- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Benim eşimde net bir insandır.
Bu soruyu sordum "hiçkimse" cevabını verdi hayatıma devam ederim herkezsiz olur
dedi ben diye sorunca sensizde yaşarım annemsizde diye cevap verdi.Kim ölürse daha çok ağlarsın diye sorarsalar yine buna cevap veremiycem yaşamadan bilinmez.
Çok sevdiği kişilerden kaybettikleri oldu ölüm acısını biliyor üzerinden seneler geçmesine ragmen
Sürekli hatırlayıp ağlıyor.Sanırım sen ölürsen daha çok üzülücem dedi sonundada çünki aynı evi paylaşıyoruz hayatımda sen varsın ve yokluğunu çok hissedicem.
Bu kadar ormantik bir eşim var yani ölürsem üzülücek ama birkaç ay sonra hayatına yeniden devam edicek.
Aksini söylemiş olsa yalan olurdu.
Ben ne aşklar gördüm ölünce biri keyif içine giriyor öteki sanki senelerdir bunu bekliyormuş gibi.
Kim olmadan yaşayamazsın ?
Eşime sorsam siz olmadan der '' ben ve oğlum için ''
Bu anne-babasını sevmediği için değildir pek tabii , bizimle 7 gün 24 saat yaşadığı içindir , evladı canının bir parçası olduğu içindir.Bizimle yaşadığı için bizsiz yaşayamayacağını düşünür .
Ben kendime de sordum bu soruyu konuyu okuyunca;
Sevgisini dünyalara sığdıramadığım bir annem vardı , ben 20'li yaşlarımdayken vefat etti...10 küsür senedir hayattayım.
Canım babam km'lerce ötemde , senede bir iki kez görüyorum , onu görmeden de yaşıyorum.
Eşimi çok seviyorum , eminim o da beni bir o kadar ama yarın ayrılsam onsuzda yaşarım.
Rabbim evlat acısı göstermesin ama....
Herkes eceli gelene kadar yaşar , çok mu düz bakıyorum olaya ya da kimseyi mi onsuz yaşayamayacak kadar sevmiyorum bilemedim şimdi:26:
eşim acayip realist bir insan hayal bile kurmaz o kadar yani. kim olmadan yaşayamazsın dedim hiçkimse dedi. birileri ölüyo ama herkes yaşamaya devam ediyo dedi ya.
hiç gerek yok sormama oğlum der. bende aynısını derim. allah sıralı ölüm versin derler ya. anne baba nın yokluğu acı verir mutlaka eşinde öyle ama evlat acısını rabbim kimselere göstermesin. ama çocuktan önce senin derdi.
bir keresindede çocuk olduktan sonra sordum. ben ölsem ne yaparsın dedim. oda annene bırakırım oğlumuzu dedi. dedim neden benim anneme senin değilde seninki daha iyi bakar dedi. anneminde olmadığını farzet naparsın dedim. evlenirdim napıyım kim nasıl bakıcaak çocuğa benim çalışmam gerek dedi. ee dedim ya kadın oğlumuza kötü davranırsa mahvederim onu dedi. ama belki sen bilmeyeceksin haberin bile olmıycak akşam eve geldiğinde çocuk sessiz sedasız olacak kadında yanında iyi davranacak nerden bileceksin dedim. oda offfffffffffff sen ölme ben öliyim ozaman dedi. neden diyince sen ölünce herşey b.ka sarıyoda ondan dedi. :)))
sabah uyandık yatakta oyalanıyoruz sevgili kocam dediki..
Rabbim seni bana bağışlasın sensiz ben yaşayamam canım karım dedi..
yerim ben onu yer
ohh sefam olsun önce benim elbette benm içinde önce kocam
diğer herkes sonra gelir bizim için. Rabbim acılarını yaşatmasın hepsi canımız.
bu arada kv ile altlı üstlü oturum 4 yıldır birgünen birgüne kırılmamışızdır birbirimize
görümcem hep gelir ziyaretimize
herkes yerini biliyor herkes değerli olduğunun farkında
buda kocamın farkı..
Arkadaşım neyin peşindesin. :)
Bu kaçıncı mesajın bu konuda hep aynı yorumlar, herkes anladı. 'Sen olmazsan kocan ölür'..
Allah muhafaza tabii, Rabbim kimseye ölüm ayrılık acısı vermesin.
1 şeyi unuttun tatlım o ölürse bende ölürüm ohh sefam olsun..
1 şeyi unuttun tatlım o ölürse bende ölürüm ohh sefam olsun..
Arkadaşım neyin peşindesin. :)
Bu kaçıncı mesajın bu konuda hep aynı yorumlar, herkes anladı. 'Sen olmazsan kocan ölür'..
Allah muhafaza tabii, Rabbim kimseye ölüm ayrılık acısı vermesin.
hiç gerek yok sormama oğlum der. bende aynısını derim. allah sıralı ölüm versin derler ya. anne baba nın yokluğu acı verir mutlaka eşinde öyle ama evlat acısını rabbim kimselere göstermesin. ama çocuktan önce senin derdi.
bir keresindede çocuk olduktan sonra sordum. ben ölsem ne yaparsın dedim. oda annene bırakırım oğlumuzu dedi. dedim neden benim anneme senin değilde seninki daha iyi bakar dedi. anneminde olmadığını farzet naparsın dedim. evlenirdim napıyım kim nasıl bakıcaak çocuğa benim çalışmam gerek dedi. ee dedim ya kadın oğlumuza kötü davranırsa mahvederim onu dedi. ama belki sen bilmeyeceksin haberin bile olmıycak akşam eve geldiğinde çocuk sessiz sedasız olacak kadında yanında iyi davranacak nerden bileceksin dedim. oda offfffffffffff sen ölme ben öliyim ozaman dedi. neden diyince sen ölünce herşey b.ka sarıyoda ondan dedi. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?