Hiçbi şey. Eşyalarını al. Asıl sen benim zararlarımı tazmin et. Nafaka para isteyen yok geldiği ölçüde takılarımı bırak, kendi aldığın eşyalar da dahil topla git. Bu kadar.Talepleriniz neler ?
Çok çirkinler. Kavga gürültü dedikodu hayat düzeni bozma.. Gücüm bitti artık..Amann çoluk çocuk yok
Bisi yok. Siz niye bu kadar dert ediyorsunuz ki.
Çocuk olsa anlarım. Ama istediği kadar çirkef olsunÇok çirkinler. Kavga gürültü dedikodu hayat düzeni bozma.. Gücüm bitti artık..
Dm atmak istedim ama kapalı sanırım. Rica etsem atar mısınızÇocuk olsa anlarım. Ama istediği kadar çirkef olsun
Ne yapacak allah aşkına
Çekişmeli boşanma ile konu sahibinin hem değerli zamanı gider hem de aklı sürekli boşanma mevzusu ile meşgul olacak,ay hiç gerek yok.Anlasmali oluyorsa ne alaÇocuk olsa anlarım. Ama istediği kadar çirkef olsun
Ne yapacak allah aşkına
Sonunda kurtulacak önemli olan o aslında.Çekişmeli boşanma ile konu sahibinin hem değerli zamanı gider hem de aklı sürekli boşanma mevzusu ile meşgul olacak,ay hiç gerek yok.Anlasmali oluyorsa ne ala
Anlaşmalı seçeneğini zorlasin önce,onunla kurtulamiyorsa çekişmeli açar mecburen tabiSonunda kurtulacak önemli olan o aslında.
Çok zorladım, zorluyorum.. En son ikna edeyim dedim işte..Anlaşmalı seçeneğini zorlasin önce,onunla kurtulamiyorsa çekişmeli açar mecburen tabi
Edemeyecek olursanız çekişmelinin sonuçlarına katlanacak.Çok zorladım, zorluyorum.. En son ikna edeyim dedim işte..
Cok mu seviyormus sizi yani cidden bosanmayip ne yapmayı planlıyor tekrar barışmak mi istiyor?Hiçbi şey. Eşyalarını al. Asıl sen benim zararlarımı tazmin et. Nafaka para isteyen yok geldiği ölçüde takılarımı bırak, kendi aldığın eşyalar da dahil topla git. Bu kadar.
Ne nafaka, ne ev ne de araba.
Evimde kalmak istiyorum kirasını kendim ödemek koşulu ile. Şu an taşınmak bana külfet, güvenlik anlamında rahatım, evi ben buldum depozito emlakçı ödedim zaten. Hepsi bu. Benim olanı bana bırak ve git.
Senin olan sende kalsın istiyorsan onun olana göz dikeceksin. Hiç değilse dikmiş gibi yapacaksın. Onları korumak için senin olana dokunmayacak.Hiçbi şey. Eşyalarını al. Asıl sen benim zararlarımı tazmin et. Nafaka para isteyen yok geldiği ölçüde takılarımı bırak, kendi aldığın eşyalar da dahil topla git. Bu kadar.
Evimde kalmak istiyorum kirasını kendim ödemek koşulu ile. Şu an taşınmak bana külfet, güvenlik anlamında rahatım, evi ben buldum depozito emlakçı ödedim zaten. Hepsi bu. Benim olanı bana bırak ve git.
Katip yine harika bi fikirSenin olan sende kalsın istiyorsan onun olana göz dikeceksin. Hiç değilse dikmiş gibi yapacaksın. Onları korumak için senin olana dokunmayacak.
Hiçbi şey. Eşyalarını al. Asıl sen benim zararlarımı tazmin et. Nafaka para isteyen yok geldiği ölçüde takılarımı bırak, kendi aldığın eşyalar da dahil topla git. Bu kadar.
Senin olan sende kalsın istiyorsan onun olana göz dikeceksin. Hiç değilse dikmiş gibi yapacaksın. Onları korumak için senin olana dokunmayacak.
Bu tarz şeyler illaki olacaktır takma kafana ailene de taktırmaMesele dava değil ki zaten öğrendi ben sadece sorun çıkarmasından ailemi üzmesinden uzatmasından yoruldum
Anlaşmalı zaten boşanamazsınız. Senenizi doldurmamışsınız.6 ay. Klasik aile, yalan, kendine göre haklı şiddet ve hakaret. Eski konularım da mevcut..
demek ki bahanesi annesiymiş, asıl sebep te boşanmak istemesidir. bazı adamlar evlenmemeli , evliliği kelepçe , dert olarak görüyor larve sonra evlenip bir kadının hayallerinin içine edip bir şey yokmuş herşey normal miş gibi eski düzenlerine dönüyorlar.Ha ilaveten bizimki de beş yılda yedi kez evine gitmiş başka yerde yaşarken. Biz evlenmeden önce aynı evde salona gitmezdi. Evlendik bi hafta gitmedim diye dertlendi. Boşanıyoruz şimdi yanına gitmek istemiyor.
AmiiinnnnAllah bağışlasın. Birlikte uzun, mutlu bir ömrünüz olsun.
Aynen öyle.. Sorsanız boşanmak istemiyor ama o mükemmel bir çok da çekti ben düzeleymişim..demek ki bahanesi annesiymiş, asıl sebep te boşanmak istemesidir. bazı adamlar evlenmemeli , evliliği kelepçe , dert olarak görüyor larve sonra evlenip bir kadının hayallerinin içine edip bir şey yokmuş herşey normal miş gibi eski düzenlerine dönüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?