Çekişmeli anlaşmalıya çevriliyor ya ilk yıldaAnlaşmalı zaten boşanamazsınız. Senenizi doldurmamışsınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çekişmeli anlaşmalıya çevriliyor ya ilk yıldaAnlaşmalı zaten boşanamazsınız. Senenizi doldurmamışsınız.
Amin.. Herkese inşallah. Ben yapı olarak öyle fiziksel zarar modunda değilim. Konuşmayı anlaşmayı bilirim o bağırınca bile ışık görmüş tavşan gibi kalıyordum sinir oluyorum bu huyuma kafam hep sonradan çalışıyorRabbım yaşatmasın böyle durum . Lakin böyle bir durum olmuşsa aldatilmisimdir(ihtimali bile agresifleştirdi). Direk evden atar donuna kadar alırım. Vala ne yalan söyleyeyim baya iter kadar hırsımı alamam keskin madde ile zarar verebilirim . Esim bunu bildiğinden korkar sanırım gelmeye zaten. Rabbım herkesin yuvasına huzur versin. Huzursuzluk oluşturan durumlari ortadan kaldırsin evlerine mutluluk neşe versin. Cani gönülden diliyorum .
Dava açsanız dahi 4 ay geçmeden çeviremezsiniz. Yine 4 ay bekleyeceksiniz.Çekişmeli anlaşmalıya çevriliyor ya ilk yılda
O da 10 ay edecek. Zaten mesele şu biz bi yıldan fazla evli olsaydık da anlaşmazsa anlaşmayacaktıDava açsanız dahi 4 ay geçmeden çeviremezsiniz. Yine 4 ay bekleyeceksiniz.
8 aylık evli sanarak işlem yapmışımO da 10 ay edecek. Zaten mesele şu biz bi yıldan fazla evli olsaydık da anlaşmazsa anlaşmayacaktı
Benim ikna çabam bu yüzden, uzamasın diye
vallahi boşanma noktasına gelinen ilişkide oturup konuşup da anlaşmaya varan neredeyse görmedim. kavga kıyamet sonra direk boşanma olarak gelişiyor. eğer gerçekten oturup konuşabilen bir çift iseniz mutlaka bu sorunun da çözümü vardır. :)Bu konu farklı başlıklarda mutlaka konuşulmuştur ama toplu bir şey bulamadım.
Boşanma kararı veren sizseniz eşinizle nasıl bir konuşma yaptınız?
Eşiniz ise o sizle nasıl bir konuşma yaptı? Sizi ikna eden yer neresi idi?
Boşanma konuşması deneyimlerinizi patlaşırsanız sevinirim.![]()
Eskiden öyleydik ama aile ve boşanmada değiliz.vallahi boşanma noktasına gelinen ilişkide oturup konuşup da anlaşmaya varan neredeyse görmedim. kavga kıyamet sonra direk boşanma olarak gelişiyor. eğer gerçekten oturup konuşabilen bir çift iseniz mutlaka bu sorunun da çözümü vardır. :)
Doğru. Zamanı da geçtim süreç. Gerçekten hiç bilmiyorum ne kanıt olur ne değil avukat da düzgün fikir vermiyor.8 aylık evli sanarak işlem yapmışımbaştan alıyorum; en az 6 ay daha beklemeden davayı anlaşmalıya çeviremezsiniz. Çekişmeli eğer çok çetrefilli değilse en az 3 celsede bitiyor. Celseled arası mahkeme iş yüküne göre en az 2 ay atsalar bir şey değişmiş olmuyor aslında.
Avukatınızın değiştirebilirsiniz. İlla bu avukatla devam edeceksiniz gibi bir zorunluluk yok. Veklalaet ücretinin tamamını isterse de avukatınıza vekalet akdini bilgilendirme yükümlülüğü gereği gibi yerine getirmediğinden feshettiğinizi, haklı senenin var olduğunu söylersiniz.Doğru. Zamanı da geçtim süreç. Gerçekten hiç bilmiyorum ne kanıt olur ne değil avukat da düzgün fikir vermiyor.
Biri diyor altınları al git bir diyor alma kaçırma olur biri diyor mahkeme sayar
Bir diyor şahit yeter öteki diyor ki kanıt
Çekiştik hadi ben elimde ne olması gerek onu da bilmiyorum ki
Açıkçası fazla mal mülk para olmayınca her avukat pek yanaşmıyor davaya bikaç tane ile konuştum böyle idiAvukatınızın değiştirebilirsiniz. İlla bu avukatla devam edeceksiniz gibi bir zorunluluk yok. Veklalaet ücretinin tamamını isterse de avukatınıza vekalet akdini bilgilendirme yükümlülüğü gereği gibi yerine getirmediğinden feshettiğinizi, haklı senenin var olduğunu söylersiniz.
Zaten şiddet uygulandığında buradaki arkadaşların tavsiyesine uysa şimdiye tazminat alarak boşanıyor olurduBen sizi hic anlamiyorum. Adam deli, aile deli. Ikna etme cabalarin bosa gidecegini biliyorsunuz. Eski konulariniza da baktim. Siz onu ikna edemezsiniz, cünkü o kendinde kusur görmüyor. Görmez. Kendi hayatiniza odaklanin. Dava sürecei uzayacak belki ama siz onunla ne kadar az muhatap olsaniz o kadar iyi
Ben muhattap olmasam aileme sarıyor. Olmadıkça farklı yollar deniyor. Ne kadar az zarar o kadar iyi akıllı uslu davranayım diye yol arayıp duruyorum..Ben sizi hic anlamiyorum. Adam deli, aile deli. Ikna etme cabalarin bosa gidecegini biliyorsunuz. Eski konulariniza da baktim. Siz onu ikna edemezsiniz, cünkü o kendinde kusur görmüyor. Görmez. Kendi hayatiniza odaklanin. Dava sürecei uzayacak belki ama siz onunla ne kadar az muhatap olsaniz o kadar iyi
İsteğim para almak değil ailem ve kendim olarak zarar görmemek. O gün darp raporu alıp onu karakola çektirsem akşamına ailemde rezillik çıkarsa ne olacaktı yine çekilmeli uzun boşanma.Zaten şiddet uygulandığında buradaki arkadaşların tavsiyesine uysa şimdiye tazminat alarak boşanıyor olurdu
İsteğim para almak değil ailem ve kendim olarak zarar görmemek. O gün darp raporu alıp onu karakola çektirsem akşamına ailemde rezillik çıkarsa ne olacaktı yine çekilmeli uzun boşanma.
Siz darp raporunuzla mahkemeye başvurup evliliğin devamı can güvenliğimi tehlikeye sokuyor dediniz de mahkeme mi kabul etmedi? Şu an ailenize rezillik çıkarmayacağına nasıl bu kadar eminsiniz?İsteğiniz para almak olmayabilir ama şu anda altınlarla ilgili nasıl bir eylemde bulunmanız gerektiği konusunda bile kafanız karışmış durumda.Kolayı zora siz çevirdiniz bence..İsteğim para almak değil ailem ve kendim olarak zarar görmemek. O gün darp raporu alıp onu karakola çektirsem akşamına ailemde rezillik çıkarsa ne olacaktı yine çekilmeli uzun boşanma.
Ben muhattap olmasam aileme sarıyor. Olmadıkça farklı yollar deniyor. Ne kadar az zarar o kadar iyi akıllı uslu davranayım diye yol arayıp duruyorum..
Ben size bi yol sordum. Olanı yargılayın demedim. Altın avukat farklılıkları konusunda bir örnekti.Siz darp raporunuzla mahkemeye başvurup evliliğin devamı can güvenliğimi tehlikeye sokuyor dediniz de mahkeme mi kabul etmedi? Şu an ailenize rezillik çıkarmayacağına nasıl bu kadar eminsiniz?İsteğiniz para almak olmayabilir ama şu anda altınlarla ilgili nasıl bir eylemde bulunmanız gerektiği konusunda bile kafanız karışmış durumda.Kolayı zora siz çevirdiniz bence..
Zaten şiddet uygulandığında buradaki arkadaşların tavsiyesine uysa şimdiye tazminat alarak boşanıyor olurdu
Bir kez evdeki tartışma esnasında polisi aradım, gelmedi biliyor musunuz? Ona da bi güven geldi polis mi geliyor gör işte diye.Rahatsiz etse polis yok mu? Böyle insanlarda az zarar diye birsey yok. Full hepiniz engelleyin sadece avukatinizla muhatap olmaya zorlayin..siz böyle orta yol felan diye uyumlu davrabirsaniz tepenize daha cok cikar