eşinize kaç puan?

bana karşı ilgisi=3
evle ilgisi işleri=3
çacuklara ilgisi=2
özel günleri hatırlama=ufak kızım hariç diğerlerini unutuyor.onu unutmamasıda kendi doğum günüyle aynı olması=1
aileye karşı tutumu=bak ona lafım yok hem kendi ailesine hemde benim aileme karşı=9
birde kendi ailesine gösterse o tutumu.........nerdeeeee..............

Bende on üzerinden 9 vericem eşime....yoksa 10:da 10:luktur ama..kendisi yok Allah ı var burda..
1 puanıda sigaradan kırıyorum..her ne kadar fasla içmesede hiç içmese nolur sankiiii..........?

benim kocama 10 puan az bile :hooray: puan kırmaya kalkarsam kendimdende kırmam gerekiyo çünkü arada benimde huysuz tarafım tutuyo :jeyyar:

ben canım kocama ılgısı bana ve yuvamıza olan duskunlugu aıleme saygı sevgısı sureklı gelecegımız ıcın plan hesap derdınde olmasıyla 10 puan benden
hakettın canım kocam

Saygi, sevgi, anlayis, iyi babalik ,iyi bir es ,iyi bir sirdas ,iyi bir insan sifatlarindan dolayi tam puan almaya hakettigini dusunuyorum canim kociskomunnnnnnnnn:asigim::asigim::asigim::asigim:
o yuzden 10 uzerinden 10:hooray::hooray::hooray:

canım kocacım 10 puanı hakediyor....maddi manevi hiç bir konuda kırmaz üzmez beni her daim yanımdadır kocacım...

10 uzerınden 8 verıyorum ....bazen benı delırtıyor kafamçokkarıştı maddı manevı çok anlayışlıdır ama dedıgım dedıktır :mymeka:

EŞİME ON ÜZERİNDEN DOKUZ PUAN VERİYORUM.....
HERKEZİN BİR DİLİMLİK HATA PAYI VARDIR.KİMSE DÖRT DÖRTLÜK DEĞİL TABİ AMA EŞİM MÜKEMMELE YAKIN..ONU ÇOK SEVİYORUM..
ilgi alaka=9
ev işleri=9
maddi tutum=9
cocuğa ilgi ve zaman ayırma=MALESEF ÇOCUĞUMUZ YOK
tartısmadaki tutum=9
eş ailesine tutumu=9
özel günleri hatırlama=10

ilgi alaka=8
ev isleri=6
maddi tutum=10
cocuga ilgi zaman ayirma= henuz yok eminim 10 olur =)
Tartismadaki tutum= 10
Es ailesine tutum = 7
özel gunleri hatirlama = 7 ( eskiye gøre simdi iyi hali bu)

toplam 10 uzerinden 8 galiba

10 üzerinden 10 bu bile az gelir ama puan bukadar canım benim ya maddi ve manevi her zaman yanımda daha ne isteyeyimki

bende 6 verıyorum 4puanını aşırı kıskançlıgından kırdım işte.....

du bakim bende 8 vereyim özel günleri unutmaz ama bişi yapmaz erkenden uyur bende bunlardan 2 puan kırdım

ilgi alaka:8
ev işleri:-1
maddi tutum:5
eş ailesine tutumu:9
özel günleri hatırlama:6 (telefonuna kayıtlı olmasa hatırlamaz ama)

Erkenden uyuduğu için ve dağınık olduğundan ve de tartışırken alakalı alakasız kişileri tartışma içine çektğinden 7 hepsinden 1 puan kırdım....
İyidir benim kocam beraber öğrencez evliliği ve sorumluluklarını HERŞEYGÜZELOLACAK a.s.:asigim:

4 anca veririm
özel günleri hatırlamaz ama hatırlamak ister yani o güne kadar sayıklarmıyş ama o gün unuturmuş
insanoğlu işte çeşit çeşit
1 puan bundan
karı gibi küser uzatır 1 puanda burdan
çabuk sinir olur gereksiz şeyleri takar 1 puanda burdan
beni doğumdan sonra çok üzdü yani halden anlamıyo 1 puanda burdan
başkasının yanında beni aşağılardı önceden geçti şimdi olsun ama yine kırarım 1 puan
yemek yemez tatlı pasta yemez vs 1 puanda burdan

eee daha sayarım ama neyse
iyi bir koca evine çoçuğuna bağlı her dediğimi yapar bu yüzden de 4 verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…