Eşinizi başka bir kadınla yakalasanız ne yaparsınız?

DeSu

Hayatımın baharı Sude'm
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
70
0
86
Diğer
yazdığım konunun başlığıyla aynı olan alıntı bir yazı yazmıştım Kadınlar Kulübünün fıkra bölümüne.çok yakınım böyle bir durum yaşadı.Siz olsanız ne yapardınız?:oklava:

ilk once tohbe tohbe diyeyim,,yinede basima gelsin istemem ama....

ne hali varsa gorsun,adini bile anmak artik....gitsin mutlu olsun ,ne kadar olabilirse artik:jeyyar:

tabiki terkederim.. evet cok üzülürüm ama onun haline üzülürüm en cokta.. Kendisine saygisi olmayan adami ben neyapiyim...

ikisinide paraladıktan sonra arkama bakmadan çeker giderim.ama ALLAH göstermesin böyle bişeyi çok zordur heralde

valla boşanmak için muhane arıyodum zaten bu üstüne tuz biber olurdu oldugu gibi çeker giderdim hani sessiz ya şimdi sesim çıkmıyo baba evine gitsem beni suçlu görecekler hep o zaman bi muhanem olurdu tabi allah başa vermesin yinede kolay bi durum deil

arkama bile bakmadan çeker giderim.tek bir kelime bile etmem.çünkü öylelerine değmez
ama allah kimseye yaşatmasın:1no2:

tamda rüyamda gördüm yaa:(
ama kadini öyle bir dövdüm ki,duvardan duvara carptim,sonrada esime iki tane patlatip yüzügü firlattim...
konu berbatti ama aksiyon güzeldi,herseyden sinirimi rüyamda cikardim:)))
allah korusun öyle bisey olsa aynen yaparim yani...idmanliyim nede olsa:)))

Miğdem bulanır, o adamdan tiksinirim.Bir daha asla eskisi gibi olamam :1no2: Sana o kadınla mutluluklar derim (tabi mutlu olmasını istemem lafın gelişi :jeyyar:) sonrada bitiririm bir daha yüzünü bile görmek istemem :dilcikar:

o anki durumuma baglı....
şöyle böyle yaparım diyemem.....

kesinlikle zarar veririm ne bilimm yaa allah korusun gözüm hiç bişi görmez oracıkta ünüğünü keserim
sesizce cekip gidemem ben

valla bende bilmiyorum ne yaparim o an sinirle elimden ne gelir bilmem artik ama degmez be yuzlerine tukurur giderim beeee

su bi gercektir doyumsuz erkek aldatır bi erkek bişeylere doymussa ac gözlü degilse aldatmaz ayrıca hiç aldatılmadım ama aldatılsam sucu kendimde arardım önce baktım bişiy bulamadım sonra karsımdakinin ipini cekerdimmmm.ya daaaaaaaaaaaaaaaa bikere gazetede şunu okumuştum. Aldatılan kadın erkeğin cinsel organını kesiyor ve ağzına koyuyor. Bak bu fikir fena değil.

yazdığım konunun başlığıyla aynı olan alıntı bir yazı yazmıştım Kadınlar Kulübünün fıkra bölümüne.çok yakınım böyle bir durum yaşadı.Siz olsanız ne yapardınız?:oklava:

Önceliklen allah kimsenin başına vermesin böyle bi şeyi...gerçekten zor...
hatta ben eşime bile birkaç defa dedim,hayatında başka bi kadının olduğunu duyarsam ,o zaman ben oomayacagım senin hayatında biter bu evlilik dedim...hatta gayet ciddi bi şekilde dedim...oda bana şöyle demişti seni bırakmam ki o zaman...
sevgi iki kişiliktir üçüncüye yer olmaz..olursada bu sevgi ve aşk değildir...rezillikten başka bişey değildir...:mymeka::mymeka::mymeka:

Allah büyük söyletmesin.

Ëger bir yerde denk geldiysem gider suratina tükürürüm, arkami döner ceker giderim.
Sonra aglasin haline.

yaanıana merhaba der gıderrım arkadsımış gıbı konusurum sonraaaaa dırek terk edrım bı daha benııı goremez bıter o da secımını yapmış olur

Back
X