Kızlar dün akşam olaylar oldu
Yemek yedik tv izliyoruz, eşimin telefonu çaldı, ben baktım o kadın arıyo, ben açayım dedim eşime o da hayır dedi biraz çaldı açmadık ama ben kendimi zor tutuyorum, neyse bi 15 dk.filan olmuştur bi daha çaldı, artık dayanamadım zorla aldım eşimin elinden telefonu koşarak gittim başka odaya kapıyı da kilitledim, açtım bekliyorum, eşim de sinirlendi baya
İlk başta ses vermedim bakalım ne diye hitap edicek.
Direk eşimin adıyla hitap etti yine ses vermedim sonra kapatır filan diye direk daldım konuya.Adı Ayşe olsun kadının.
Ayşe ben sema dedim, eşim sana geçen gün durumla ilgili gereken açıklamayı yapmış bir daha aramaman ve kendisine rahat vermen konusunda gerekenleri söylemiş sanırım hala neden arıyosun dedim.
Kadın şaşırdı hıı hıı ben de X'den seni isteyecektim konuşmak için sorun olan ne diye soracaktım diye kıvırmaya çalıştı.
Ben de bu dediğine inanmıyorum ama sorun olan senin haddini aşan bi şekilde eşimle muhatap olmaya çalışman dedim.
Sen ne demek istiyosun açık konuş dedi
Ben de demek istediğim gayet açık, bundan sonra ararsan ya da herhangi bi şekilde haddini aşarsan durumdan eşinin de haberi olacak bilgin olsun, çünkü bizi rahatsız ediyosun dedim kapattım.
Sonra çıktım odadan eşim bana bağırıyo sen napıyosun ya falan diye,ben de gerekeni yapıyorum dedim, telefon da bu gece bende kalsın dedim.
Eşim hala bağırıyodu saygısızlık yapıyosun diye, her tarafım titriyodu zaten gittim odaya yattım ben,sonra eşim geldi niye bunu yaptın dedi
Ben de kadının hakettiğini, aslında bunlara sebep olduğu için kendisinin de hakettiğini filan söyledim eşim yanıma uzandı sanki suçsuzmuş gibi bak hayatım niye böyle kötü düşündün anlamıyorum filan diye konuşmaya başladı, ben de şu an konuşacak durumda değilim, yalnız kalmak istiyorum dedim, çıktı odadan bi daha da gelmedi.
Sabah da normal çıkması gerekenden baya erken çıktı evden, ben daha yatıyodum sadece tıkırtılarını ve kapının çarpılma sesini duydum, telefonu da hala bende
İçim çok da rahat ne olursa olsun hakettiler ikisi de