Zannederim mürekkebi sadece yalamakla kalmış bu şahıs, beyni doğduğu ilk günkü kadar temiz ve beyaz. Okumuş kara cahil kavramının somut örneği... Kadına saygı duymayan bir kadın... İnsan olarak saygı duyulmayı bile haketmiyor. Babasız çok çocuk varmış, o yüzden erkeklerin çok eşliliği yasallaşmalıymış. Mantığa bak! Bu bir namussuzluktur deneceği yerde, erkekleri aklamak üzere bir de kanun çıkarılsın. Ezilmekten zevk mi alıyor acaba? Tamam zevk alıyorsan dilediğince yaşa ama herkes ezilsin diye yasa çıkarılması önerisine de pes diyorum. Yok aslında söylenecek daha sağlam laflar var da...Ben bugün Sibel Üresin adlı yaşam koçu aile danışmanı bir zatın "çok eşlilik yasal olsun" adlı demecini okudum, öyle şeyler yumurtlamış ki bu kadınların "kocaya hizmet" düşünceleri çok masum kalır...
Mürekkep yalamış insanlar böyle düşünebiliyorsa bu ülkede yürüsün erkekler kim tutar...
Kumandasını getirsin diye mi evlenmiş ?
Keşke bir köpek alsaymış o zaman terbiyesiz adam..!
beceriksiz demeyelimde eğer çalışmıyosa hatun evde olduğuma çalışmadığıma kızmasın diye mi yapıyo kız yoksa ama boşver bebek gibi nazlanmaya devam et en güzeli bu
Ben bugün Sibel Üresin adlı yaşam koçu aile danışmanı bir zatın "çok eşlilik yasal olsun" adlı demecini okudum, öyle şeyler yumurtlamış ki bu kadınların "kocaya hizmet" düşünceleri çok masum kalır...
Mürekkep yalamış insanlar böyle düşünebiliyorsa bu ülkede yürüsün erkekler kim tutar...
Zannederim mürekkebi sadece yalamakla kalmış bu şahıs, beyni doğduğu ilk günkü kadar temiz ve beyaz. Okumuş kara cahil kavramının somut örneği... Kadına saygı duymayan bir kadın... İnsan olarak saygı duyulmayı bile haketmiyor. Babasız çok çocuk varmış, o yüzden erkeklerin çok eşliliği yasallaşmalıymış. Mantığa bak! Bu bir namussuzluktur deneceği yerde, erkekleri aklamak üzere bir de kanun çıkarılsın. Ezilmekten zevk mi alıyor acaba? Tamam zevk alıyorsan dilediğince yaşa ama herkes ezilsin diye yasa çıkarılması önerisine de pes diyorum. Yok aslında söylenecek daha sağlam laflar var da...
ay şekerim nerden yazdın, hiç tanımıyodum sen yazınca aratayım dedim malesef tanışmış oldum,
düşünsene kocan kendi kendine "ula avrat çakmasın köfteyi buna niye bu kadar el bebek gül bebek baktığımı sonra işler karışır" dediğini hatta duyar gibiyim
söyleyiş tarzın mükemmel, ay çok güldümm
bu sabah baya üstüne gittim hıh ben sabahın köründe kalkıp işe gidiym sen yat uyu oh ne güzel dimi diye :)
sana bakmak işe gitmekten daha zor istersen değişelim rolleri dedi
ona kalsa bende çalışmamalıyım zaten. ayy o zaman benden beklentileri artar, yemek yapmamı falan bekler kalsın kalsın çalışmak daha rahat valla.
düşünsene kocan kendi kendine "ula avrat çakmasın köfteyi buna niye bu kadar el bebek gül bebek baktığımı sonra işler karışır" dediğini hatta duyar gibiyim
sen bana bakma sonra noldu bu kadına ya niye gözü açıldı demesin sen rolüne devam et çalışırsa bu fırsatı bulamazsın sonra ne me lazım
Chess cim bende face de biri paylaşmış öyle tanımış oldum, aman dedim yanlış algılanmasın falan diye araştırdım yazıyı iyice okudum, sonra çok tepki alınca kamuoyuna açıklama yapmış onu da okudum. Kendi fikri düşünceleriymiş bla bla. Soyadından mütevellit üremesin diyorum mazallah...
böyle düşünen birisine müstehaktır bırakın daha fazlasını yapsınlar çişe falan tutsunlar.....
Ben bir insanın kendisi yapabileceği işleri başkasına yaptırmasını ben büyük haksızlık olarak görüyorum...
kızlar bugün en yakın arkadaşlarım bana geldi..neyse hoş beş derken mağlum konu gene erkeklere geldi.2 arkadaşımda eşlerine hertürlü hizmeti yapıyorlarmış
yani oturduğu yerden kumandayı ver su ver sigaramı ver gibi şeyler..yani öyle ütü temzlik yemek değil..bunlar zaten yapılır ama.benim eşim evde kendi yapacağı işleri bana yaptırmaz.sigarasını gider mutfakta içer.herşeyini kendi alır.tmm çaydır pastadır zaten bunları ayağına getiriyorum ama.
böyle ufak şeyleri benden istemesi hoşuma gitmezdi..arkadaşlarımla bayağı bu konuyu tartıştık.
hatta senle nie evlenmiş o zaman bile dediler.yani o işleri kendi yapacaksa zaten evlenmezmiş
adamı rahatlığa alıştırmak lazımmış ki o olmadığında kıymetin anlaşılsın.
ben yapamm dedim.zaten eşimde istemez..
siz nasıl düşünüyosunuz?kafam çok karışık:44::44:
ben mi yanlış yapıyorum
kızlar bugün en yakın arkadaşlarım bana geldi..neyse hoş beş derken mağlum konu gene erkeklere geldi.2 arkadaşımda eşlerine hertürlü hizmeti yapıyorlarmış
yani oturduğu yerden kumandayı ver su ver sigaramı ver gibi şeyler..yani öyle ütü temzlik yemek değil..bunlar zaten yapılır ama.benim eşim evde kendi yapacağı işleri bana yaptırmaz.sigarasını gider mutfakta içer.herşeyini kendi alır.tmm çaydır pastadır zaten bunları ayağına getiriyorum ama.
böyle ufak şeyleri benden istemesi hoşuma gitmezdi..arkadaşlarımla bayağı bu konuyu tartıştık.
hatta senle nie evlenmiş o zaman bile dediler.yani o işleri kendi yapacaksa zaten evlenmezmiş
adamı rahatlığa alıştırmak lazımmış ki o olmadığında kıymetin anlaşılsın.
ben yapamm dedim.zaten eşimde istemez..
siz nasıl düşünüyosunuz?kafam çok karışık:44::44:
ben mi yanlış yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?