eşiniz temizliğe yardım edermi

Evli değilim ama babam yıllardır temizliğe de yemeğe de çocuk bakımına da yardım etti hala da ediyor. Bu yetiştirilme ve zihniyetle alakalı bir durum bence. Ev işini yalnızca kadının görevi olarak gören biriyse zaten istediğiniz kadar dil dökün, yalvarın, acındırın yapmaz.

eşim benim elim ayağım gbi..temizlik yemek hepsinde yardımı dokunur allahım razı olsun ondan

Valla kayınvalidemden Allah razı olsun, titiz bir evlat yetiştirmiş. Öyle "sen erkeksin yapamazsın" dememiş. Şimdi Allah razı olsun eşimden her işi yapar. Bir bakmışsın bayonun yerlerini ovuyor, derz aralarını temizliyor; bir bakmışsın ev süpürüyor, bir bakmışsın yemek yapıyor, ocağı temizliyor, yada akşam yemeği sonrası içecek-meyve hazırlıyor. Evlendiğimiz il günden beri hep aynıdır, Allah razı olsun eşimden.

benimki de yardım eder sağolsun. :) hatta bazen benim tembellikten yapmadığım şeyleri yapar (bulaşıkları makineye yerleştirmek, wc temizliği vb.)

Kurban bayramında eder birde moreli düzgünse eder ama asla bulaşık yıkamadı ,onun deyişi erkek adam bulaşık yıkamazmış ,oysaki babası her türlü annesi yardım ediyor umarım yaşlandığında babası gibi olur

Allah razi olsun esim yapar. Evlendim evleneli esim 10 kere evi supurmusse ben 1 kere supurmusumdur. Camasirlari o asar cogunlukla yerleri de siler. Cam silmemi yasakladi zaten kendi hallediyor.

kesinlikle sana katılıyorum

Aynen, benim eşimde yardımcı olur çok. Vardiyası gece ise, işten eve giderim her yer mis. Temizliği yapar, süpürgenin içini bile temizlemeden bırakmaz. Bulaşık makinasında kesinlikle bulaşık bırakmaz. :) Aman nazar değmesin.

Sofrayı hazırlar
hazır yemeklerı ısıtır yanı ,
bazen yardım eder bazen etmez
cocugu ıdare eder ama ha bırde cocuga gece o kalkar ben hıc duymam bile

Bizim eşlerimiz kardeş olabilir mi acaba? Benim eşim de evi süpürdükten sonra mutlaka o elektrik süpürgesinin içini temizler. Aman aman tütütüüü maşallah nazar değmesin

Ben calismiyorum su an. Ama esim yogun calistigi halde yardim eder elinden geldigince sag olsun. Etmesi de gerekiyor. Calismiyorum diye evde yorulmuyor degilim. Siz de guzelce belirtin, kucuk kucuk islerden baslatin, o bile kardir.

Benim eşim yardım eder çalışmiyorum evi süpürür siler ütü yapar :) tam otomatik :) genelde ben yaparım kendim hasta veya rahatsız olduğumda yapar :) kişiliğiyle ilgili sanırım kimi yapar kimi yapmaz..

evet eşimde herşeyi benden daha iyi yapacağını düşünür halen..
hamileyken yardım ediyordu..bu ev kadınlarının işi çok zormuş diyip dururdu..rutinler var çünki

halıları kış gelmeden yıkamaya versen daha iyi olmazmı..

Valla hicc biseye elini surmez sağolsun hastalansam sunu yap desem ufler pufler yine yapmaz sevgili kocacim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…