- Konu Sahibi galatasaray06
-
Merhaba Arkadaşlar yeni bebeğim oldu. eşime bu aralar kahvaltı hazırlayamıyorum o yüzden. eşimde beni artık düşünmüyomusun diyo bana. siz ne diyosunuz. çocuk olması kahvaltı hazırlamamak için yeterli bi neden mi. yoksa eşim haklımı gerçekten..
Bunu bir görev gibi üzerine alır, bugüne kadar kahvaltı hazırlama işine yardım etme amacı ile bile beyefendiyi davet etmezseniz olacağı budur...
biz kadınların görevi değil midir gerçekten görevden ziyade sorumluluklardan biri değil midir kahvaltı hazırlamak.. yanlış mı biliyoruz..
hadi yemek yapmayı bilmiyor olsa neyse de kahvaltı bu yahu
dolaptan peynir,zeytin almak bu kadar mı zor muymuş
ayrıca nobody arkadaşımıza katılıyorum.. etkinlik çerçevesinde haydi eşler mutfağa diyoruz
biz kadınların görevi değil midir gerçekten görevden ziyade sorumluluklardan biri değil midir kahvaltı hazırlamak.. yanlış mı biliyoruz..
Pudra ahaha bizimki mutfaktan çıkamıyor hiç
Bebeğiniz varmış, gece uyuyamıyosunuzdur, dinlenemiyosunuzdur. Eşiniz biraz şımartılmak istiyor bence. Bende hazırlardım bebekten önce , kahvaltı yapmadan çıkmazdık ikimizde işe giderken ama şu an hergün hazırlayamıyorum esim hazırlayıp kahvaltısını ediyor. Bebek olunca dengeler değişiyor genelde eşinizin sorun yapacagı bir durum yok ortada.Merhaba Arkadaşlar yeni bebeğim oldu. eşime bu aralar kahvaltı hazırlayamıyorum o yüzden. eşimde beni artık düşünmüyomusun diyo bana. siz ne diyosunuz. çocuk olması kahvaltı hazırlamamak için yeterli bi neden mi. yoksa eşim haklımı gerçekten..
Merhaba Arkadaşlar yeni bebeğim oldu. eşime bu aralar kahvaltı hazırlayamıyorum o yüzden. eşimde beni artık düşünmüyomusun diyo bana. siz ne diyosunuz. çocuk olması kahvaltı hazırlamamak için yeterli bi neden mi. yoksa eşim haklımı gerçekten..
günaydın tatlımbizim daha bebeğimiz yok ama evlendiğim günden beri kahvaltı hazırlar beraber yer işlerimize gideriz.ama nasip olurda bebeğimiz olursa yinede hazırlaarım.hazırlamamızda gerekiyor.çünkü biz gün boyu evdeyiz.bbek eninde sonunda uyuyor.iş bitince yanına kıvrılırsın bebeğinin.sonuçta kahvaltı hazırlayıp eşini işe göndermekte bir ilgi göstergesidir.demekki ilgi istiyor
günaydın tatlımbizim daha bebeğimiz yok ama evlendiğim günden beri kahvaltı hazırlar beraber yer işlerimize gideriz.ama nasip olurda bebeğimiz olursa yinede hazırlaarım.hazırlamamızda gerekiyor.çünkü biz gün boyu evdeyiz.bbek eninde sonunda uyuyor.iş bitince yanına kıvrılırsın bebeğinin.sonuçta kahvaltı hazırlayıp eşini işe göndermekte bir ilgi göstergesidir.demekki ilgi istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?