Eşinize sorsanız?

Gerçekten öyle yaa

faat arkadaşım vvallahi bak sen onlara kafa yormayı bırak bunlar kafayı yedittirirler insana..
bir senedir kızkardeşime terapi yapıyorum telefonla
geçen gece aradı uyuymıyormuş kaynanasının söyledikleri geliyormuş aklına...
o şimdi rahat rahat uyuyordur,düşünüp durma dedim..

Aynı soruyu bir de kendinize sorun lütfen....

Dürüstçe cevaplayın.. Sonra yargılayın

Eş önemli evet...

Ama aile kadar değil.

"Sadece sen" diyenler hala aşk sarhoşluğunu yaşayanlar

Geçecek.

doğruluk payıda yok değil hani...

Aynı soruyu bir de kendinize sorun lütfen....

Dürüstçe cevaplayın.. Sonra yargılayın

Eş önemli evet...

Ama aile kadar değil.

"Sadece sen" diyenler hala aşk sarhoşluğunu yaşayanlar

Geçecek.

Bana bu evlilikte bu kadar hayal kırıklığı yaşatmasaydı eğer
evlendikten sonra ben eşim derdim önce.
Ama ben daha evliliğimin 3. ayında o kadar üzüldüm ki artık bu soruyu sorsa
herkes unutulur herkes olmadan da hayata devam edilir derim..

Benim eşim, ailesi de dahil 10 da girmişlerdir yatağa ohhh..
Benim içimde yine dert yine dert..
Yatağa huzurla girmeyi özledim Allah'ım sebep olanları sen görüyorsun

ben eşimi annemlerden geri tutmuyorum acıkcası cunku esimde benim ailem öyle olmasa nasıl geçer ömrüm nolursa olsun eşim seviyorum ya napim

ben eşimi annemlerden geri tutmuyorum acıkcası cunku esimde benim ailem öyle olmasa nasıl geçer ömrüm nolursa olsun eşim seviyorum ya napim

Ben bazen seviyorumm oyy yerim gibi hissediyorum.
Bazen yabancı oluyor sanki buz gibi oluyor içim..
Ve bu sık sık değişiyor.
Aramız iyiyken bile mesela ben şu soruya verdiği cevabı
hatırlarım o an ondan nefret ederim

hergün değişebilir düşünceler,hisler..
yaşanan olaya göre,bi harekete bi söze göre..belki tartışırsın belki sen iyi gününde değilsindir..
soğursun,tekrar ısınırsın..
hepsi hayatın parçası,doğal şeyler..
ama eşine olan sevgini,ilgini bu sorunun cevabına bağlama nacizane tavsiyem...

Benim eşim, ailesi de dahil 10 da girmişlerdir yatağa ohhh..
Benim içimde yine dert yine dert..
Yatağa huzurla girmeyi özledim Allah'ım sebep olanları sen görüyorsun

onlar senden dahamı kıymetli onlara bu kadar kafa yoruyorsun önce herkezden önce kendini sev kendine değer ver..
ileride çok üzüleceksin böyle kafanı taktığına..bak 35 yaşındayım göz altında kırışıklıklar başladı zaman acımasız maalesef..
iyi geçirdiğin günlerin daha çok olur inşallah..mantıklı birisin..aşacağına inanyorum herşeyi..

Yok örnek verdim tek bu cevaba bağlamam.
Keşke bana yaptığı tek yanlış bu cevabı olsa ahhh ahhh..
Ben buna kadar neleri unutamam

git cnm bunun için tedavi ol cunku söeldigi sey anormal degil ha aslında dogruda degil cünku kimse olmadan yasamıyorum yalan yasamak durumundayızzz.... ama öbürtürlüsüde ananmız babamız kardesimizde kıymetli eşimizle tartıstıklarını düşün haksızda olabilirler ama biz yinede içten içe severiz öle dglmi bu eşimizi sevmedigimiz anlamına gelmez... heyt be acılar beni büyütmüş

İnşallahhh yaaa..
Valla niye evlendim ki sorusunu sormadığım gün sayılıdır..
Benim saçımdaki beyazlar artıyor..

Cidden.. Olmuşsun sen canım olmuşsun
Darısı başıma

aynen ..26 yaşındaydım evlendim...
şu an kişiliğim oturdu..her konuda belirli bir tavrım var..kimse beni üzemez allahın izni ile...

aynen ..26 yaşındaydım evlendim...
şu an kişiliğim oturdu..her konuda belirli bir tavrım var..kimse beni üzemez allahın izni ile...

Ben ne zaman rahata ericem acaba..
Ohhh beee desem artık şu evlilikten yana yaa..
35 çok geç bir kaç ay daha dayanıp tükencem gibi geliyor

ben yatıyoum kızlar allah rahatlık versin sizlerede

Ben ne zaman rahata ericem acaba..
Ohhh beee desem artık şu evlilikten yana yaa..
35 çok geç bir kaç ay daha dayanıp tükencem gibi geliyor

duygusallığı bir kenara bıraktığın zaman canım..bırak eşin sana sorsun o soruyu..

enkötüsü de seni sevmedigimi söylemen yok mu..... şaka gibi...... eğer birgün ölürsem yada birgün sana olan kırgınlıgım ve korkum boyumu aşıpta gidersem seni ne kadar sevdiğimi anlarsın. kimse sana sigara içme deyip nefesini düşünmez. yatağında sıcaklıgın soğur. koşunca güldügün akşam gelince yanı başında oturup sesini bekleyen biri olmaz. kimse seninle gezmek için tatil planları yapmaz. bedenini okşamaz kimse. sabahları ayacıklarını örtüp ama ya üşümüsse diye düşünmez. pazar günü bile anlamsız olur. aşkından kimse bakıp sana ağlamaz. msn e bakınca ismimi görmezsin telefonla arasan açılmaz. cennet kelimesini duymak istemezsin belki. özel günler ifadesini yitirir. etrafında seni sömürdüklerinde koruyanın olmaz bu kız ne kadar iyiymiş dersin ne görsen ne duysan anlarsınki meğer seni çok seviyormusum ve bana çok haksızlık etmişsin.ve belki sende beni çok sevmişşin.....

bugun kendşice kocama yazdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…