Eşinize En Son Ne Aldınız?

En son dogum gunuydu cok sik bi ayakkabi aldim bide pasta yaptirdim haberi yoktu,
supriz yaptim cok mutlu oldu ha bide dun cok sevdigi sekerlerden aldim
:d

Geçen hafta şort almıştım... sık sık çorap alırım oda sayılır mı?

ikigün önce şapka aldım. işi gereği genelde dışarda çalışıyor buralarda da hava durumları malümmm.

Doğum günü diye traş makinası aldım. Traş et, şekil ver, düzelt olanlardan :)

Neyi nasıl kullanacağım diye aklı karıştı. :roflol:

Her çıktığımda kendim yetmiyormuşum gibi eşim için de bişiler beğenip alıyorum kendimi frenleyemyorum ki ;o) tshırt olsun kot olsun güneş gözlüğü parfüm gömlek çanta ne beğenirsem..Bir de sürpriz yapmaya bayılırım;sihirli kupalar çerçeveler gibi..
2+1 olduk pıtışımız var şimdi de eşim de ben de her gördüğümüzü almak istiyoruz a bu kızımıza ne güzel olur dimi aa bu çok yakışır aa şu oyuncak zeka gelişimini pozıtıf etkıler gibi sebeplerle:)
Yakında batırcaz adamı herhalde .. şaka bir yana ok minik de olsa hediye alırız birbirimize sık sık hem hediyeleşmek sünnettir kalpleri yumuşatır..

Genelde alışverişini ben yaparım.Artık ezbere herşeyini alır oldum.Kendisi deneyerek alsa bile benim kadar uyduramıyor.2 hafta önce pantolon aldım.Tam oldu valla.

şuan tr deyim...askuma en son abd bi paket gönderdim..2 gömlek ve 1 tişort aldım...
acaba beyenicekmi diye de çok sıkılarak aldım...sağ olsun ne zaman msn karşısına gecse hep benim aldıklarımdan giyiyor...belliki çok beyenmiş..wayyy bende de ne zevk varmış be..tabi ya zevkli olmsan onu almazdim dimi..ya..

cnm eşime en son bir kot pantolon ve bir t-shirt aldım.bu günlerdede ayakkabı almayı düşünüorm.
ama 8 dün sonra benim doğum günüm var bence o düşünsün bana ne alıcanı hahaha

Biz hemen hemen her hafta birbirimize birşeyler alırız kocişle...
En son şort ve iki tane t-shirt almıştım aşkıma...

süpper kokan ve her o kokuyu duyduğumda toplulukta gözümün onu aramasına neden olan bir parfüm aldım çok beğendi sıpamm :)

Çarşamba günü tişört aldım kendisine:asigim:

ben en son dün iç çamaşırı aldım.buralarda bi iç giyim mağazası kapanıyordu.kendime birsürü aldım.kızmasın diyede 3 tanede ona aldım:)))))))))))))))))):sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…