Eşinize her istediğinizi yaptırır mısınız?

esinize her istediginizi yaptıra biliyormusunuz

• evet

OY: 147 66,2%
  • hayır

OY: 75 33,8%

• Ankete Katılan
    222
öyle bi bakışla her dediğini yaptıranlar biraz fettan oluyor fena oluyor ondan bence
benim bi arkadaşım öyleydi bi tatlı lafı yoktu en kibar lafı bile küfürdü
ama çocuk peşinde kuyruk gibiydi her dediğni yapardı çok şaşırırdım
ben yine nası şımatıcağımı şaşırıyorum azcık fena olmak lazım ama banada ters öyle şey

Evet yaptırıyorum.Saçma sapan isteklerim olmuyor ki hiç..
Azcıkta fettanım galiba..kaydirigubbakcemile3

Ben de şımartmam.Beni şımartsın.:dilcikar:

Ben de şımartmam.Beni şımartsın.:dilcikar:

DİMİ AMA:d

YAAA ARKADASLAR saçmalıktan kasıt nedir mesela..?

mesela saçma acaba ne olabilir... ve diger hatunlar saçma isteklerdemi bulunuyor. da almıyorlar vya yapmiyorler.?

benim her istegim olur olmaz değil lakin isteyecek bisiyim yok

zayıflama aletleri hariç tabiiiii onlardan ne istersem aldırırım :))) alması için 25 kg sebebim var

"mesela sokakta yerleri yalayarak temizlermisin hayatım..." demek saçma sapan olmayacak bir istek ...kaydirigubbakcemile3

Baya abarttım farkındayım ama saçma istek deyince bu aklıma geldi..kaydirigubbakcemile3
gayet abuk sabuk bir istek...

Ewt eninde sonunda ewt...
Defalarcada olsa söler yada birkerede de olsa yapar yada hiç sölemeden süprizler yapar ama kesin yapar ruhum benim......

fisfisfis
eşim istemediği hiçbir şeyi yapmaz. cilve - naz ile kanacak biri değil. ben de bir şeyi ısrarla yaptımayı sevmem. saçma bir gururum var bu konularda.

istediklerimi kendim alırım, ona hiç karışmaz. yersiz aldıklarım da pek olmaz.

tatilde gidilecek yerlerde, isteğime önem vermez. 3 yaz onun istediği oldu, bu sene farklı olması için elimden geleni yapacağım.kötükedihüso

yani bir cok kadın gereksiz seyler isteyecegini bende inanmıyorum ama bazı erkekler eslerinin her istedigini yaparsa onun egemenliginin altına girecek sanıyor

sırrı falan yok bu işin ben çok fazla bir şey isteyen biri değilim...
eşime bir şey yaptırtmak gibi bir gayemde olmadı hiç bir zaman...
sanırım...
bir de onun istediği şeyi yapmak bana keyif verir sanırım bunu da farkında adam...
bu üçü bir araya gelince evet eşim ne istersem yapar, istemesem bile hisseder yapar...

şimdiye kadar her istediği yaptı.hiç bir zaman kırmadı beni
koçalara 2 çift tatlı söz yetiyor.tatlı bir dille rica ediyorum istediğimi.
sanki ne diyom ona git allahüekber dğlarından bana şunu,bunu mu getir diyom. yada beni everes e mi çıkar diyom.

bu konuda hakkını diyemem
ne istersem alır nereye istersem götürür sağolsun
şimdi kartepe ye gitmek istiyorum
sözünü aldım bakalım kaydirigubbakcemile3

ewet genelde benim istedigimi yapar yani bende onun kapasitesini aşan bir şey istemem

her istediğim oldu şimdiye kadar şükür,
eşimde biri iki etmez,hatta bazen söylemediklerimi kendi düşünür

Yaptırım uygulayarak birşeylerim benim içinde olsa yapılmasından mutlu olmayan bir yapım var, sırf ben istiyorum diye karşımdaki kişi istemeye istemeye sırf beni mutlu edebilmek için yapıyorsa mutlu olabileceğim bir şeysede mutlu olamıyorum. Mantıksız olabilecek istekler hariç istedim de yapmadı diyebileceğim hiç bir şey yok.

evet çogu istegimi fazlasıyla yapar ama çogundada iş işten gectinden sonra mesela hayatım evin surasına sunu yapalımmı tamam der ve o yapılana kadar heralde rahat bir ay gecer bizimkinin erteleme huyu var beni kırmaz yapar ama bideertelemese super olucak gerci adamda bıktı napsın bazen yuz buldummu astarmı istiyom ne heralde o an yapsa isteklerim bitmiycek hatta birinde itiraf etmişti hayatım şimdi yaparsam 2 gun sonra bişey daha çıkarıcan en iyisi ona takıl kal diye :teselli:

Genel anlamda evet.
Ama şu var ki yapılacak şeye göre değişiyor bu durum evle ilgili şeyleri son zamanda ertelemeye
başladı onada hak veriyorum şimdilerde. Çünkü yeni taşındığımız için ikimizde çok yorulduk.

Ne istediğime bağlı ama genelde ben ne dersem onu yapar, korkarmı ne korkuttum 3 senede adamıda :asigim:

saolsun kocacım ben ne istersem elinden geldiği kadar yapar

kendi isteklerinden çok benim isteklerime önem veriyo cnm benim yaaaaa

kocişim nöbette bak şimdi özledim onu:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…