Eşinize sorsanız?

Allah'ım böyle erkeklerin sayısı artsın istiyorum lütfennnnn

canım bence artmasın bak gel empati yapalım.... bebeklerimiz oldu dogurduk büyüttük kardeşleri oldu sonra evlendiler evlatlarımız ana baba biyere kadar ilk sensin dedi... garip olmazmı ... e kocamızda ilk onlar der cocugumuz ilk karım der biz hiç ilk olamadık görüyomusun yani bu ilklik yarışının sonu yok bizi saysın kocamız sevsin karısını basının tacı etsinnn ımm tadından yenmez napalım

Bence herkes eşine ilk sensin desin hepimiz bu duyguyu tadalım anneliğimizden tatmasak da olur napalım çok da bencil olmayalım

e kuzum itiraf ettik ama bende kskandm görümcemi ha benimki artık kıskanma boyutuna gelmiştide yani kadınsı bişey önemli olan ona dur demeyi ögrenebilmek

Elbette kıskançlık olayını bende anlayamıyorum ama şuna da katılmıyorum, anneliğin olgunlukla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Yani her anne oğlunu bu cevabının önceliği olmak ister diye düşünüyorum.

valla klasik eşim,ailem,çocuklarım cevapları bi yanada..
benimki heralde bu soruya "beşiktaş" der,gerçekten onsuz düşünemiyorum ben bile

Garip:26::26:Ben görümcemle şu saatten sonra var ya hayatta iyi olamam ya..
Eşim bile onunla uzun uzun konuştuğunda canavar oluyor gözümde

biz eşimle çıkıyorduk o zamnlar,cep telefonundaki mesajlara bakmıştım gizlice başkası ile görüşüyormu diye
görümcemin yazısını gördüm..
seni bizden alan o kızı...... yazmış..
çok şaşırmıştım..bu ne önyargı..bir kez bile beni görmedi,,kendimi tanıtmama fırsat vermedi..
sadece kıskandı..dediğinide yaptı,ama ben allaha havale ettim yanlızca beddu bile etmedim..yuva yıkanın yuvası olmazmış zaten

Her eş de istiyor işte istemenin sonu yok..
Ama doğru olan evlendikten sonra önceliğin eşe verilmesidir..
eşin ve çocuğun öncelikli ailen olur artık çünkü..
Her anne baba bu gerçek ile büyütmeli çocuğunu..

Ben de hep görümcemle mesajlaşırlarken mesajlara bakarım benle ilgili
bir şey yakalarım diye ama daha yakalayamadım. Yakalasam iyi olur bir yerde.
Eşim hep savunuyor onlar kötü bir şey demiyor, sen diyosun diye iyi bir mors ederdim

valla klasik eşim,ailem,çocuklarım cevapları bi yanada..
benimki heralde bu soruya "beşiktaş" der,gerçekten onsuz düşünemiyorum ben bile

Şuan düşünüyorum benim aldığım cevaba mı yoksa böyle cevaba mı daha çok kızardım diye
kararsız kaldım

Şuan düşünüyorum benim aldığım cevaba mı yoksa böyle cevaba mı daha çok kızardım diye
kararsız kaldım

geçmişin bazılarını okudum ama hepsini okuyamadım..
senin aldığın cvp göremedim,kaçırmışım gözden heralde..
ne aldın cvp? merak ettim

bu erkek milleti işine geldiğini duyar görür işine gelmeyenide duymaz görmez...lafım meclisten dışarı
o nedenle sen hiç boşa uğraşma

e kuzum itiraf ettik ama bende kskandm görümcemi ha benimki artık kıskanma boyutuna gelmiştide yani kadınsı bişey önemli olan ona dur demeyi ögrenebilmek

benimde erkek kardeşim var nasib olursa allhın izni ile görümce olucam..
ama abartılı sevgi gösterileri ,nispet falan yapmamkardeşimin hatırını sorarsam hanımınkinide sorarım..
he çoğu kayınvalideler görümceler rakip gibi görüyorlar gelinlerini..

geçmişin bazılarını okudum ama hepsini okuyamadım..
senin aldığın cvp göremedim,kaçırmışım gözden heralde..
ne aldın cvp? merak ettim

eşim ve ailem dedi.
Tek bi kişi söylemen gerekse dedim öyle soru olmaz cevap vermem dedi kaçtı yani

haha,konu bana bi anımı hatırlattı
Eski sevgilim bana dünyadaki sevdiği-vazgeçemeyeceği tek insan olduğumu söylediğinde;
'peki ya annen?' diye sormuştum
"ne annesi ya,bana zaten babaannem baktı" gibi bi cevap vermişti.
Ben "peki babaannen? (mi ben mi hesabı) deyince bu sefer
"yok,sevmiyom onu.Ölmeden önce son kıyağını yaptı da gitti' demişti(yer-arsa meselesiydi sanırım)
böyle de satıcı bir insandı :)
Konuya gelecek olursak önemli olan ne söylemesi değil,nasıl hissettirmesi gerektiğidir bence.
Tabiiki sen bile deseydi,bunca yaşattırdıklarından sonra inanmayacaktınız zaten..

eşim ve ailem dedi.
Tek bi kişi söylemen gerekse dedim öyle soru olmaz cevap vermem dedi kaçtı yani

aynı seviyede tutmuş demek ki..ya da o anlık ruh haline göre verdiği cvp tır belki..
bence sevin benimkinin aklına ilk beşiktaş gelir diye düşünüyorum şahsen..

Aynı soruyu bir de kendinize sorun lütfen....

Dürüstçe cevaplayın.. Sonra yargılayın

Eş önemli evet...

Ama aile kadar değil.

"Sadece sen" diyenler hala aşk sarhoşluğunu yaşayanlar

Geçecek.

Evetttt aynen inanmayacaktım sen deseydi de hıııı çok bellii yaşattıklarından diyecektim
iki türlü de kavga çıkacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…