Eşinizden ne kadar harçlık alıyorsunuz?

sevgideniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
70
1
86
43
Antalya
çalışmayan bayanlar aylık eşinizden nekadar harçlık alıyorsunuz?benimki ayda 300 milyon verir ama yetmiyo biraz artır diyorum hem kredi kartı fazla kullanma diyo hem de daha fazla vermek taraftarı değil,benbu duruma içerliyor ve bazen tartışıyorum.siz nekadar alıyorsunuz harçlık ayrıca kredi kartıda kullanıyomusun?

maaşını alır bana getirir ödemelerimizi yaparızz elimize kalanlada yetinmesini bilirizz:79: yani senn harçlığın olan 300 tl ile insanlar ay başını getiriyor cnm daha ne yapsın kocann

Bence de eğer kıyafet, çanta, ayakkabı gibi şeyleri eşin alıyorsa, evin ihtiyaçlarını aylık ya da haftalık alıyorsanız 300 tl harçlık çok bile. Ben çalışıyorum düzenli alışveriş yapamıyoruz evin yakınındaki marketten ben alıyorum ihtiyaçları sizin de öyleyse az tabi evin ihtiyacı bitmiyor. Bunun dışında ne alınır bilmiyorum arada arkadaşlarla buluş yemek yeseniz cafeye gitseniz hayli hayli yeter.

Harçlık almak nedir?Ben bunu bilmiyorum..

Yahu para ortaktır zaten..Ben çocukmuyum eşim bana harçlık verecek.

Para bi köşede durur ve ihtiyaçlar oradan alınarak karşılanır.

Eşim bana harçlık vermez,zaten bütün para ortaktır..Lazım gelirse hepsi harcanır..

süpermiş vallahi harçlığınız sesinizi çıkarmayın bence
bizim ev için elektirik su mutfak arabaya benzik oğlanın masrafı haricinde kalandan hangimizin almayı tasarladığı ihtiyacı olan bir şey varsa onu alrız ben sadece kıyafet ve bakım vs için 300 lira harcamıyorum yalan söyleyemem belirli bir harçlığım yok duruma göre evin tüm alışverişini eşim yapar bazende üçümüz çıkarız oğlumuz eşim ben

aynen katılıyorum bizde de para ortaktır öyle harçlık bırakma durumu olmaz zaten alışverişe birlikte gider evin ihtiytaçlarını alırız diğer şahsi ihtiyaçlarımız giyim ayakkabı vs. içinde eşimle birlikte gideriz alışverişe onun dışında para zaten evde bir köşede durur kime lazım olursa kimin ne ihtiyacı olursa kullanır ve eşim asla karışmaz ne aldın ne kadara aldın diye ama ben hesabımı bilirim çok lüks harcamalarım yoktur ama istediğim herşeyide alırım

Son düzenleme:
evet ya hiç harçlık almadım ben bekarken falan alınıyo harçlık..

300 alıyonda daha allahtan belanımı istiyon..
yetmio demiş bide..
ya 300 lirayla geçinen aileler var..
daha doğrusu geçinemeyen..
300 alıyomuşta yetmiomuş..
innaaa sabirinnn....

300 alıyonda daha allahtan belanımı istiyon..
yetmio demiş bide..
ya 300 lirayla geçinen aileler var..
daha doğrusu geçinemeyen..
300 alıyomuşta yetmiomuş..
innaaa sabirinnn....

Olabilir neden olmasın ki?

Herkesin hayat standartı farklıdır.

Biz iki kişi olduğumuz halde taksitler alış veriş dörtyüzü geçiyor.

İlla Allahtan belamı aramamız gerek arkadaşım

Paran varsa yersin,yoksa bunada şükür dersin..Herkesin hayat standardı değişir.

evet ya bizim evi boyayan boyacı bekçilik yapıyormuş bir sitede hanımı 2 çocuğu var 500+ssk alıyomuş...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…