- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Kızlar birşey daha söyleyim sizlere, eğer bir erkek sadece siz diyorsa bence bu da düşündürücü anne babasını kardeşini düşünmeyen bir erkek iyi bir aile babası olmayacak demektir, insan köklerinden vazgeçiyorsa yarın dallarından ve meyvelerinden de vazgeçer.
bence mantıklı bir soru değil ve eşim de başlardı muhalefete. herkes kimsesiz yaşayabilir, bu böyledir... zorlanır ama yaşar...
asla katılmıyorum..
eşim dediğim gibi 10 yıldır sadece sen der. gözlerinden 10 yıl boyunca okudum bensiz yaşayamayacağını..
ben onun aşkıyım hayatıyım, hamileyim bir oğlumuz olacak kısmetse bu durumda bile
ona hep sana olan aşkımdan bahsedeceğim oda en çok seni sevsin der... oğlumun adını kısmetse eşimin adını koyacğım ve hep öyle sesleneceğim
Rabbimden sonra eşimdir onu bana veren..
aileye gelince tek aile biziz..
anne baba kardeşlere gelince ise, onların yeri bizde hep apayrıdır eşim de bende onlara çok düşkünüz asla ihmal etmez herşeylerine koşar yetişiriz.. ama dediğim gibi aile olan biziz bizden sonra anne baba ve kardeşler...
ölene kadar önceliğimiz hep birbirimiz olacak
bizden sonra çocuklarımız
sonra anne baba kardeşlerimiz..
eim olmadan bu dünyayı ben neyleyim..
rabbim sevginizi hiç eksiltmesin,hep mutlu olun inşallah
ama mesajını okuyunca yazmadan geçemedim,
sizin önceliğiniz eşiniz ve çocuklarınız ne emeklerle,ne zorluklarla büyüttüğümüz çocuklarımız
ve gün oluyor onlarda evlenip gidiyor.sonra onların önceliği eşi ve çocukları oluyor.bizler kaçıncı sırada oluyoruz orası muamma..
hayat ne acımasız..
Bence hic acı degil dunyanın kanunu bu. Annem bizim icin ölür canını verir yapmadığı fedakarlık kalmamıştır ama her zaman der; insanın asıl yeri asıl evi eşinin yanidir, esinin guldurdugu kisiyi bi dünya ayaga kalksa aglatamaz, esinin aglattigi kisiyi de bi dunya ayaga kalksa gulduremez, insallah oyle bi esınız olur ki herkesin önüne geçer diye dua eder. Bende annemden boyle gördüğüm icin boyle düşünüyorum. Bencillik yapmaya gerek yok. Anne cocuk iliskisi cok farklı bi anne karşılıksız sever çocuğunu. Cocuk hayirsiz bi evlat olmasın yeter ama karı koca iliskisi cok baska karşılık bekler her iki tarafta, birbirleri icin en önemli en kıymetli en vazgeçilmez olmak isterler
bence kötü düşünme ben olsam düşünmezdim.
nihayetinde yakında ailesi yalnız sen olacaksın değil mi ?
seni istemeseydi hiç yanında olmazdın sonuçta..
ailesini sevip sayması bence çok güzel...
tabii ilk eşim demek şartı ile
Sensiz yaşayamam diyen kocaya inanalım mı yani???
Soru baştan yanlış zaten; ya da yersiz diyelim.
Ya annesi deyince niye üzülüyorsunuz şuan cidden anlayamadığım için soruyorum:26:
Bi'de nişanlılık döneminde sen olmazsan nefes alamam falan çok havada kalmıyor mu annesi yokken nefes alabilecek adam benim yokluğumda her türlü alamaz mı zaten:44:Ee 20 küsür yaşından sonra hayatına giren kadın için onu 9 ay karnında taşıyan annesini "eh o geri planda kaldı benim için ilk sensin" demek beni korkutur-du şahsen. (Şimdi ama eşiyim hayat arkadaşıyım diyecekleriniz var da oda annesi)
Bariz mantık hatası var
Sanırım duymak hoşuna gidiyor evli çiftlerin
Bana da mesela erkek arkadaşım babamın davasını yapamaz ilk ben ya diye üzülse çok garipser bakış açısına üzülürdüm:44:
bence bu zamanına göre değişir.
eşimle tanıştığım zamanlarda "annem" derdi (çok anneci biriydi)
evlendiğimizde "sen ve annem" derdi
evliliğimizin ilerlediği dönemlerinde "sen" (annesinin gerçek yüzünü gördüğünde)
kızımız doğduğunda "kızım"
kızım biraz büyüyünce "kızım ve sen"
kızım büyüyüp evlenip gidince "sen" der heralde
hayatta zaman koşullara göre cevap değişir. hiç zorlamayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?