her an esıme kendımı hayran bıraktırırım elimde olsun yada olmasın bu supriz değildir aslında ama ona supriz olur hehe :):)
ev işlerınde ondan daha pratik olmakla pratik zekamla onda hayranlık uyandırırm ..sonracıma pc proğ vs seylrı ondan iyi bıldıgım halde hiç belli etmmrıstım gecen format atacak bi kaç dosyaya gunlugum olan dosyaya sifre koymustum esım dıyorkı sen bunu nerden bılıyosun dedım senın aşkın sen işe gittkten sonra öleeece oturuo mu sanıyosun
bide klasık olcak ama kendıme özel yemekler tatlılar borekler icat edip eşime sunarım oda çok beyenır :)
evlılık yıldonumunde soyle bişi hazırlamıstım supriz olarak suna salonda aslılı

bu sene evlılık yıldonumu için napsam dusunme asamasındayım
sanırım garantı belgesi hazırlıcam

ev işlerınde ondan daha pratik olmakla pratik zekamla onda hayranlık uyandırırm ..sonracıma pc proğ vs seylrı ondan iyi bıldıgım halde hiç belli etmmrıstım gecen format atacak bi kaç dosyaya gunlugum olan dosyaya sifre koymustum esım dıyorkı sen bunu nerden bılıyosun dedım senın aşkın sen işe gittkten sonra öleeece oturuo mu sanıyosun

bide klasık olcak ama kendıme özel yemekler tatlılar borekler icat edip eşime sunarım oda çok beyenır :)
evlılık yıldonumunde soyle bişi hazırlamıstım supriz olarak suna salonda aslılı

bu sene evlılık yıldonumu için napsam dusunme asamasındayım