bana karşı ilgisi=3
evle ilgisi işleri=3
çacuklara ilgisi=2
özel günleri hatırlama=ufak kızım hariç diğerlerini unutuyor.onu unutmamasıda kendi doğum günüyle aynı olması=1
aileye karşı tutumu=bak ona lafım yok hem kendi ailesine hemde benim aileme karşı=9
birde kendi ailesine gösterse o tutumu.........nerdeeeee..............
Bende on üzerinden 9 vericem eşime....yoksa 10:da 10:luktur ama..kendisi yok Allah ı var burda..
1 puanıda sigaradan kırıyorum..her ne kadar fasla içmesede hiç içmese nolur sankiiii..........?
ben canım kocama ılgısı bana ve yuvamıza olan duskunlugu aıleme saygı sevgısı sureklı gelecegımız ıcın plan hesap derdınde olmasıyla 10 puan benden
hakettın canım kocam
Saygi, sevgi, anlayis, iyi babalik ,iyi bir es ,iyi bir sirdas ,iyi bir insan sifatlarindan dolayi tam puan almaya hakettigini dusunuyorum canim kociskomunnnnnnnnn:asigim::asigim::asigim::asigim:
o yuzden 10 uzerinden 10:hooray::hooray::hooray:
EŞİME ON ÜZERİNDEN DOKUZ PUAN VERİYORUM.....
HERKEZİN BİR DİLİMLİK HATA PAYI VARDIR.KİMSE DÖRT DÖRTLÜK DEĞİL TABİ AMA EŞİM MÜKEMMELE YAKIN..ONU ÇOK SEVİYORUM..
ilgi alaka=9
ev işleri=9
maddi tutum=9
cocuğa ilgi ve zaman ayırma=MALESEF ÇOCUĞUMUZ YOK
tartısmadaki tutum=9
eş ailesine tutumu=9
özel günleri hatırlama=10
ilgi alaka=8
ev isleri=6
maddi tutum=10
cocuga ilgi zaman ayirma= henuz yok eminim 10 olur =)
Tartismadaki tutum= 10
Es ailesine tutum = 7
özel gunleri hatirlama = 7 ( eskiye gøre simdi iyi hali bu)
Erkenden uyuduğu için ve dağınık olduğundan ve de tartışırken alakalı alakasız kişileri tartışma içine çektğinden 7 hepsinden 1 puan kırdım....
İyidir benim kocam beraber öğrencez evliliği ve sorumluluklarını HERŞEYGÜZELOLACAK a.s.:asigim:
4 anca veririm
özel günleri hatırlamaz ama hatırlamak ister yani o güne kadar sayıklarmıyş ama o gün unuturmuş
insanoğlu işte çeşit çeşit
1 puan bundan
karı gibi küser uzatır 1 puanda burdan
çabuk sinir olur gereksiz şeyleri takar 1 puanda burdan
beni doğumdan sonra çok üzdü yani halden anlamıyo 1 puanda burdan
başkasının yanında beni aşağılardı önceden geçti şimdi olsun ama yine kırarım 1 puan
yemek yemez tatlı pasta yemez vs 1 puanda burdan
eee daha sayarım ama neyse
iyi bir koca evine çoçuğuna bağlı her dediğimi yapar bu yüzden de 4 verdim