Eşinizden ne kadar harçlık alıyorsunuz?

Türkiye yi küçük görmek bu olsa gerek..
O yurt dışındaki kralların çoğu Türkiyeden giden para babaları..
Her neyse konu dağılmasın..
Sizin fikrinizi değiştiren yok zaten,istediğiniz gibi düşünebilirsiniz.
Yani sizin ekmeği öpüp başınıza koymanızı kimse engellemez merak etmeyin.

"Arkadaş yan sanayi üyesi mi gett diyebiliyorsunuz.." gece gece ne güldüm..Allah iyiliğinizi

harçlık durumu yok bizde,kartlarımız-bankamatikler sağolsun
çok pis alıştık milliyetçe harçlık mı kalmış mış

300 tl+kredi kartı ıı-ıııııkusura bakma da senin adamda pek pintimiş,yaşama -öl diyor resmen sana
valla sen haklısın ,durumun cidden vahim:92:

Bu arada benimde yakında düğünüm var , borç harç v.s diye ayıralım derken kendimize ayırdığımız harçlığa borçlanacak duruma gelmek üzereyiz..

Şimdilik evin maaşı 300 olsun, öperimde başımada koyarım..

Yumurta ve makarna baya eğlenceli gıdalar..

ağzına gurban

ekmeği öpüp alnına koymalar,saniyiler,benim cüzdan seninkini döver hesapları...ben bi yerde ipin ucunu kaçırdım gari....
gecenin sürprizi olarak bi yerden ferdi tayfur fırlayacak mı,yatiim mi yoksam artık?

arkadaşlar konu sahibi arkadaş kendine özel olduğunu belirtmemiş aylık ev harcamaları için olabilir bu 300+kredi kartı gerçekten

canım ya şimdi sen çok heyecanlısındır zamanla sıkılabiliyo insan bu bütçe işlerinden

tüm ev içinse çocukta varsa yetmez tecrube konuşuyo burda ama allah onuda aratmasın......

canım ya şimdi sen çok heyecanlısındır zamanla sıkılabiliyo insan bu bütçe işlerinden

Yok hiç heyecanım yok.. Hatta evlenecek kişi ben değilim gibiyim.

Ben iştahla yemek yerken, nişanlım terleye terleye hesaplıyordu.. Soğuk suyuda ben sipariş ettim ama hakkımı yememek lazım..

konuya bi cevap yazmak istedim ama baktım kimse cevap yazmamış o kadar başka yerlere çekilmişki konu. şu an konu sahibinin bi yorum yazmasını beklemek istiyorum. ve bence sormak istediği şey kendine özel verilen 300 tl değil evin giderleri içindir diye düşünüyorum. kadın kimseden fikir alamadı yaa

gaçıyom gari,beş buçuk saat sonna gene ayakta olmalıyım.ferdi tayfur da gelmiyo zaten...yatiim iisimi...

eğer tüm ev içinse bir çocuk varsa
pazarda haftalık 35harcadığını varsayarsak
15 lira en asgari günlük yiyecek
çocuk için ayda 50 diyorum en düşük
650 yapıyor ilaç falanda yazdırsa sağlık giderleri40 desek 690

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…