Eşiniz ya da sevgiliniz bir haftalık iş seyehatine yurtdışına gitse?

lalem12

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
126
5
643
Ankara
kızlar sevgilim (6 yıllık) iş seyehatine gidecek Almanyaya güveniyorum fakat böyle bir garip oldum..Benimle aynı durumda olan var mı? Biraz kıskançlık yapmakta haksız myım?Abartıyor muyum?

evet
benim kocamda gidiyor şehir dışına 5 gün gelmediği oluyor bi kere bile sorun etmedim
ha gideceği için üzülüyorum ama o da kendi içimde

benim değilde kuzenimin eşi surekli yurt dişina gider iş nedeniyle düşünüp de uzulme derim kendine sikinti yaparsin içinin tuhaf olmasi özleyecek olmandan olabilir.

Hıc hos bı durum degıl ya benımde sevgılım pılot olucak hayırlısıyla ama uzak yol olmayacagı konusunda anlastık yoksa ben devam edemezdım ama tercıh hakkı yoksa yapcak bıseyde yok guvenmen sart

arkadaşımın eşide sürekli evlendiklerinden beri şehir şehir gezer bazen 2 bazen 7-8 günlüğüne , çoğu işte oluyo artık bu durumlar. Bencede çok takma derim

ben izin vermiyorum kendisine...
öyle bi şansı yok...
ben geçen gittim 1 hafta iş için şehirdışına....
"ay napiim iş bu işimdemi oliim.. çok önemli bu gitmem lazım.." fln diye diye...

Sevgilim hiç iş seyahatine gitmedi ama ben gideceğim gelecek ay. İki haftayı bulur dönmem de. Kıskanacak gibi oldu ama takmadım pek. eee ben ne yapıcam falan dediğinde "annenlere git" dedim hatta.

Ne olursa olsun iş sonuçta. Para kazanmak için çalışıyoruz. O gitse ben kıskanmam şahsen. Free shoptan istediklerimin listesini falan yaparım.

ben izin vermiyorum kendisine...
öyle bi şansı yok...
ben geçen gittim 1 hafta iş için şehirdışına....
"ay napiim iş bu işimdemi oliim.. çok önemli bu gitmem lazım.." fln diye diye...

bende vermiyordum tatlım ama bu işten çık falan diyemem şartları bizim için çok iyi.Ama kendimce çok sıkıntı yaptım işte..

canım benım esımde ıs nedenıyle sureklı yurtdısına gıdıyor ve en az 15 gun kalıyor.insanin cani sIKiliyor tabi ama alisiyorsun zamanla.Dondugunde birbirimizi cok ozlemis oluyoruz,dahada guzel oluyor hatta.

Hiç kafanda birşeyler kurmuyomusun:)

neden kafanda baska senaryolar uretıyorsun kı arkadaşım
sonucta iş seyahatı degıl mı
hem ınan bana senın dusundugunu yapacak ınsan senın burnunun dıbınde de yapar.
bırak gıtsın gelsın
boyle tasa edıp gıdemessın deyıp onları da SIKmanın anlamı yok degıl mı
aynı durumda sen olsan ve o senı SIKsa hosuna gıder mıydı, canın SIKılmaz mıydı

bır de boyle dusunsen...
için rahatlar belkı...
ne dersın??

Hiç kafanda birşeyler kurmuyomusun:)

:44: baskasiyla beraber olabilecegi ile ilgili soruyorsan hayir kurmuyorum canim.Ben sadece cok ozluyorum ve bu ozlem yoruyor insani.Eger seni seviyorsa ve sadiksa dunyanin neresine giderse gitsin aklinda yureginde senide goturur.Sevmiyorsa ve aldatmaya meyilli ise varsin yapsin ne yapiyorsa,kendi kaybeder.Icini ferah tut,bu tur dusuncelerinden de bahsetme sevgiline.Adamin aklinda yoksada sen sokmus olursun kafasina

Benim eşim evlendiğimizden beri devamlı şehir dışı yurt dışı gidip geliyor. Bazen 6 ay bazen 4 ay bazen 2 hafta bazen 2 gün. ama bir günden bir güne gitme demedim. demeye hakkım yok çünkü onun işi. İşsiz kalması daha mı güzel. Sonuçta bizim için çalışıyor. Sonuçta oda istemez ailesinden ayrı kalmak ama ekonomik şartlar bunu mecbur kılıyor.

Hamileliğimde bile 4 ay yurtdışındaydı. Evlendik 1 hafta sonra yine gitmek zorunda kaldı.

Ama birgünden bir güne aklıma kötü birşey getirmedim. Snuçta yapacak olsa burda da yapar. İlla uzakta diye yapacak diye birşey yok.
Özlüyorsun, mesafeler olduğundan özleminden tartışıyorsun ama geldiğinde bir başka oluyor. Bence sorun yapıp ta ne kendini ne sevgilini üzmeye değmez. Sizin geleceğiniz için çalışmaya gittiğini düşün o zaman kendini daha iyi hissedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…