.
ben o da benimle işe girişene kadar elimi sürmüyorum hiçbir şeye
en sonunda yeter toz içinde yaşadığımız diyip kapıyor elektrik süpürgesini :)

Annesi aman oglum sen is yapma diye buyutmus ve bekar hayati yasamamissa zor yapar. ama icinde varsa ama birinin fitili verip ateslemesi lazimsa evi bir kac gun onun gozune batacak sekilde temizleme. sorarsa da bebekle olmuyor biraz yardim etsene diyebilirsin :)

Ayy o dağınıklığa çözüm bulan varsa bana da anlatin...koca dağınık çocuklar dağınık baktım düzelmiyorlar arkamı döndüğüm yer dağınık koy verdim gitti artik ben dağınık hahaha dusunun evin halini artik

Evde bebek varken ne kadar toplu durabilir ki o ev. Pis değil sadece daginiksa üzülmeyin. Ben daha 20 günlük evliyim eşim çok yardımcı ama daha yeni olduğu için olabilir :)

Yapıyor evet ama uzun zamandır eve geç geldigi için ben ilgileniyorum.

İkimizde çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…