Eşinize sorsanız?

sizin sinirleriniz bozulmuş zira çok çocukça bir düşünce bu

kimin yokluğuna dayanamazsın yanlış olmuş, çünkü herkes herkesin yokluğuna dayanır, bir sevgi sıralaması olmuş aslında,ailem demeleri de normal yaa, aileleri sonuçta sadece " sen" cevabını duymak istiyorsanız, evliliğinizin 20. yılında sorun bu soruyu, çocuklar büyümüş gitmiş, aile yaşlanmış veya ölmüş, kim kahır çeken kadın, ozaman anlıyorlar kıymeti, ama değeri kalır mı o zamana bu cevabın inşallah kalır...

Eşime böyle bir soru sormam...
herkesin yeri ve sevgisi başkadır...
Kıyaslama kabul etmez bu tür mevzular...
bir anne gencecik yavrusunu canını kaybetiğinde yaşayabiliyorsa
demek ki gerisi yalan... çünkü en zor evlat acısıymış Peygamber efendimiz söylemiş bunu...

size gönülden katılıyorum...

Bir gün kayınvalide olan bir arkadaşım ''gelinim annesine çok düşkün '' dediğinde o an için bekar olan küçük oğlu ''olsun iyidir, ondan iyi bir anne olur'' demişti...sonrasında gerçekten de öyle oldu, şuan 2 çocuklu çok iyi bir anne...

Son düzenleme:
bu soruyu çok yanlış buluyorum

çünkü herkesin sevgisi farklıdır

kardeş farklı sevilir,eş farklı sevilir,anne baba farklı

anne ve eşi kıyaslayamazsınız çünkü içinizdeki ikisine karşı olan sevgi başkadır

Evlenince ya da şimdi böyle bi'soru sorsam, ki sormam ama hadi sordum diyelim ilk vereceği cevap "annem" olurdu bence
Yani söyleyinsene nasıl bozulayım şimdi ya da neden bozulayım?

24 yaşına kadar hayatındaki ilk kadın annesi olmuş bu yaşına kadar gözü gibi bakmış benim biriciğime.
"Onu değil ilk beni söyle artık ben varım " nasıl söylenir ki?
Evlenince bile bu soruda; ilk sen sonra annem dese üzülürdüm ben annesi için...
Sonuçta neyi baz alarak yapıyor ki bu sıralamayı?
Bana da ilerde sorsa direk ailem derim eşimle annemi babamı terazide farklı yere koyamam gibi geliyor.
Siz; sizi üzdüler diye "eşim bildiği halde nasıl böyle diyebiliyor" diye üzülüyorsunuz ama o onun ailesi. Bu yaşına onlar getirmiş gözünü ilk açtığında onlar vardı yanında. Niye böyle sorular sorup kendinizi üzecek şeyler yaratıyorsunuz ki. Hiç yoktan canınız sıkılmış.

herkes sırayla ölecek ve herkeste yaşamına devam edecek soru kökten yanlış bence allah kimseye acı göstermesin anne baba eş çocuk bunun sıralaması yok

faat...belli ki yeni evlisin ve gençsin...hiçbir kişinin evlenmeden önceki haliyle evlendikten sonraki hali aynı olamaz...o günlerde her yer her şey güllük gülistanlıktır ve her yer herşey SEn olur...ama o imzayı atınca maalesef ki büyü bozulur, zira sorumluluklar başlamıştır,eş ve aile arasında kalmalar başlamıştır...ve ne yazık ki bu kiminle evlensen az aşağı, az yukarı böyledir...

Sen sinir olduğunla, ruhunu ve bedenini yıprattığınla kalırsın ve yıllar sonra bu üzüldüklerine üzülürsün..hayat bir sahne bizde bize biçilen rolleri oynuyoruz, bazen duymayacaksın, görmeyeceksin ve söylemeyeceksin...yani üç maymunu oynayacaksın..40 yıllık evlilik yolculuğumda bunu öğrendim...

Ailesiyle problemlerim var demisin ya, onlar senin problemlerin Onun değil ki...et tırnaktan ayrılmıyor Onun ailesi ona batmaz, senin ailen sana batmaz...''Evlilik bana göre değilmiş'' demişsin de, Evlilik oyunu kuralına göre oynayana..

Sen değerlisin, üzme kendini, sıkma canını. zira hayat dediğin tek bilet, tek istikamet...hele bir çocuğun olsun da sen ö zaman gör nasıl değişiyor dünyan, hayata bakışın ve önceliklerin...

Benzer şeyler yazacaktım :)

Eşim kızım ve ben sohbet arasında kızım, baba dünyada en çok kimi seviyorsun dedi :)

Seni tabi ki kızım dedi :) Sorunun devamı, peki annemiiiiii :=)

Onu da çok seviyorum ama en çok seni :) dedi..

Eşim anne ve babasına düşkündür, evine ailesine düşkündür, ama çok iyi biliyorum ki sıralama mecburiyeti olsa bir numarada kızı gelir :)

Neden ille de siz demesini istiyorsunuz ki?
Sizin sorunlarınız olabilir ama onlar eşinizin annesi,babası..
Siz eşinizin ailenizle problemleri var diye ailenizi daha mı az seveceksiniz?
Evli değilim ama ailem benim herşeyim ve eşimde ailem olacaktır.
Ve evleneceğim insanda ki ilk kriterlerden biride aile sevgisi..
Bana ailemden çok seni seviyorum derse benim için bitmiştir.
Çünkü daha yeni tanıdığı bir kadına ailesini değisen adam ileride ben ailesi olduğumda çok rahat beni de yeni biriyle değişebilir diye düşünüyorum.

raiinbow sana bir teklifim var; gelinim olur musun

bunlar ne güzel düşünceler böyle,konunun özeti gibi olmuş..

bende sorsam eşim ben harici herkesi der herhalde hatta tüpçüyü bile biyerde demişsin ya bu evlilik bana göre dğeil sanırım diye galiba bana göre de değilmiş...

böyle bir soru sormam herkesin yeri farklıdır hayatta eş ayrı ana baba ayrı bu ayrımı saçma buluyorum bu soruyu da çocukça buluyorum..ana baba evladını cok ama cok sever bıkarsa sıkılırsa boşayamaz ama eşlere bakınca en ufak bir olayda mahkemeye koşan var bir anda silenler var o yüzden hem erkek hem kadın aile kıymeti bilecek bilmeli..eşin yeri çok ayrı tabi..

sormadım
tam tersı cevaplar verır
ben oglum olmadan yasayamam
dıgerlerının eksıklerınde yasarım ama en mutlu esım ben ve cocuklarımla mutlu yasarım
aannem babamla degıl

Ben olsam 'Eşim ve ailem' derdim..
sadece eşim demesi anormal olur..

Akşam sorucam bakalımm..

Sizin ailenizle eşinizin problemleri olsa sizden ilk sıraya kendini oturtmak istese ne hissederdiniz?
Benim için bir sıralama söz konusu olamaz, ne ailemi ne de eşim olacak kişiyi böyle bir ayrıma sürükleyemem.

Son düzenleme:
eşim ve ailem dedi.
Tek bi kişi söylemen gerekse dedim öyle soru olmaz cevap vermem dedi kaçtı yani

Ne güzel cevap vermemiş, demek ki her iki tarafta önemli..
Diyorum ya bakın ben bile öyle düşündüm, iki tarafta çok önemli benim için.

Eşine sinir olma canım boşu boşuna.

daha önce konuşmuştuk bunu..
"sadece sen" dedi...
içini bilemem tabi zaten pek umrumdada değil kıimin öncelikli olduğu...

'' sen ve çocuklarım '' der. bana sorsa ben de aynını derim bizim birbirimizden başka kimsemiz yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…