Aşk çok özel bir duygu ben eşimle okula gitmek için yurttan çıkıp otostop çekerken tanıştım o işe giderken yurdun önünden geçiyordu ve ben bir dönem boyunca onunla okulu gittim ve o sömestr dönüşü ilk gün arabanın koltuğuna bir gül ve bir yüzük bırakmıştı bunlar ne die sordum sence ne dedi sevgilin içinmi dedim evet dedi ve ben saf saf kenara bıraktımokulun önünde durduk iniyordum almayacakmısın bunları dedi ben niye alıyımki dedim al sen dedi Aldım sınıfa gittim bunları niye bana verdi die en yakın arkadaşım ayline anlattım uyan alaylı çocuk sana almış bunları dedi ve başımda bir şimşek allahım dedimmm
Masallah bu ne hiz, nasil cesaret ettiniz hemen evlenmeye ? :)Ikimiz de karşıdan karşıya geçerken, malum ankaranın yeşil ışıklarında karşıya geçebilmek için koşmak gerekiyor, koşar vaziyette yürürken çarpıştık. O esnada kolundaki kitap ve dosya düştü her şey tüm kağıtlar notlarım yolun ortasında yere dağıldı. Sonra biz onları toplarken kırmızı ışık yandı. Arabalar bana çekileyim diye korna çalmaya başladı. Sonra eşimin durum işine gelmedi ve hemen sıvıştı. Ben arkasından sayarken küfürlerimi duydu ve geri döndü. Sonra beni kucağına aldı koşa koşa karşıya geçirdi. Etraftaki herkes alkış tuttu. O arada beni tavladı gittik Alinazik yedik. Ertesi hafta evlendik.
ay ben çok sevdim bunu :)Ikimiz de karşıdan karşıya geçerken, malum ankaranın yeşil ışıklarında karşıya geçebilmek için koşmak gerekiyor, koşar vaziyette yürürken çarpıştık. O esnada kolundaki kitap ve dosya düştü her şey tüm kağıtlar notlarım yolun ortasında yere dağıldı. Sonra biz onları toplarken kırmızı ışık yandı. Arabalar bana çekileyim diye korna çalmaya başladı. Sonra eşimin durum işine gelmedi ve hemen sıvıştı. Ben arkasından sayarken küfürlerimi duydu ve geri döndü. Sonra beni kucağına aldı koşa koşa karşıya geçirdi. Etraftaki herkes alkış tuttu. O arada beni tavladı gittik Alinazik yedik. Ertesi hafta evlendik.
Süpermiş ya ama nasıl bir haftada evlendiniz nasıl tanıdınız düğün ev vuuuuuvvvvIkimiz de karşıdan karşıya geçerken, malum ankaranın yeşil ışıklarında karşıya geçebilmek için koşmak gerekiyor, koşar vaziyette yürürken çarpıştık. O esnada kolundaki kitap ve dosya düştü her şey tüm kağıtlar notlarım yolun ortasında yere dağıldı. Sonra biz onları toplarken kırmızı ışık yandı. Arabalar bana çekileyim diye korna çalmaya başladı. Sonra eşimin durum işine gelmedi ve hemen sıvıştı. Ben arkasından sayarken küfürlerimi duydu ve geri döndü. Sonra beni kucağına aldı koşa koşa karşıya geçirdi. Etraftaki herkes alkış tuttu. O arada beni tavladı gittik Alinazik yedik. Ertesi hafta evlendik.
6 yıl ne ile uğraştınız sizzzzzEşim benim çalıştığım bi dükkan wardı oraya geldi tabi ben onu önceden tanıodum hoşlanıodumda belli etmiodum o beni tanımıodu bilmiodu bile oysa ortak arkadaşlarımızda wardı onu dükkanda görünce bütün parfümleri dewirdim ona bakarken tabi oda beni farketti çünkü bana doğru geliodu bişeyin yerini sormak için we güldü elim ayağım dolaşmıstı rezil olmuştum ertesi gün o işyerinden çıktım tamda ogelmiş benimle tanımaya biz öle yollarda 6ayboynca denk geldk şoför olduğu için ama hiç konusamadk şükürki beni ortak arkadaşların yanında görünce oldu herşey buda yetmedi imkansız aşkımızı 6yıl boynca uğrastk imkanlı aşka getrdk ewlndk bi bebişimiz oldu
Ikimiz de karşıdan karşıya geçerken, malum ankaranın yeşil ışıklarında karşıya geçebilmek için koşmak gerekiyor, koşar vaziyette yürürken çarpıştık. O esnada kolundaki kitap ve dosya düştü her şey tüm kağıtlar notlarım yolun ortasında yere dağıldı. Sonra biz onları toplarken kırmızı ışık yandı. Arabalar bana çekileyim diye korna çalmaya başladı. Sonra eşimin durum işine gelmedi ve hemen sıvıştı. Ben arkasından sayarken küfürlerimi duydu ve geri döndü. Sonra beni kucağına aldı koşa koşa karşıya geçirdi. Etraftaki herkes alkış tuttu. O arada beni tavladı gittik Alinazik yedik. Ertesi hafta evlendik.
Jooker'ı biraz olsun taniyorsan cevabi da bilirsin.gadjo dilo ciddi misin yoksa şaka mi? Bildiğin film gibi ama bence dalga gecmissin çünkü hemen evlenilir mi ki? Aklim durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?