Eşinize her istediğinizi yaptırır mısınız?

esinize her istediginizi yaptıra biliyormusunuz

• evet

OY: 147 66,2%
  • hayır

OY: 75 33,8%

• Ankete Katılan
    222
her zaman degıl..
eger ıstemıyorsa bırseyı zaten ısrar etmem ıllakı ıstedıgım olsun dıye..
ama butun bunlar benım ıcın de gecerlı ıstemedıgım bırsey ıcın ısrar etmez..:lepi:

sağolsun her dediğimi yapar ama bende normal ve maddi , manevi açıdan şartlarımızı açıdan tatlı dille ve alabilirmiyiz yahut yapalımmı falan uygun zamanda çok önemli ...ayrıca yapmayan yapmıyo içinden gelmesi lazım..ama dırdır derecesinde morali bozukmu maddi olarak durumuz uygunmu yada ne istencekse sürekli söğlemek hatta çirkeflenmek vb erkeler hatta insanlar bu tarz şeyleri sevmez yapanlarıda çok gördüm çok itici...

kesınlıkle evet su ana kadar ne ıstedıysem yaptı bana hıc kıyamaz her ıstedıgımı yaptırırım aldırırım ne bıleyım ıstemedıgım seyler olmadı su gune kadar ınsalla bundan sonra da olmazsositososito:Saruboceq::Saruboceq:

her istediğimizi yaparsa kişiliği nerede.....bizim tercihimiz varsa onunda var..her istediğimizi yapmasından ziyadebeklentilerimizdeki ortakılıktır esas olan...yoksa kukla ile evli olurduk herhalde...

Sağ olsun şimdiye kadar tüm istediklerimi yerine getirdi.Tabi biz de olmayacak şeyler istemedik bu arada...-tatlicadiarzu-

evet benim sorumda bu bazı hanımlar var sırrı ne ise beylerine her istedigini yaptırıyor sırrınız ne farkınız ne anlatında bilelim
eksiklerimiz neymis

öyle pek isteklerim yoktur...
sadece özel günlerde beni hatırlasa oda yeter ...ama nerde bendeki herifte o incelik,özel günleri sevmez beyefendi....:mymeka:
ihtiyaçlarımın çogunu ailem karşılar....kafamçokkarıştı

benimkide hediye alma özürlü ben begenip kendine söyleyecekmisim oda alacakmıs ama genede simdi cok günahını almayayım bir iki defa arkasında saklayarak cicek getirmisti
ve birazda cenemden bıkarak birazda büyük bir kavganın ardından gecen sene evlilik yıldönümüzde altın bir kolyae getirmisti cok sık ve güzeldi
yani bıkmadan usanmadan erkekleri dürtmek gerek heralde

öyle kaşımlan bakışımlan değil ama ufak bir ricamlan eşime her istediğimi yaptırırım
bazen çok saçma, mantıksız isteklerimde olur inkar etmiyorum ve sağolsun hiç kırmaz beni
ailemin tek kızıyım evet birazda şimarık büyüdüğüm için hayır kelimesine alışık olmadığımı biliyor eşim,belkide o yüzden hiç bir isteğimi geri çevirmiyor canım kocam :asigim:

hayır her istedigim olmaz
yani daha çok orta yol bulunur
aynı zaamanda onunda her istedigi olmaz
mesela ben balayına gitmek istiyorum ama götürmüyo
nedenmiş kış günü evimiz varken ne işi varmış tatilde
yaza kaldı böylelikle

ben de eşime istediğimi yaptırırım oda ne isterse ben de onu yaparım ama eşimin bana itiraz ettiği pek görülmemiştir.buara 3,5 senedir beraberiz,2 senedir de evliyiz :)

evet benim eşimde beni kırmaz ...ama buna yaptırmak demiyelim.Beni kırmaz genelde ne istersem yapmıştır.Hatta ev işinde bile yardımcı olur.. aklınıza ne gelirse :) hayat müşterektir değilmi? kızlar ama her erkek için bu geçerli değil... maalesefff:teytey:

sevgilime her istediğimi yaptırabılıyorum zaten beraber olduğumuz her zaamn ne yapmak ıstıyosun der ne yaaplım sen ne ıstıyosan o olsun der her zaman benım isteklerim ön plandadır. bugüne kadar hiç o şöle istiyo diye birşey yaptığımı hatırlamıyorum.
sırnaşık şey

slm kızlar benim eşimde çogunluk her istediğimi yapar.kişiliği gereği öyle yani doğasında var. beni asla kırmaz.her konuda o alttan alır.ben kolay kolay konuşmam küserim hep o gelir gönlümü alır.bu huyuna bayılıyorum ve onu çok seviyorummmm.gerektiği zaman ev işlerindede yardımcı olur.

eeh yapmasa da yaptırırz canımmm..
formülleri var demü????

ama yapar sağolsun... yapabilieceği bişeyse...

ben genelde istediğimi direkt söylemem dolaylı yollardan hikayelerle anlatırım, hareketlerimle, mimiklerimle belli ederim. arada sırada konuyla alakalı karikatürler keser önüne koyarım bişi yokmuş gibi. O da mesaji alır. Manevi her istediğimi yapar. Maddi ise gücünün yettiğince sonuna kadar yerine getirir.

tabii bu arada ben nişanlıyım. Evlenince işin rengi değişir mi bilemem:roflol:

klava:klava:

Ben de yaptırıma oy verdim.Neymiş o ben onun her istediğini yapıyım, o benim hiçbir isteğimi yapmasın.

Önce iyilikle söylerim, gerekirse kur yaparım. Baktım laftan anlamıyor, o zaman kafasnın etini yerim, mecbur yapar.

Valla yoksa burnundan getiririm, fena yaparım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…