esinizi kimlerden kiskanirsiniz?

eğer gerçekten aşıksam çok kıskanırım herkesten bu kim olursa olsun
deli gibi aşıksam sadece benim olsun isterim böyle hep ben bakayım ona doğru sadece ben yakalaşatım
tamam belki karşı tarafta art niyet yoktur ama gelde bunu kalbime anlat sanki aşık olunca bi yerimde bi tel oluyo ve ona biri samimi davranınca o tel dınnn diye kalkıyo gibi sinirleniyorum bu sefer çok kıskanıyorum yani
seven kıskanır ne diyim ben eşimi kıskanırım :31:

Ben de çok kıskancım.. ama anadan Bacıdan asla kıskanmam tam tersi onları mutlu görünce hoşuma gider. Bugün mangal yaptık.. annesi Bi yandan Ben Bi yandan tabaği Boşaldıkça doldurduk.. neyse akşam oldu.. " aşkımmm iyi doydun di mi Bugün " dedim.. " annem varken en çok eti Ben yiyorum askım dolduruyo " dedi.. Baktım ters ters , annen mi sadece ??? dedim... abuu kurban olurum aşkım da Besledi Bugün Beni dedi.. hafif Bi kıskançlık oluyo yani nankörlük durumlarinda =))) ama gerçekten rahatsız olacağim Bi durumla karşilaşmama izin vermez sağ olsun. Belki Beni 2. plana atsaydı, ailesinden daha az önem verseydi kıskanırdım .. ama ailesiyle aramı hep iyi tutmuştur.. herkesin içinde sevgisini gösterir, her yerde över, yüceltir , herkese Benden gururla Bahseder, etrafındaki herkes Bana olan aşkına hayrandır =)) hatta annesi azcık kıskanmıştı Başlarda, seni annesinden daha çok seviyo, ahh ahh derdi.. şimdi o da alişti. =) herkesin yeri Bellidir... ablasını kuzenlerini öper sarılır dans eder onlarla.. çok hoşuma gider.. çünkü dengeyi güzel kurmuştur..

öyle çok kıskanç olduğum söylenemez idi.. amaa eşimi kıskanıyorum arkadaş:))

öyle annesinden kardeşinden filan değil..

eşim kıyafete önem verir.. benim herdaim şık olmamdan çok hoşlanır.

mesela "bak şu kızın giydiği hoşmuş sana yakışır" der.. bu düşüncesinde samimidir aslında ama ben "sen elalemin kızına niye bakıyorsun" derim. sinir olurum..

ben genelde dalgaya vuruyorum.zaten öyle beni kızdıracak bir davranışı olmamıştır..aslında iş ortamını çok kıskanıyorum.. top model gibi hatunlar var.. ama pek dile getirmiyorum.. e yani aklına sokmayalım di mi?

evet kizlar esinizi kimlerden kiskanirsiniz ?
gorumcenizden , vsvs kiskanirmisiniz ?

açığını söyleyeyim eşime nikah düşmeyecek olan ya annesidir ya kız kardeşidir ki görümcem yok ya hala teyzesidir ya da yaşlı akrablarıdır..onun haricindekiler namahremidir nikah düşer yani işte saydıklarım dışında herkesten kıskanırım samimi davranılıyorsa......öyle yok kuzenmiş yok;kardeş gibiyiz ayaklarını yemem artık başıma geldi bedelini ağır yaşadım kız sırnaşıyor benim yanımda ağzına düşecek işine gelmeyince "o benim abimm" :57: :47: ben de yedim(!)..o nedenle aklım başıma geldi nikah düşebilecek herkese karşı kıskanırım...ben nasıl kıskandırmaya meyil verecek şeyler yapmıyorsam eşim de yapmayacak efendim.... haksız mıyım?

Son düzenleme:
öyle çok kıskanç olduğum söylenemez idi.. amaa eşimi kıskanıyorum arkadaş:))

öyle annesinden kardeşinden filan değil..

eşim kıyafete önem verir.. benim herdaim şık olmamdan çok hoşlanır.

mesela "bak şu kızın giydiği hoşmuş sana yakışır" der.. bu düşüncesinde samimidir aslında ama ben "sen elalemin kızına niye bakıyorsun" derim. sinir olurum..

ben genelde dalgaya vuruyorum.zaten öyle beni kızdıracak bir davranışı olmamıştır..aslında iş ortamını çok kıskanıyorum.. top model gibi hatunlar var.. ama pek dile getirmiyorum.. e yani aklına sokmayalım di mi?

hadi ya öyle mi diyor...kızdıkça kıskandığını gösterdikçe zaten şişiyor beyefendiler!! parfümü bu sene çok sıkmaya başladı ki en nefret ettiğim şeydir kokulara karşı hassas olduğumdan otobüslerde böyle parfümleri yüzüme yüzüme vuranlara nasıl kızarım içimden..sabah evden çıkarken sıkar öğleye kadar parfüm kokusu vardı evde.....önceden söyleniyordum ne var da bukadar sıkıyorsun yok yaz günü terliyoruz falan vs..ama kış ayı hala sıkıyor..gerçi alışkanlık olabilir ama söylemiyorum bile yeterki midem bulanıyor bana parfümlüyken yanaşma diyorum..dün diyor ki "kızlar parfümüme bayılıyor"önceden kızar tepki verirdim beni kızdırmak ya zaten niyeti..aman dedim napım git yanlarına koklat...."dur bir dakika sen beni kıskanmıyor musun hiç dedi..."amnnnn ne kıskanacam ya gitmek isteyene yol açık kapı orada se3n bilirsin tapun bende ama gideceksen de beni bulamazsın bir daha sen bilirsin deyiverdim ...hahhahaa bir bozuldu bu lafıma....ama bozuntuya vermek de istemedi...öyle ya kim ne yaparsa kendine döner..erkeklerin huyudur karılarını kıskandırma sözleriyle kızdırmak ama kadın söyles "ben erkeğim kaldıramam" deyiverir....hiç takmam misilleme yapcaksam ben de derim:)))) :27:

Eşimle evlenene kadar kıskançlık nedir bilmezdim ben..

Dışarıda biri bakarsa eşime boğasım geliyor her kim olursa olsun!!!

Ama kıskançlık konusunda eşimin eline su bile dökemem ben :1:

Çok şükür ki böyle derdimiz yok :19::19: ne ben giyimini,davranışını kısıtlar engellerim ne de o ikimizde ilişkimiz içinde doğru yerdeyiz.
4,5 ay içinde yani evliliğimizde kıskançlıklarımız olmadı :123:

açığını söyleyeyim eşime nikah düşmeyecek olan ya annesidir ya kız kardeşidir ki görümcem yok ya hala teyzesidir ya da yaşlı akrablarıdır..onun haricindekiler namahremidir nikah düşer yani işte saydıklarım dışında herkesten kıskanırım samimi davranılıyorsa......öyle yok kuzenmiş yok;kardeş gibiyiz ayaklarını yemem artık başıma geldi bedelini ağır yaşadım kız sırnaşıyor benim yanımda ağzına düşecek işine gelmeyince "o benim abimm" :57: :47: ben de yedim(!)..o nedenle aklım başıma geldi nikah düşebilecek herkese karşı kıskanırım...ben nasıl kıskandırmaya meyil verecek şeyler yapmıyorsam eşim de yapmayacak efendim.... haksız mıyım?

ckk haklisn cnm

Görümceden kıskanacağım, imkansız birşey bu. bunu hissetmek bile bence sapıklıktır. ha uyuz olursun o ayrı birşey. benim görümcem aşimin ablası, eşimden 3 yaş büyük fakat eşim genelde ona karşır. çok kısa elbise etek giydiğinde filan nasıl giyiyorsun bunu değiştirsene kocan bişey demiyo mu bilmem ne, yada firikik veriyorsun abla doğru oturfilan şeklindedir. bu durumdada güler geçerim. görümcem kızar sana ne yaa kocam bişey demiyo der bende gülerim ne tatlısınız yaa kardeş kardeş didişiyonuz filna derim hoçuma gider onların bu tatlı atışmaları, kılık kıyafete karışması filan. benim kıyafetime karışacak yaşta bi erkek kardeşim abim olmadığı için özenirim bile aralarındaki ilişkiye ::

yiğeni geliyor arada, o zamanlarda onunla ilgileniyor küçük zaten çocuk. ondan kıskanıyorum galiba, o gelince benimle ilgilenmiyor çünkü :27:

eşimi görümcemden asla kıslanmam bunun düşüncesi bile hoş değil görümcem kardeşidir benim rakibim değil.birbirlerini sevmeleri kadar doğal hiçbir şey olamaz
genel olarak çok kıskanç bir kadın değilim eşim haddini bildikten sonra diğer kadınlar beni pek ilgilendirmez.herşey erkekte biter

Esimi hic kimseden kiskanmam.
Kiskanmak insanin icini zehirleyen, mutluluga engel bir unsur onun icin elinizden geldigi kadar kiskanmamaya calisin.

bende belli etmemeye çalışsam da kıskancımdır.benim eşim dershane öğretmeni yolda boynuna atlayan öğrencilerine sinir olmuyo değilim yaniii:)bende o zaman eşimi uyarıyorum herkese kendine öptürmek zorunda değilsin hayatım diye;)

benim görümcem benden iki yaş büyük ve çok fena...ya ben normalde çok sıcak kanlıyımdır ama bi türlü anlaşamıyoruz.eşim evin tek oğlu.kız gelip elini tutuyo ya biz yürürken.öyle el ele yürüycekmiş.hasbinallahhhh...ben koltuktan kalsam hemen gelip eşimin dibine oturuyo.gelip sürekli öpüo falan.sinir edio beni.kıskançlıktan da değil.cidden sinir bozucu ya!

ilk zamanlar (nişanlıyken ailesıyle yeni yeni tanışmaya başlamışken) görümcem de aynı şeyleri yapardı.... gıcık... ben de eşime cok rahatsız oluyorum demiştim:1: abartı derecesınde opmeler, sarmalar, yanında uyumalar..... utanmasa abısının önunde soyunup gıyınecek.... nyse tepkimi çok aşırı koydum.. ohhh cok şükürrr geçtiii şimdi kardeşi öpmek istese bile yapma diyor rahatsız oluyorum. abısı cok cok sarılıp gögsune bastırıo o kdrcıkkk.:74:

kuzenin içinin eşinden kıskanmıştım doğrusu.onunla samimi olduğu kadar kuzeniyle kuzeniyle samimi değildi şakalaşmalar ve ben yokmuşun gibi davranmalar kuzeni aramazdı eşimi hanımefendi arıyordu sürekli herşeye karışıyordu sonunda eşim anladı benimle olan yarışını görüşmüyorlar :27:

acıkcası kıskanıyorum k.validemden cunku oper her anne gibi ama kucagına oturur yada esımı kucagına oturtturur 5.yasında cocuk sankı neyse mıncıklar sıkıstırır olup olmadık yerde... ve en onemlisi mıncıklayıp sapur sukur operken gozunu bana dıker tepkimi merak eder k.validem ilk zamanlar ses etmıyordum ama hersedyınde bi haddi var sonucta .kadın işi ilerletip y.odamıza kadar gırmeye basladı neymıs oğlunu ozlemıs veya oğluyla bırlıkte yatmak istiyormus gelır ortamıza yatar...

şuan benden kötü fesat kıskanc ötesi bi gelin yok cunku artık tahammulum kalmadı.. eşimede söyledim benım yanımda yapmayacksın benım gozum gormesın dedım .. ee napıyım daha yaa insaf yani..

acıkcası kıskanıyorum k.validemden cunku oper her anne gibi ama kucagına oturur yada esımı kucagına oturtturur 5.yasında cocuk sankı neyse mıncıklar sıkıstırır olup olmadık yerde... ve en onemlisi mıncıklayıp sapur sukur operken gozunu bana dıker tepkimi merak eder k.validem ilk zamanlar ses etmıyordum ama hersedyınde bi haddi var sonucta .kadın işi ilerletip y.odamıza kadar gırmeye basladı neymıs oğlunu ozlemıs veya oğluyla bırlıkte yatmak istiyormus gelır ortamıza yatar...

şuan benden kötü fesat kıskanc ötesi bi gelin yok cunku artık tahammulum kalmadı.. eşimede söyledim benım yanımda yapmayacksın benım gozum gormesın dedım .. ee napıyım daha yaa insaf yani..

bu kadar da olmaz be kardeşim ya..olacak şey değil.k.valideniz ne kadar anlayışsız.oğlu artık evli ve ona göre hareket etmesi gerekir.kucağına oturma otutturmalar çok yanlış hele yatakta ortaya girme olayı olacak şey değil kim yapar böyle birşey ilk kez duyuyorum k.valideniz kaç yaşında.bide eşiniz nasıl izin veriyor bunlara??

bu kadar da olmaz be kardeşim ya..olacak şey değil.k.valideniz ne kadar anlayışsız.oğlu artık evli ve ona göre hareket etmesi gerekir.kucağına oturma otutturmalar çok yanlış hele yatakta ortaya girme olayı olacak şey değil kim yapar böyle birşey ilk kez duyuyorum k.valideniz kaç yaşında.bide eşiniz nasıl izin veriyor bunlara??

eşime normal aksettirilmiş bu vaziyet anne-oğul ilişkisi diyerek.. daha neler varki hiç girmeyeyım o konulara yani... k.validem 1954lü ,birde su var k.validem savunması;senınde oğlun olsun senınde gelının sana yasaklar koysun ınsallah diye dua eder hep.. bende kız erkek farketmez dıyorum ama anlayana tabıkı.. kesinlikle öyle dusunceye sahıp deiller bırde su var,k.validemin kızı olmasa dıcemkı bılmıyor hak verırım ozaman.ama kızının k.validesine bi ton laf soyler işte kızımın hiç özel hayatı yok k.validesi sureklı tepelerınde dıye ama kendısını nedense hiiiiiiiiiiiiiç görmez,görmek istemez...

valla artık ne yapıyorlar ne edıyorlar bılmıyorum cunku esımle bırlıkte gıtmıyorum gitmek istemıyorum görmeye tahammulum kalmadı cunku.. eşim zorla goturmek isteyıncede evde kavga patlak verıyor haliyle.. önceden allaha havale edıyordum simdi kalbımden tamamen çıkarttım o ınsanları yani eşimin tadıgı birinin evindede kalcak değilim heleki kalpten sogumus kalpten cıkartmıs birinin evine gidecek hiç değilim..

Ben eşimi herkesten kıskanırım istisnasız eğer sınırlarını aşarsa.ki bu hayatta kıskandıgım tek görümcem vardır çok haddini aştıgı için.artık bir eşi oldugunu herkesin bilip hareketini ona göre ayarlamasını gerektigini düşünüyorum.belki yanlıs belki dogru ama ben kıskanırım.ben herseyden onde tutuyorsam kocamı aılem dıyorsam o da benı önde tutacak ezdirmeyecek.kaynanam mesela çok saygılı duzgun kadındır ama o görümcem varyaaa .......

Annen bile okşasa benim bağrım kan olur....diyenlerdenim... Günahsada allahım affetsin.:18:

Back
X