Eveeeetttt başlığı okudum ve derhal girip yazmak istedim....Bundan 3 yıl önce nişanlıydım....Tabi nişanlanmadan önce nerden bileyim adamın huyunu suyunu....Hep gizli gizli baktığımda(görmediğimi sanıyor aklınca) burnunu karıştırırdı...Nefret ederim böyle şeylerden,acayip midem bulanır....Belki bırakır bu pis huyunu falan filan....Ne zaman baksam parmakları burnunda ayının....Karıştırıp karıştırıp bir de ağzına götürürdü parmağını ve yerdi....Tabi ben belli etmiyorum utanmasın ya da farketmesin gidip saatlerce istifra ederdim....Şimdi bir olay anlatıcam....Bir gün nişanlımla oturuyoruz odada ben mutfağa gittim bişey almaya....Tam geldim kapıdan önce kafamı eğdim tabi o beni görmüyor....Ne göreyim..!!! Parmağı yine burnunda ayının ve burnundan çekti o çektikçe bişey uzuyordu bööööööğğğğğğğğğğğ.......Sonra her zaman olduğu gibi ağzına götürdü ve yedi ayı oğlu ayı......Ben artık dayanamadım orda bir başladım istifra etmeye her yer battı.....Beni o anda farketti....Hem kavga ettim (bir yandan devam ediyorum çıkarmaya) hem de tenekeyi bağladım götüne ayının......Geç bile bağladım...Düzelir dedim ne bileyim....Şimdi şükür hayatımdan defolup gitti,ayının bu anısı kaldı bende :)) İnsanları tanıyamıyoruz işte nerden biliceksin sözleniyosun,nişanlanıyosun,evleniyosun ve bir sürü huyları çıkıyor.....Bilemiyoruz işte.......