- Konu Sahibi sevgideniz
-
Arkadaş nereye gitsin arkadaşım?
Kime geett neye göre gett diyorsunuz?
Siz kk üyesi değil misiniz?Arkadaş yan sanayi üyesi mi gett diyebiliyorsunuz..
Üyelik tarihiniz baya eski sanıyorum.Neye göre geettt derki bir üye..
Siz bir lokma ekmeği öpüp alnınıza koyuyorsunuz diye her insan sizin gibi mi yaşasın?
harçlık durumu yok bizde,kartlarımız-bankamatikler sağolsun
çok pis alıştık milliyetçeharçlık mı kalmış mış
300 tl+kredi kartı ıı-ıııııkusura bakma da senin adamda pek pintimiş,yaşama -öl diyor resmen sana
valla sen haklısın ,durumun cidden vahim:92:
ekmeği öpüp alnına koymalar,saniyiler,benim cüzdan seninkini döver hesapları...ben bi yerde ipin ucunu kaçırdım gari....
gecenin sürprizi olarak bi yerden ferdi tayfur fırlayacak mı,yatiim mi yoksam artık?
canım ya şimdi sen çok heyecanlısındır zamanla sıkılabiliyo insan bu bütçe işlerindenBu arada benimde yakında düğünüm var , borç harç v.s diye ayıralım derken kendimize ayırdığımız harçlığa borçlanacak duruma gelmek üzereyiz..
Şimdilik evin maaşı 300 olsun, öperimde başımada koyarım..
Yumurta ve makarna baya eğlenceli gıdalar..
peki...................yat hadi sen...
2,000 dolar + american express
yat hadi sen...
canım ya şimdi sen çok heyecanlısındır zamanla sıkılabiliyo insan bu bütçe işlerinden
nereye gidiyorsun daha fikir alışverişinde bulunucaktıkpeki...................
eğer tüm ev içinse bir çocuk varsakonuya bi cevap yazmak istedim ama baktım kimse cevap yazmamış o kadar başka yerlere çekilmişki konu. şu an konu sahibinin bi yorum yazmasını beklemek istiyorum. ve bence sormak istediği şey kendine özel verilen 300 tl değil evin giderleri içindir diye düşünüyorum. kadın kimseden fikir alamadı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?