Eşinize her istediğinizi yaptırır mısınız?

esinize her istediginizi yaptıra biliyormusunuz

• evet

OY: 147 66,2%
  • hayır

OY: 75 33,8%

• Ankete Katılan
    222
allah esimden razi olsun yapabilcegi biseysse bir dedigimi iki etmeden yapar saolsun,tutamicagi sözüde vermez kismet der...ama genelde olmusdur zaten imkansiz biseyler istedigimi sanmiyorumda hatirlamiyorumda ama karsiliklidir bende onun her isteklerini yapmaya calisirim.....

dilimden yılar bıkar yapmak zorunda kalır garibim
ben istediğini elde eden biriyim allah canımı almasın yıldırma taktiği uyguluyorum sırnaşık şey

gözlerime bakması yeterlii.. birdee dudak bukusume ozaman dayanamıyor her istemııı yapıyorr.. :asigim:
bazı konuslarda zorluyorum ama artık devereye cicili konusmalarım gecıyor :roflol:

yapar her istediğimi..

henüz bir sorunumuz yok:)

genelde evet
olmuycak ımkanımızın yetmıycegı seylerı ıstemem zaten
bişey istiyosamda cok yumusak öpücüklerle soylerım:jeyyar:
olur der hemen :jeyyar:

her istediğimi yapmıştır şimdiye kadar kocam.

hatta yazılanları okurken düşündüm de en abes ne istemiş olabilirim diye;
herhalde gece yarısı-sabaha karşı saatlerde sigaramın bitip, nolur bana sigara al dememdir.
hiç hayırla karşılaştığımı hatırlamıyorum, ama bunun için de hiç özel bir çabam olmadı

Oy verenlerin yuzde 55 i her istedigin yaptiriyormus nihaha sengözlerimebaksanab
Uzuldum ya erkeklere,bir kismi gercekten gonulden isteyerek yapiyordur ama gercekten kadinlarin bidi bidisi bitmiyor ya yazik :çok üzgünüm:

Her iki tarafta karsi tarafin beklentilerini,isteklerini onemseyip sirf onu mutlu etmek icin birseylere katlansa,fedakarliklar yapsa sorun kalmayacak.Bence tek tarafli olmamali,sirf biseyleri yaptirmis olmak icin yaptirmak da yersiz,yok mu boyle insanlar elbette var Çok üzgünüm çoook
Neyse dostlar sonuc olarak benim esimde elinden geleni yapar sagolsun,belki ben de arada bidibidi yapiyorumdur valla

kocaman dev adam bana kıyamazki
bazen şefkatten
bazen korkudan:)
ama herzaman aşkı yüzünden yapar

genelde her istedigimi yapar ama bu benim ona istegimi soyleyisime bagli:)her sey kadinin elinde yaani

zemuszemusevet genelde yapar beni mutlu etmek onun en büyük mutluluğu

her istediğimi yapar tabiki ama belirli ölçülerim vardır benimde şımarıklık etmem hiç kıvamında bir evlilik bizimkisi zemuszemus

ıstedıgım seylerı yapması ıcın su ana kadar asla dıretmedım.. o da zaten ben bı kere soyledıgım de yapmaya calısır elınden geldıgınce.. :asigim: asla kırmadı benı bu konuda askıtom.. opuyorumnanaktan

her istediğim olunca tadı kalmazki sırnaşık şey eşim ona sırnaşarak bişe istememe bayılıyo:kedi:tabiki sonunda yapıyo:enbuyukkk:

eşim her istediğimi yapar saolsun:asigim:
ama bu benim özel bişe yapmamdan kaynaklanmıyor.bana karşı yüzü çok yumuşak ve beni kıramıyor o kadara.s

eğer makul bişiler istiyorsam yapar tabii ki kocicim benim
bunun için özel bi sırrım falan yok
yeri gelir çok istesem bile yapmadığı şeyler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…