esinizi kimlerden kiskanirsiniz?

benim görümcem benden iki yaş büyük ve çok fena...ya ben normalde çok sıcak kanlıyımdır ama bi türlü anlaşamıyoruz.eşim evin tek oğlu.kız gelip elini tutuyo ya biz yürürken.öyle el ele yürüycekmiş.hasbinallahhhh...ben koltuktan kalsam hemen gelip eşimin dibine oturuyo.gelip sürekli öpüo falan.sinir edio beni.kıskançlıktan da değil.cidden sinir bozucu ya!

ne kendi ailesinden nede benim ailemden kıskanmam asla.arada kıskanırım ama abartacak şekilde değil.güvenmediğim insanlardan

2 görümcem var biri benle yaşıt diğeri 2 yaş küçük yaşıtım olanla ilişkim pekte iyi değil biraz şımarık ve yılışık bir insan onun beni ikinci plana atma hareketleri çok oluyo ama benden önce eşim gereken tepkiyi gösteriyo zaten o yüzden onları önemsemiyorum pek. ama başka kimlerden kıskanabilirim dersen bazen şahit oluyorum toplulukta mesela kalabalık çiftler grubu oluyo bazı evli kadınlar yanında eşleri varken eşlerinin arkadaşların çok fazla yılışıyolar ve o adamda bunu anlamıyo arkadaşımın karısı o falan diye saf bi düşüncede oluyolar bu eğer benim başıma gelirse ve eşim bunu farkedemeyip böyle düşündüğünü söylerse kıskanırım ve tepkimide bi güzel belli ederim

aslında en güzeli eşin doğru tepkiyi vermesi.eğer zaten psikolojik problemi yoksa bir bayan öyle çok aşırıya kaçıp da eşini kıskanmaz.ama bazen beyler bizim gibi bakmıyor olaya...

düsündümde... hickimseden
esim benden fazla kimseyle ilgilenmez ve kiskanmam icin bana neden vermez
canim kayinvalidem lokum gibi, görümcelerim el üstünde tutar beni, asla karismazlar.
öyle samimi arkadaslarida yok sürekli gidip geldigi.
esim baska kadinlara bakmaz
bazen sokakta ona bakan kizlara sinirlendigim oluyor, ama kiskanmadim hic simdiye kadar.

sansliyim sanirim :)

Şu şarkıyı hatırlattınız bana :) "kıskanırrrrrrrrrımmmmmmmmmm seniiiiiiiiii bennnnnnnnn, kıskanırımmmmmmmmmm kendimdeennnnnnnnnnnnnnnn"

Gözümden bile kıskanırım kocamı ben

benim genlerimde kıskançlık yoğun miktarda bulunduğu içinn... :) eşim benim çevremden kimseyle benim sevmediğim şekilde espriler yapıp gülmemeli aksi taktirde ben sinirlenir ve kıskanırım.. Bu kuzeninin eşi olsa da , benim kardeşim olsa bile sinirlenirim. Benim gibi herkesle mesafesini bilmeli ona göre davranan bir kişi olmalı

Esimin Ailesinden , ablasindan kuzeninden vs ve benim ailemden kiskanmam tabiki ...
ama is arkadaslari , falan onlardan kiskanirdim her halde , ama suana kadar kiskancagim bir durum olmadi allah"a sukur .. <3

akrabadan falan kıskanmam pek ama en cok su magazalardakı gorevlılerden kıskanıorum ya bana denk
gelıolar heralde bı kere ıc camasır alıcaz esıme ben bakıorum kız ınatla esıme kac beden gıyıyosunuz dıo
ben bakıorum dıorum hala kac beden gıyıyosunuz dıo bı azarladım kızı almadan cıktım
bıde esım kasadayken ıllakı konusurlar kızlar yada kızım kucaındayken sevmeye calısırlar falan
bunları cook kıskanırım .........

İlgi arsızı bi insanım ben. Eşimin üzerimdeki ilgisi birazcık dağılınca ben de dağılıyorum. Anne, baba, kardeş, teyze farketmez; bana gösterdiği ilginin onda birini başka birine gösteremez.

Allahtan bizim iki kişilik dünyamızda sadece biz varız. Başkasına yer yok. Hayatımın merkezi o, merkez kaç kuvvetinden hareketle herkesi safdışı bıraktım

Son düzenleme:
3. kisilereee olüüümmm :)

Kendimden Üstün Görmediğim Hiç Bir Varlığı Kıskanmam..
Eee Bana Göre de Benden Üstün Kimse Olmadığına Göre..

Birilerinden Kıskanıp, Ne Kendimin Ne de Onun Canını Sıkmam..
Sıkıntıya Gelemem..

kimseden kolay kolay kıskanmam ama kayınvalidler görümceler genelde oğullarını kıskandıkları için gelinleri gıcık etmek adına manalı manasız sewgi öpücükleri kondurup ahh canım vahh canım yaparlar kıskanmak ayrı bişeyde ben akrabaları falan beni uyuz etmek istercesine benimle birlikte olduğu zamanlar eşime aşırı ilgi gösterip öüpücüklere boğdukları zaman gıcık oluyorum....ama yabancılardan kıskanırmısın derseniz öyle bişeye fırsat vermem kıskanma duygum ortaya çıkmadan içimdeki şeytan çıkar

konuyu okuyunca ilk kez bu konu hakkında düşündüm...normalde hiiçç kıskanmam ufak tefek göz kaçamaklarını falan görmezden gelirim ama eğer ciddi huylanırsam off yandı dar ederim dünyayı başına....ve birde annesiyle telde uzun konuşunca samimi yılışık konuşunca kıskanırım..ağır ol ciddi ol koca adamsın benden başkasıyla şakalaşamazsın derim..tırtıklarımmmm....yakarım...onunda hoşuna gider..zaten annesi babası pek sevmez benimkini....rahatım yani...hele babası her fırsatta aşağılamaya çalışır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…