Eşinize her istediğinizi yaptırır mısınız?

esinize her istediginizi yaptıra biliyormusunuz

• evet

OY: 147 66,2%
  • hayır

OY: 75 33,8%

• Ankete Katılan
    222
erkek ark konusunda hariç her konuda yaptırabilirim kendisi asırı kıskanç oldu için ama bi süre sonra sıkılıosun bazen yönetmek bazende yönetilmen en isi

eeee herkes evet yaptırırım demeye devam ediyo ama kimse taktiğini vermiyo:umursamaz: kaydirigubbakcemile3

her istediğimi yapmasını istemem ,ne tadı kalırki ozaman ..bir tarafın hegemonyasından ibaret olur evlilik ki ben böyle bir evlilik değil paylaşımlı bir evlilik istiyorum ..bazen dediğimi yapmasın karşı çıksın diye zorlarım onu ..o da yapmayacak gibi olur rahat ederim ozaman ..herşeye evet diyen erkeği istemem ..karşımda kendi fikirleri ve kişiliği ile dimdik durmalı eşim olan adam ..

eeee herkes evet yaptırırım demeye devam ediyo ama kimse taktiğini vermiyo:umursamaz: kaydirigubbakcemile3

ben bi taktik vereyim:

eğer çoook istediğim bişeyse biraz duygu sömürüsü yaparım üzülürüm falan
girip çıkıp mağdur konumunda takılırım

ama asla sinirli davranmam onu mecburmuş gibi hissettirmem
bu asla işe yaramaz

bende her ne istediysem ıkıletmeden yaptı.tabi bende ona karşı.evlılığimiz güzel gidiyor yaklaşık 4 senedir evlıyiz.birbirimize offfffff dahi demedik.en başta saygı saygı yoksa hiçbirşey olmaz

eşim 12saat çalıştıgı için ortak yapacagımız bişi değilse aşkım tabiki der herhangi bir taktigi yok çünkü bend eonu mutlu etmek için elimden geleni ardına koymam istemesi yeterlidir anında görüntü şovum hızıma şaşar hatta

tatlı dille biraz cilveyle bence her kadın sevgilisine/eşine istediğini yaptırabilir..erkekleri kandırmak daha mı kolay oluyo ne

Evet yaptırırım.Ama benmi istediklerimi ona yaptırıyorum yoksa o mu benim isteklerimi yerine getirmeyi seviyor orasını anlayabilmiş değilim...

tabiikide evet hiç bir zaman zorlamam ama ben istediğim içinmi yapıyor yoksa oda yapmak istediği içinmi hiç bilmiyorum
beni mutlu etmek için yaptığı kesin

Yaptırmıyorum, o her istediğimi yapıyor zaten allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…