Eşinize her istediğinizi yaptırır mısınız?

esinize her istediginizi yaptıra biliyormusunuz

• evet

OY: 147 66,2%
  • hayır

OY: 75 33,8%

• Ankete Katılan
    222
valla yaptırıyorum :) hatta sadece isteklerimi değil beni mutlu etmek için o kadar çabalar ki sürekli sürprizler, hediyeler vs..vs..
bence sırrı; 3 yıllık ilişkim boyunca dürüst oldum 1 kez dahi yalan söylemedim+ kapris yapmam pek+ güzelim ve cilveliyim :) ve ben onu her zaman gururlandırırım buda etkendir.erkekler pohpohlanmak ister ama sınırı bilmek lazım çokta şımartmamalı :)
biraz çocuk ruhluyum evde oyunlar oynarım baya çocuklaşırım onunla o da bana bebekmişim gibi davranır şımartır, kıyamaz

herseyi yapmak zorunda degil, benim istedigim birseyi o istemek zorunda degil

Alla alla çok beceriksiizm sanırım ben yaptıramam, ben isteklerim olurmuş gibi görünür dışardan ama adam allem edip kallem edip kendi isteklerini yapmıştır aslındakaydirigubbakcemile3

sevgılıme her ıstedıgımı yaptırmam,yaptırmamakta benım ıcın önemlı .
ama mantıgına yatarsa ıstedıgım seyden bıle ötesini yapar.
öteki türlü istemediği bırseyı sırf benım ıcın yapması benı sıkar,gözümde değerni düşürür.

Yaptırıyorum hatta yaptırıyorum degıl de kendı yapmayı ıstıyor benımde ısıme gelıyor :) Zaten bır sey ıstedıgım zaman ona sarılmam yetıyor asla kıyamaz :)

ayy benım askım her dedıgımı yaparr yapmazsada ben hemen nazlanırımm
oda kıyamaz bana yapar

Evet şimdi %89 ileride inş % 99 olacak o %1 likte önemsiz şeylerde ona kalsın, adeletsizlik olmasın...yerimseniben

Walla biraz işfe biraz naz triplerim meşhurdur zaten sevgili olduğumuz günlerden beri. Her istediğimi yapar goncam hiç kırmaz beni. Zaten bnmde abuk sabuk isteklerim olmaz. :)

Bi şeyi gerçeten çok istiyorsam yaptırırım.tabi öle uçuk şeyler istemem

bazen zaman asimina ugrasada eninde sonunda yaptiririmkaydirigubbakcemile5
sirri bumu bilmem ama bende onun istedigi seyleri yapiyorum:sm_confused:

ya kızlar nasıl her istediğinizi yaptırıyorsunuz ya, şunun formülünü yaptıramayanlarada verin
aaaaa bilgi paylaşımı diye bişey var canım, mezara mı götürceniz bu bilgiyi, paylaşın paylaşalım bilgi küpü olalım
kaydirigubbakcemile3

Evet yaptırabiliyorum ama yaptırmıyorum...
her istediğimi yaparsa ne anlamı kalır ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…