evet kizlar esinizi kimlerden kiskanirsiniz ?
gorumcenizden , vsvs kiskanirmisiniz ?
öyle çok kıskanç olduğum söylenemez idi.. amaa eşimi kıskanıyorum arkadaş:))
öyle annesinden kardeşinden filan değil..
eşim kıyafete önem verir.. benim herdaim şık olmamdan çok hoşlanır.
mesela "bak şu kızın giydiği hoşmuş sana yakışır" der.. bu düşüncesinde samimidir aslında ama ben "sen elalemin kızına niye bakıyorsun" derim. sinir olurum..
ben genelde dalgaya vuruyorum.zaten öyle beni kızdıracak bir davranışı olmamıştır..aslında iş ortamını çok kıskanıyorum.. top model gibi hatunlar var.. ama pek dile getirmiyorum.. e yani aklına sokmayalım di mi?
açığını söyleyeyim eşime nikah düşmeyecek olan ya annesidir ya kız kardeşidir ki görümcem yok ya hala teyzesidir ya da yaşlı akrablarıdır..onun haricindekiler namahremidir nikah düşer yani işte saydıklarım dışında herkesten kıskanırım samimi davranılıyorsa......öyle yok kuzenmiş yok;kardeş gibiyiz ayaklarını yemem artık başıma geldi bedelini ağır yaşadım kız sırnaşıyor benim yanımda ağzına düşecek işine gelmeyince "o benim abimm"ben de yedim(!)..o nedenle aklım başıma geldi nikah düşebilecek herkese karşı kıskanırım...ben nasıl kıskandırmaya meyil verecek şeyler yapmıyorsam eşim de yapmayacak efendim.... haksız mıyım?
benim görümcem benden iki yaş büyük ve çok fena...ya ben normalde çok sıcak kanlıyımdır ama bi türlü anlaşamıyoruz.eşim evin tek oğlu.kız gelip elini tutuyo ya biz yürürken.öyle el ele yürüycekmiş.hasbinallahhhh...ben koltuktan kalsam hemen gelip eşimin dibine oturuyo.gelip sürekli öpüo falan.sinir edio beni.kıskançlıktan da değil.cidden sinir bozucu ya!
acıkcası kıskanıyorum k.validemden cunku oper her anne gibi ama kucagına oturur yada esımı kucagına oturtturur 5.yasında cocuk sankı neyse mıncıklar sıkıstırır olup olmadık yerde... ve en onemlisi mıncıklayıp sapur sukur operken gozunu bana dıker tepkimi merak eder k.validem ilk zamanlar ses etmıyordum ama hersedyınde bi haddi var sonucta .kadın işi ilerletip y.odamıza kadar gırmeye basladı neymıs oğlunu ozlemıs veya oğluyla bırlıkte yatmak istiyormus gelır ortamıza yatar...
şuan benden kötü fesat kıskanc ötesi bi gelin yok cunku artık tahammulum kalmadı.. eşimede söyledim benım yanımda yapmayacksın benım gozum gormesın dedım .. ee napıyım daha yaa insaf yani..
bu kadar da olmaz be kardeşim ya..olacak şey değil.k.valideniz ne kadar anlayışsız.oğlu artık evli ve ona göre hareket etmesi gerekir.kucağına oturma otutturmalar çok yanlış hele yatakta ortaya girme olayı olacak şey değil kim yapar böyle birşey ilk kez duyuyorum k.valideniz kaç yaşında.bide eşiniz nasıl izin veriyor bunlara??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?