Eşinize En Son Ne Aldınız?

Parfüm aldım, Bvlgari Blue.Fakat epey oldu sanırım yılbaşında almıştım. lülülülülülü

1 ay önce pantolon almıştım kocişime ....
2 gün öncede çamaşır ve çorap aldım...

ben de pazar günü ykm den Polo Black - Ralph Lauren parfüm aldım çok istiodu napım ya söz vermiştim bi daha almıcam die yine dayanamadım

istanbula iki bilet bide otel rezervasyonu.. søzde bu yaz tatil yoktu ikimizede ama benimki gezmeden duramaz, uctu sevincten askim benim:)

ben en son sevgililer gününde kazak almıştım doğum günüde yaklaşıyor ne alacam bilmiyorum

Ekmek Kadayıfı almıştım koceme en son:icecream:
çok severde kendisi

yaa ben de en son kazak almıştım ama ölesine yani özel bi gün değildi şimdi de 1 Nisanımız aşkımızın başlama yıldönümümüz yaklaşıyooo ama ne alcam bilemiyorum yaa kıyafet alma istemiyorum acaba maket helikopter uzaktan kumandalı araba falan mı alsam ooff ne alcam ben yaa yardım edin banaa romantik bişi ayarlamalıyım

iki gün sonra doğum günü:asigim: pantolon gömlek aldım ayy çok sabırsızlanıyorum vermek içinşakkıdı başka sürprizlerim de varrr

Ayakkabı kemer ve cüzdan aldım ama daha veremedim :çok üzgünüm:Çünki çoookkkk uzaklarda şimdi senağlama

Geçen Hafta Ona Güneş Gözlüğü Aldimm Yaz Geldi Gözlüğü Yoktu çünküü

deodorant aldım
evlilik yıldönümümüz yaklaşıyo asıl büyük hediyeyi o zaman alcam ama ne alcağıma karar veremedim daha
şakkıdı

Oğluma tişört almıştım beğenmedi bizimkine verdim..........................

Eşime parfüm almıştım geçen hafta.Bugün de eve dönerken çikolata aldım..:))) Hediye küçük de olsa önemli olan özel olduğunu hissettirmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…