- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.540
- 448
- 41
- Konu Sahibi galatasaray06
-
allah rahmet eylesin annemde aynı şeyi söylerdi anlamıyorum bu ev hanımlarını yakınıp duruyorlar bütün gün evdeyiz iş yaptıktan sonra muhakkak oturuyoruz koltuğumuza derdi
evet galiba hazırlamam gerek.. bebişim gün içinde uyuması oluyor bende o arada dinleniyorum. eşim öyle değil tabiki..
sanırım sorun bende...
evet galiba hazırlamam gerek.. bebişim gün içinde uyuması oluyor bende o arada dinleniyorum. eşim öyle değil tabiki..
sanırım sorun bende...
biz kadınların görevi değil midir gerçekten görevden ziyade sorumluluklardan biri değil midir kahvaltı hazırlamak.. yanlış mı biliyoruz..
Ben evlilik hayatım boyunca pazar günleri hariç diğer günler kahvaltı pek hazırlamamışımdır..Demek eşin benim gibi birisine denk düşseydi inim inim inleyecekti
8 yıl oldu ve son 2.5 senedir çalışıyorum Kahvaltı yapamıyoruz ve hazırlamıyorum hafta içi..Kızım kreşte kahvaltı ediyor evde yapması yasak..Ondan önce zaten erkenden işe gidiyordu benide kaldırmıyordu..O sebeble kahvaltı yapabildigimiz tek gün ailemle pazar..
Çogu zamanda eşim hazırlar
sanırım sorun bende...
sanırım sorun bende...
farklı gorus belırtmıs bı cok kısı herkesın dusuncesıne saygım var bende ev hanımıyım ıkı cocugum kucukken cok nadır gerektıgınde ıse gecmeden acma sımıt vs . alırdı ama genel olarak hergun sabah 7 dedımı cay suyumu ocaga koyarım yedıbucukta kahvaltıya baslar esım daha sonra gıyınır cıkar dedıgım gıbı ev hanımıyım esım sonucta bızım ıcın calısıyor nasıl onu ac acına gondereyım. calıssaydım nasıl olurdu bılmıyorum ama bazı kısıler calısmasaydım bıle hazırlamazdım demıs acıkcası bana cok tuhaf geldı erkelerden dortdortluk olmalarını beklıyoruz ama bazen bızlerde bencılce dusuncelere sahıp olabılıyoruz
valla canım ben 4,5yıllık evliyim ilk evlendiğimiz zaman yani kızım oluncaya kadar her sabah kalkıyorum kahvaltı yapmasam bile onu işe uğurluyordum kızım olduktan sonra haliyle çocuk yoruyor ve uykusuzlukta cabası ben uyanamamaya başladım oda benim uyanmamı istemiyor du zatan uykusuz kalıyosun yoruluyosun die uyandırmamaya başladı şimdi kızım 3,5 yasında ve ben artık eşimi uğurlamaya kalkmıyorum artık aliştık herhalde kızım la sana kıyamıyorum uyanınca geri uyuyamazsın die uyandırmıyor beni düşünceli kocam benim gayet normal uyanamaman çocuk çok yorar anlıyorum seni bence eşin anlayışlı davransın zaten uykusuz kalıyosun eee çocuk biraz fedakarlık ister o da sabah kahvaltısını feda etsin senin uykularını ettiğin gibiMerhaba Arkadaşlar yeni bebeğim oldu. eşime bu aralar kahvaltı hazırlayamıyorum o yüzden. eşimde beni artık düşünmüyomusun diyo bana. siz ne diyosunuz. çocuk olması kahvaltı hazırlamamak için yeterli bi neden mi. yoksa eşim haklımı gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?