Eşinizi işe sabah yataktan mı kapıdan mı gönderiyorsunuz?

esim bu yasa kadar hic kahvalti yapmamis simdide yaptiramiyorum hazirlasamda bir lokma yemeden cikiyo sofra oylece kaliyo uyanmami bile istemez uyansamda kalkma kalkma lutfen kalkma e bizde dinliyoruz tabi :)))) isime gelmiyorda degil hani :))) ben uyurken cikip gider hep
artik oyle alistimki bu duruma iki tane saat kuruyoruz hic duymuyorum bile

valla evli degilim ama olsam kalkar gönderirim gönlünü hos tutarım ne olur ne olmaz sonra benimle ilgilnemiyor diye sitemlere girer oyüzden elimden geldigi kadar kalkmaya çalısırım kızlar kalkın kocanızı öperek yollayın benceeee

walla bunu yazmam iyi olmadı galiba.her kez kalkıyo ya.hiç bana benziyen yokmu ya arnızda yanlız kaldım.adam okuyo seviniyo.:çok üzgünüm::mymeka::mymeka:

ixsir cim yalnız değilsin bende sendenim iki yıldır evliyim ilk bir yıl her sabah 7 de kalkıp kahvaltısını hazırlıyordum ama benim sevgili kocam 7 de kalkıp 10 da kahvaltısını edip işe gittiği için(şahane bir sofra hazırladığım halde içinden bi parça peynir bi parça ekmek yeyip doydum dediğinden) bir yıl ancak dayandım:) daha sonra kalkmadım. kendiside istemiyor zaten sen uyu diyip öpüp gider.

ev hanımları maaşallah rahatsınız..bizim yataktan ugurlamak gibi lüksümüz yok maalesef beraber kalkıyoruz..

benim eşimde çok erken kalkar 5,30 larda gider beni kaldırmaz hiç kendi ekmek arası koyup yer erken saatte kahvaltı yapmayı sevmez, bende kahvaltı etmem işe giderim işyerinde yerim ne yiyeceksem. hafta sonları eşim çalışır genelde bende yalnız kahvaltı yapmam biri gelsin diye beklerim eşimde bunu bildiği için haftasonları arar sabahtan kahvaltı hazırla geliyorum beraber yapalım diye bende hazırlarım gelir yaparız kahvaltımızı gider tekrar...

9 yıllık ewliyim her sabah 6 da gider eşim işe bende kapıdan yolcularım ewde kahvaltı etmez işyerınde arkadaslarıyla beraber yapar cok hasta olmadıgım surece alıskanlık olmus hep kapıdan öperek ugurlarım aşkımı :asigim:

ben eşimden önce evden ayrıldığım için eşim beni kapıdan gönderir,aşkamda karşılar :) (eşim ekonomist ve yatırımcıdır bu yüzden günün bellirli saatlerinde çalışır )

ben her sabah 7 de kalkar esimin kahvaltisini hazirlarim
esimi kapidan operek sevgiyle ugurlarim.o zaman daha guzel oluyor.
ayrica esimi kalvaltisiz yataktan gondermek cok ters geliyor bana.
eger boyle yaparsam uykumdan fedakarlik yapmadigim anlamina gelir.
kisaca bencillik yapmis olurum.evlilik karsilikli fedakarliktir benim icin

imreniyorum valla sabahın köründe eşlerine kahvaltı hazırlayanlra.ne yalan söyliyim ben yataktan gönderiyorum sabah kalkar giyinir giderkende beni öper bende tek gözüm açık el sallarım ve gider.ama yok gelsin kocam askerden bende kalkıcam kahvaltısını hazırlıcam kıymetini anladım vallai

Ben her sabah gecırırım esımı Şeniz Sabahları kahvaltı etmek yerıne sıgara ıcer Kahvaltı ederım dese her zaman ne ısterse hazırlarım ama malesef Sabah gıyınır,ne gıyecegıne bakarız zaten gıydıgı kot sweetshirt vs :) Kapıda ayakkabılarını gıyer benı oper asagı ınene kadar beklerım sonra uykum varsa yıne yatarım ya da yoksa kk da takılırım

genelde evden birlikte çıkıyoruz.. eğer o çıkacaksa ki zaten mümkün olduğunca geciktirir kendini, bi türlü ayrılamaz :) artık sonunda gittiği için üzüldüğümüzden bişi için kızarım ben aa yaa sen de artık git o zaman tamam filan derim sonra o da döner tamam gidiyorum der ama ben yine de arkasından giderim kapıda küçükçe öperiz :)

gerçekten ciddi ciddi bazen kızdığım olsa bile son anda kapıya gitmemezlik yapamıyorum.. hep Allah korusun aklıma kötü şeyler gelir...Allah'a emanet ol diyorum işler rast gitsin innşallah çabuk gel diyorum :)

Ev hanımı olsam ben de kalkarım kahvaltısını hazırlarım, yediririrm, doyururum. Hatta götürür işyerine bırakır dönerim. Sonra gelir 2 saat uyur kendime gelirim. Ama maalasef çalışanlar için bu durum hiç de kolay değil...

kavgalıyken hiçte kalkıp hazırlamam bişiler uğurlamamda.ben kaldırmadıkça o da işine sygı duyup erkenden gitmez.canı ne zaman isterse o zman gider.iş kendi işinasılsa ona çalışan çookk...evlenmeden önce bende aaa kalkarım gönderirim derdim ama evlenmeden anlaşılmıyo.hele tat tuz kaçmışsa...

ben vallahi türkiyede bir ay kaldim ve esim her ise gittiginde sabah erkenden kalkdim kahvaltisni hazirladim beraber kahvalti etterdik sabahin 5 de ve kapida yolculardim bir öpücük ile
ceb tel kuruyorum arkadasim sende kur kalkarsin

eşim bazen şehir dışına çıkar.eğer yola gecenin 3 ünde bile çıksa ona muhakkak kahaltısını hazırlarım ve yolcu ederim.bende saat 8 de evden işime giderim.bence önemli.onlara iyi bakmalıyız.

beni uyandırır, kahvaltımı hazırlar, eliyle de götürür işe
gel gör ki bir huyu var asla çekilmez amakötükedihüso

işe sabah beraber gidiyoruz,ama gitmesek mutlaka kapıdan uğurlardım,bakkala giderken bile uğurluyorum :roflol:;kahvaltısını da hazırlardım,çünkü şimdide hersabah yanına bişiler hazırlıyorum kahvaltılık.

bende hep kalkip cayini hazirlarim,,her zaman giysisini is cantasini yemegini herseyini hazirlarim sabah 6 bucukta kalkar 7:15 gece esimi uynadiririm hic benim kalkmadigim olmadi hatta esimin arabaya binmesini ve yolun kosesine kadar donmesinine kadar bakarim oyle sonradan yatarim yoksa icim rahat etmez

Çalışıyorum.... Eşimden yarım saat önce evden çıkmam gerekiyor....
Eşi de ben de kahvaltıyı atlamayı sevmeyiz... Sabah kalkar ilk iş çay suyunu kettle a koyarım, hemen kaynar çaydanlıkta demlerim.. Bu arada ben giyinirken çay hazır olmuş olur.... Kahvaltımı yaparım çıkarken eşimi uyandırırım, beni öper uğurlar... Ben çıktıktan sonra da o kahvaltısını yapar, sofrayı toplar çıkar....

ilk zamanlar kalkardımda sonra sonra gerek yok bence ya kendi isini birazda kendileri yapsın biz erken kalksak onlar uyanacak sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…