Eşiniz Yaninizda Burnuyla Oynarmi

anaaam eşim benim yanımda karıştırmış çokmu.bizim bi komşu var.millet kısırını böreğini yerken.bu geçer herkesin karşısında burnunu oyar.ıyyyykkkkkk iğrenç bi kadın zaten.aklıma geldikçe midem kalkıyo.

bu tarz şeylerin lavaboda yapılmasının taraftarıyım görürsem uyarırım hoş bişi deil..

Yanımda yapmaz...
Yapsa da ben sorun etmem...
Çok insani bir durum. Benim yanımda da kendini kasacaksa ne anlamı var...

bir kadın; başka bir kadının kocası yanında burnunu kurcukluyor mu diye neden merak eder bende bunu merak ettim..CADIARZU

:roflol::roflol::roflol::roflol:

hıııım, demeki herkesin kocası böyle, içimi ferah tutayım o zaman psikolojisidir belki

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kesinlikle hoş olmayan bir durum. mide bulandırıcı. lavobaya gidebilir bu durumda. cünkü gitmesse yapacağı tek şey yerlerede saçmak olacak onları. midem kaldırmaz sanırım kıyameti kopartabiliirim :/

Eşler bu kadar yüz göz olmamalı diye düşünüyorum.
Sonuçta insanız birbirimizin her hali kabulümüz.
Fakat birbirimizin gözüne soka sokada bu kadar rahat olmamalıyız sanki.
Lavobo dururken neden bu derece yüz göz olalım ki..

Yok artık.
Evliyiz diye insanlığımızı mı unutalım yahu
Lavabolar ne için kullanılıyor acaba merak ettim

Çok saçma bi konu bi okdarda iğrenç Evet midemizi bulandırdın !!! Bende kapatılmasını istiyorum
Tşk ederim..

arasıra yakaladıgım oluyor , gözümün içine soka soka burnunu karştırmıyor sonuçta. etrafa atmadıkca sorun yok. niye tiksineyim ki.

sevgilim burununu karistirmaz ama alttan ve üstten bazen kontrolsüz gazlar cikarir hemde seslisinden.... böögg

Bende hos bir davranıs olmadıgını düsünüyorum.
Yani lavobo var ne yapıcaksa orda yapsın.
Böyle seylere cok dikkat ederim. Cünkü benim de midem kalkar.

yakında eşiniz yatakta nasıl yatar sağına dönük mü, soluna dönük mü, yoksa amuda kalkarak mı yatar diye konu açılırsa hiç saşırmam

gereksiz bi konu bencede ya insanlar o kaadar özellerinide paylaşmazlar sanırım :))

ay ne komik... çok eğleniyorum bu forumda ve çok şey öğreniyorum iyiki de üye olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…