allah esimden razi olsun yapabilcegi biseysse bir dedigimi iki etmeden yapar saolsun,tutamicagi sözüde vermez kismet der...ama genelde olmusdur zaten imkansiz biseyler istedigimi sanmiyorumda hatirlamiyorumda ama karsiliklidir bende onun her isteklerini yapmaya calisirim.....
hatta yazılanları okurken düşündüm de en abes ne istemiş olabilirim diye;
herhalde gece yarısı-sabaha karşı saatlerde sigaramın bitip, nolur bana sigara al dememdir.
hiç hayırla karşılaştığımı hatırlamıyorum, ama bunun için de hiç özel bir çabam olmadı
Oy verenlerin yuzde 55 i her istedigin yaptiriyormus nihaha sengözlerimebaksanab
Uzuldum ya erkeklere,bir kismi gercekten gonulden isteyerek yapiyordur ama gercekten kadinlarin bidi bidisi bitmiyor ya yazik :çok üzgünüm:
Her iki tarafta karsi tarafin beklentilerini,isteklerini onemseyip sirf onu mutlu etmek icin birseylere katlansa,fedakarliklar yapsa sorun kalmayacak.Bence tek tarafli olmamali,sirf biseyleri yaptirmis olmak icin yaptirmak da yersiz,yok mu boyle insanlar elbette var Çok üzgünüm çoook
Neyse dostlar sonuc olarak benim esimde elinden geleni yapar sagolsun,belki ben de arada bidibidi yapiyorumdur valla
ıstedıgım seylerı yapması ıcın su ana kadar asla dıretmedım.. o da zaten ben bı kere soyledıgım de yapmaya calısır elınden geldıgınce.. :asigim: asla kırmadı benı bu konuda askıtom.. opuyorumnanaktan