- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Allah'ım böyle erkeklerin sayısı artsın istiyorum lütfennnnn
kimseye ihtiyacı yokmuş ama en başta masal mış haspa:)))sinir oldum hani bensiz yaşayamazdın geçen sene
canım bence artmasın bak gel empati yapalım.... bebeklerimiz oldu dogurduk büyüttük kardeşleri oldu sonra evlendiler evlatlarımız ana baba biyere kadar ilk sensin dedi... garip olmazmı ... e kocamızda ilk onlar der cocugumuz ilk karım der biz hiç ilk olamadık görüyomusunyani bu ilklik yarışının sonu yok bizi saysın kocamız sevsin karısını basının tacı etsinnn ımm tadından yenmez napalım
Aslında bence olgun bir anne evlendirdiğinde oğlunun eşine öncelik vermesine mutlu olmalı.
Bunu yürekten söylüyorum. Ben oğlumu büyütürken bir gün evleneceğini ve eşinin pek çok konuda
benim önüme geçeceğini bilerek büyütürüm ki bu acı gerçek beni daha az üzsün..
Boşa demiyorlar hayat arkadaşı diye.. Anneler evlatları eşlerine emanet eder.
emanet ettiğinden niye kıskanıyor ben bunu anlamıyorum..
O geçen seneydi geçen sene ile şimdiyi kıyaslasam roman olur adını da geçen yıl ve şimdi koyarım
Aslında bence olgun bir anne evlendirdiğinde oğlunun eşine öncelik vermesine mutlu olmalı.
Bunu yürekten söylüyorum. Ben oğlumu büyütürken bir gün evleneceğini ve eşinin pek çok konuda
benim önüme geçeceğini bilerek büyütürüm ki bu acı gerçek beni daha az üzsün..
Boşa demiyorlar hayat arkadaşı diye.. Anneler evlatları eşlerine emanet eder.
emanet ettiğinden niye kıskanıyor ben bunu anlamıyorum..
Garip:26::26:Ben görümcemle şu saatten sonra var ya hayatta iyi olamam ya..
Eşim bile onunla uzun uzun konuştuğunda canavar oluyor gözümde
Elbette kıskançlık olayını bende anlayamıyorum ama şuna da katılmıyorum, anneliğin olgunlukla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Yani her anne oğlunu bu cevabının önceliği olmak ister diye düşünüyorum.
biz eşimle çıkıyorduk o zamnlar,cep telefonundaki mesajlara bakmıştım gizlice başkası ile görüşüyormu diye
görümcemin yazısını gördüm..
seni bizden alan o kızı...... yazmış..
çok şaşırmıştım..bu ne önyargı..bir kez bile beni görmedi,,kendimi tanıtmama fırsat vermedi..
sadece kıskandı..dediğinide yaptı,ama ben allaha havale ettim yanlızca beddu bile etmedim..yuva yıkanın yuvası olmazmış zaten
valla klasik eşim,ailem,çocuklarım cevapları bi yanada..
benimki heralde bu soruya "beşiktaş" der,gerçekten onsuz düşünemiyorum ben bile
Şuan düşünüyorum benim aldığım cevaba mı yoksa böyle cevaba mı daha çok kızardım diye
kararsız kaldım
Ben de hep görümcemle mesajlaşırlarken mesajlara bakarım benle ilgili
bir şey yakalarım diye ama daha yakalayamadım. Yakalasam iyi olur bir yerde.
Eşim hep savunuyor onlar kötü bir şey demiyor, sen diyosun diye iyi bir mors ederdim
e kuzum itiraf ettik ama bende kskandm görümcemi ha benimki artık kıskanma boyutuna gelmiştide yani kadınsı bişey önemli olan ona dur demeyi ögrenebilmek
geçmişin bazılarını okudum ama hepsini okuyamadım..
senin aldığın cvp göremedim,kaçırmışım gözden heralde..
ne aldın cvp? merak ettim
bu erkek milleti işine geldiğini duyar görür işine gelmeyenide duymaz görmez...lafım meclisten dışarı
o nedenle sen hiç boşa uğraşma
eşim ve ailem dedi.
Tek bi kişi söylemen gerekse dedim öyle soru olmaz cevap vermem dedi kaçtı yani
haha,konu bana bi anımı hatırlattı
Eski sevgilim bana dünyadaki sevdiği-vazgeçemeyeceği tek insan olduğumu söylediğinde;
'peki ya annen?' diye sormuştum
"ne annesi ya,bana zaten babaannem baktı" gibi bi cevap vermişti.
Ben "peki babaannen? (mi ben mi hesabı) deyince bu sefer
"yok,sevmiyom onu.Ölmeden önce son kıyağını yaptı da gitti' demişti(yer-arsa meselesiydi sanırım)
böyle de satıcı bir insandı :)
Konuya gelecek olursak önemli olan ne söylemesi değil,nasıl hissettirmesi gerektiğidir bence.
Tabiiki sen bile deseydi,bunca yaşattırdıklarından sonra inanmayacaktınız zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?