Eşinizden ne kadar harçlık alıyorsunuz?

hayatı standartı bilmem ben..
reel olalım..
300 tl alıpta sanayilerde eli nasır tutan insanlar var yaa...
bu nasıl bi kibirlenmektir anlamıorum..
300 tl az paramı...

tamda zenginin parası züğürtün çenesi olayı olduk haaa....

Son düzenleme:
Yaşam standartı tabikide çok önemli.
Sanayide çalışan bir insanla bunu örneklendirmeniz gereksiz bence.
Çevreye görede harcamalar değişir.
Bir kişi kıyafete 5 tl verirken diğeri 200 tl verebilir.
300 tl fazla mı az mı ?
kime göre neye göre.
Bence bu soru da, bunun tartışma konusu yapılmasıda gereksiz olmuş .

valla canım ben de çalıştığım halde mutfak masrafıydı,ödememiz gereken büyük bir borç,kiraydı, kredi kartıydı bilmem neydi neydi...... derken eşimle bana taş çatlasa 100 er tl kalıyor.yani kendimize özel harcamamız için!!senin 300+kredi kartı çok iyiymiş

isteyen istediğini desin..
bu konuda sabit fikirliyim varmı bi itirazınız...
gerçeklerden bahsediorum..
standartım falan olmadı benim.
bi lokma ekmek bulduysak öper alnımıza koyardık..
yokta sanki hepiniz ingiliz kraliyet ailesinden geliosunuz.
ya bi geeett yaaaa..
gece gece...

bencede konu yanlış aslında sebebide herkezin gelir düzeyi farklı şimdi kim ne yazsın burada:44:

bana herşey yakışır programında 20 milyarlık saatle 5 milyarlık kemeri olan kadınlardan sonra 300+kredi kartı bizim evde bi çingar çıkar yakında

Hayat standartı bilmez misiniz?
Şu konuştuğumuz konu hayatın ta kendisi yahu daha ne olsun
Hayat standardını siz bilmezsiniz belki ama bilenler çok iyi bilir..
Ne kibiri?Kibirlenmek değil hayat standartı

asgari ücretleri evini geçindirenler var tabi ama konuyu açan kişinin eşi asgari ücret alsaydı heralde eşim bana 300 tl harçlık bırakıyor az geliyor demezdi demekki eşi yüksek maaşla çalışıyor ve maddi sıkıntıları olmamasına rağmen eşini aylık 300 tl ile kısıtlı bırakıyor

Herkesin gördüğü gerçek farklı.Siz çok uçlara çekmişsiniz konuyu. Konu sahibinin durumu iyiki parasının yetmediğini söylemiş.

Sanayide çalışan ya da daha az maaşı olan kişi kalkıp aldığım parar artırılsın demez herhalde..Aldığımız maaş yetmiyor der.

Uslubunuz çok sinirli, sanki özel olarak size sorulmuş gibi cevaplıyorsunuz.

Sabit fikriniz buradaki kimseyi ilgilendirmiyor ki, bu kadar kabaca yazıyorsunuz.

Taa İngiliz kraliyet ailesine gitmenize gerek yok, Türkiye'de de aynı şartlarda yaşayan kişiler çok.

kadinin harcadigi para erkeginden fazla olmak zorunda birakildi sanki, yani kadinin sacinin boyasi, fonu var, manukuru& pedikuru, agdasi&lazeri, makyaj malzemesi, giyimi kusami surekli kendini update etmeyi seven de bi bayansa el mecbur esi ile kendi arasinda harcamalrda biraz daha ustte olmak durumunda , sagolsun bu harcama endeksli yasam tarzi ,hayatimiz alis-veris oldu ayol

sorunuza gelince aldiginiz harcligin yeterliligine biz karar veremeyiz ,esinizin kazanci ile direkt orantili olmali..

hanımlar bence yanlış anlama var:26:evin masrafları için galiba bu para

:)) klişelere girmeye hiç gerek yok.
fikrimi söyledim ,fikrinizi değiştirmeye çalışmadım.
Aylık gelirler keşke aynı ,yaşam statüleri hep bir noktada olsa. Uçlar olmasa...
Kimi 5000 tl maaş alırken kimi 300 tl maaş alıyorsa harcamalarda bir çizgide olmayacaktır.
Tartışmaya gerek yok , herkes kendine göre harcar .
Herkese iyi geceler.

aman ii be ne haliniz varsa görün...
uykum geldi zatii..
züğürtüm ben abi..
benim hiç param olmadıki
çenemde yoruldu...

'' Kibirliyim amma para bende'' ; o söz öyle değilmiydi yoksa

Arkadaş nereye gitsin arkadaşım?
Kime geett neye göre gett diyorsunuz?
Siz kk üyesi değil misiniz?Arkadaş yan sanayi üyesi mi gett diyebiliyorsunuz..
Üyelik tarihiniz baya eski sanıyorum.Neye göre geettt derki bir üye..
Siz bir lokma ekmeği öpüp alnınıza koyuyorsunuz diye her insan sizin gibi mi yaşasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…