esinizi kimlerden kiskanirsiniz?

eskiden daha esnektim bu konularda. aklıma getirmezdim bu tür şeyleri. kovalardım zihnimden. fakat şu anda insanların benim düşündüğüm kadar saf kalpli olmadıklarını görmekteyim.

sonuç olarak; benim kadar yakın davranan her türlü arkadaştan kıskanırım. kimse o mesafeyi aşamaz... aşmamalı.

ruh hastasi bir kiz arkadsim vardi ilk defa beni sevgilisi ile tanistiriyor..tanistiracakken yolda dediki bak sulanma he o benim..ben onu o onda orada terk etmedigime pismanmiyim cook..sen kimsin senin sevgilin kim birde benimde ole oynak bir yapimda yok kendine guvenmiyorsan goturme..nese cocuktuk iste sonra bir yere biseyler icmeye gittik..ben uzerime damlamasin diye bardagin altina mendil koydum kiz koymadi diye cocuk parcalayacakti onu nerdeyse..bak oo yapiyor sen niye yapmiyorsun diye boyle seyler bilmiyorusun falan fisitik..evlendiler sonra ben coktan iliskim kesmistim simdi ole kirk yilda bir konusursak ne ala..

ben esimi kiskanirmiyim her bayan gibi...

evet herkesten kıskanırım ama bu kıskanmamında kategorileri var.
örneğin annesinden kıskanmamla bi iş arkadaşı yada kuzeninden kıskanmam aynı değil.
annesinden kıskanırım sevgisini paylaşmak istememem(biraz bencilce ama(:)
diğerleiyse nasıl desemmm benim gibi olmamalı bilmem tam anlamıyla anlatabildimmi:)nasıl bi hal bu ya kendimi ifade edemedim:):27::16::17:
ama bence bu iki kıskançlık farklı bunu iyi biliyorum...:40:

ayol eşimi nie kardeşinden kıskanayım ki:27:
genelde kıskançlıklarım mantıklıdır yani...
öyle ona baktın şuna baktın nie slm verdin vs.gibi durumlarım yoktur olmazda..
kıskanarak ne ben onu sıkarım nede o beni.
kıskançlığın evliliği içten yıprattığı kanaatindeyim.çevremdeki tecrübelerle:34:

Anne ve kizkardes disin da herkesten kiskanirim ben:1:

Cok kötü aslin da kiskanclik ama ne yapayim ki elimde degil:19::69:

evet kizlar esinizi kimlerden kiskanirsiniz ?
gorumcenizden , vsvs kiskanirmisiniz ?
Eşim tek çocuk görümcem falan yok(Allahıma şükürler olsun ki)o yüzden kıskanma tarzı şeyler yapmıyorum yapı olarakta kıskanç biri değilim yani benden daha güzel,daha alımlı,daha sempatik kadınlar yok mu sanki hiç dışarıda bir sürü var hepsinden kıskansaydım insanda psikolojimi kalırdı? Nasıl benden daha iyileri varsa eşimden de daha yakışıklısı daha çekicisi daha karizmatiği var.Bence insanın bu tarz şeyleri kabullenip aşması gerekiyo çünkü aşırı kıskançlık evliliği ciddi derecede olumsuz etkileyen bir şey bence.

Ailesinden kıskanmazdım abartmadığı sürece.Yılışan insandan kıskanırdım sadece.

Back
X