- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
Çalışmıyorsunuz sanırım bir de çalışsanız daha zor, eve geldiğinde çocuğunla bile ilgilense yeter benceev temizlemekten ütüydü yemekti bıktım o kadar daraldımki. bu sene üçüncü tatile gideceğim.
eşim temizliğe hiç yardım etmez. 1.5 yaşında kızım var bir kere yardım etmiyor. size üstüne düşmelimiyim? yoksa sık boğaz etmemelimiyim? her gun süpürüyorum hala dağınık
aslında nasıl başlarsan öyle gider. benim anladığım kadarıyla sen yeni evlendiğin zaman o paşazade modundaymış, yoksa şimdiye kadar yardım etmemesini tolere edemezdin. bu saatten sonra yardım etmesi ancak 3. dünya savaşına neden olur.ev temizlemekten ütüydü yemekti bıktım o kadar daraldımki. bu sene üçüncü tatile gideceğim.
eşim temizliğe hiç yardım etmez. 1.5 yaşında kızım var bir kere yardım etmiyor. size üstüne düşmelimiyim? yoksa sık boğaz etmemelimiyim? her gun süpürüyorum hala dağınık
şu kısım çok hoş.Eğer ki bebek varsa evin derli toplu olmasını bekleyemeyiz,fakat temizlik ayrı bir iş..Bende eşime yap dersem yapar yoksa daha eline bez aldığını görmedim ...Hakkını yemeyeyim sen de ben yaparım der ama sadece dediğim şeyi yapar,misal bardakları kaldır desem çaydanlığa dokunmaz
gerçekten çok zorlanıyorumher gun temızlık olurmu oglen cayı ıcıp ksıır yapan ınsanlara ımrenıyorum ben hep temızlık
Benimki ediyo, etmeye calisiyo yani. Iki tane Sol Eli
Var sanki. Yapsada yarim yamalak oluyo:)
siz işi çözmüşsünüzBir erkeğe bunu yap dersen inada yapmazlar ama siz yemek hazırlarken sofrayı kurması için tebessümle azıcık işveyle yardımını isteyebilirsiniz. Eşiniz yardım ettiğinde sizden daha iyi yaptığını falan söyleyip pohpohlayın. Birde böyle yap yerine şunu harika yapıyorsun aşkım ama sence böyle yapsan daha iyi olmaz mı gibi konuşun? Eleştiriden uzak ve övgüyle dolu ses tonu kullanın. Vee azıcıkta eşinize çok yorulmazsanız gece hayatınızın daha iyi geçeceğinin sinyallerini verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?