Eşiniz Yaninizda Burnuyla Oynarmi

Çok mu düşündün bu konuyu Allahaşkına
herkesin bir sürü derdi tasası varken
dalga geçer gibi

yedigim cips bogazima takildi
ne igrenc bi konu bu böyle yaaa resmem midem bulandi :120::120:
acacak baska konu bulamadiniz mi_?

Son düzenleme:
insanlık hali falan bilmem valla kim olursa olsun bunu yapamaz karşımda ..........ben eşimde hiç denk gelmedim ki önümde asla yapmaz çünkü kendide nefret eder böyle durumlardan insan dikkat etmeli der ........kısacası ben tahammül edemem sorun etmeyenede saygı duyarım herkesin görüşü farklı tabi

Ertesi gün konusu; Eşiniz yanınıda poposunu kaşırmı kulağını karıştırır mı göbek deliğini temizler mi vs vs..

Yahu Yeri Var..
Banyoda O İşlemi Görür Zaten..
Yanımda Görmedim..:26:
Öyle Karşılıklı Karıştırma Gibi Bir Fantezimiz Yok..

ya tamam tabiki ihtiyaç ta tiksinme diye bişe var dimi ayrıca saygı diye de bişey var gidin tuvallet yapın yani
ben şahsen eşimin yanında burnumu karıştırcamı hiç ama hiç sanmıyorum annemin yanında bile utanırım
ya insan birbirinden soğur ya
tamam eşimiz onun yanında yapmıcamda kimin yanında yapcam diyosunuz ama
yinede bu tarz şeylere dikat etmek lazım
yellenmek burun karıştırmak v.s bunları eş yanında yapmamak en doğrusu bence

saygısız değildir çok şükür eşim .. dikkat eder o tür şeylere

başlığı gördüm de koptum ya ama güzel soru. daha evli değilim ama hiç hoşlanmam böyle şeylerden, ıyyyy iğrenç. evdeyse gitsin iki adım ötedeki banyoya, orda burnunu temizlesin yıkasın. ortalıkta burun karıştırılır mı ya, etraf şey olur iğrenç

çıkardıklarını napıyo merak ettim
ya o kadar uğraşmış ziyan etmesin de mi

Son düzenleme:
Evet karıştırır hatta bi deliğine bi parmağını diğer deliğinede diğer parmağını sokar aynıu anda..sonra yorulur benim parmaklarımı sokarız bu böyleee devam eder..
töbe töbeeee 40 yılın başında pc karşısında bişiler yicem dedim boğazıma dizildi...!!!!!

Sen de madem birşey yiyon başlığı gördükten sonra daha içeri niye giriyon :86:Afiyet olsun bu arada

Iyyyy en nefret ettiğim şeyler.. Burun tuvalette peçeteyle temizlenir! derdi annem bize küçükken. Tuvaletin kapısı kapalı olmalı vs vs.

Eli burnunda adamları gördüğüm zaman suratlarına kusmak istiyorum. Burnuyla oynar da cıkanı ne yapar acaba (ıyyyy kuscam)? Salonun ortasına top yapar.

Parmaklarını kırarım öle bişi yaparsa, herhalini görüyorum diye burnunumu karıştıracak gözümün içine baka baka.

Bu konularda hassasum

ay bu ne ya,öldüm gülmekten:)başlığı görünce şaka sandım..bende birşeyi merak ettim şimdi,bir kadın başka bir kadının kocasının yanında burnuyla oynayıp oynamadığını niye merak ederki?başlığı görünce konuyu açan arkadaşın eşi burnuyla oynuyor,o da bundan rahatısz olup paylaşmak istemiş sandım..ama sırf merakmış:)ilginç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…