- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Efendim iyi akşamlar hepinize, sevgiliyken peşimizden ayrılmayıp her dediğimizi yapan erkekler evlenince bir nebze değişiyor, biz daha 4 aylık evliyiz, beni dinlemesi için ne yapmalıyım, yeni evliliklerde evliliğin oturması ne kadar sürer(boşanma hariç)
Sizce gerçekten sözlük anlamıni söyledi. Her kelimeye tdk dan baksak konusamayiz heralde.Deyim :
Dize getirmek
Deyimin Anlamı:
Kendisine karşı geleni alt ederek buyruğunu dinler duruma getirmek, boyun eğdirmek.
Hakaten amaç bu mu.
Ben onun alanlarına saygılıyım, ama bize evliliğimize zarar veren şeylerine müdahale etmek istiyorumDeyim :
Dize getirmek
Deyimin Anlamı:
Kendisine karşı geleni alt ederek buyruğunu dinler duruma getirmek, boyun eğdirmek.
Hakaten amaç bu mu.
Sizce gerçekten sözlük anlamıni söyledi. Her kelimeye tdk dan baksak konusamayiz heralde.Dilde baska sekilde kullanilan kelimelerde vardır. Yani dik başlı olmasını yenmek, benimde biraz sözümü dinlemesi, bana kulak vermesi anlamina da gelir bu
Konuşmak çözüm olmuyor muBen onun alanlarına saygılıyım, ama bize evliliğimize zarar veren şeylerine müdahale etmek istiyorum
5 diyo laEfendim iyi akşamlar hepinize, sevgiliyken peşimizden ayrılmayıp her dediğimizi yapan erkekler evlenince bir nebze değişiyor, biz daha 4 aylık evliyiz, beni dinlemesi için ne yapmalıyım, yeni evliliklerde evliliğin oturması ne kadar sürer(boşanma hariç)
Tesekkür ederim canım öyle demek istedim, örnek dün gece dışardaydık kv de bizimle gelecekti(eşimin arkadaşlarıyla olacağımıza rağmen), yola çıktık aradım onu açmadı, en sonunda telefonu kapalıydı, sonra eşim boşver dedi yolu yarıladık, sabah kv bana mesaj atmış(zaten aramız çok bozuk bana yaptıklarını anlatsam yol olur) çok kırıldım kızdım aileme laf atıp dün gecenin acısını çıkarttı aklınca, çok ağladım eşimi arayıp, oda ben halletcem dedi( ama halletse bu durumlara gelirmiydik?). Sonra eşim eve geldi ben de ben sahipsizmiyim dedim ağzını aç dedim beni koru dedim, oda delirdi, annem hasta ne diyim diyor, sabahtan beri küsüz, huzurumuzu kaçıyor evliliğimiz mahfoldu.Sizce gerçekten sözlük anlamıni söyledi. Her kelimeye tdk dan baksak konusamayiz heralde.Dilde baska sekilde kullanilan kelimelerde vardır. Yani dik başlı olmasını yenmek, benimde biraz sözümü dinlemesi, bana kulak vermesi anlamina da gelir bu
Yok neden kızayım, bıçak falan var mı, öldüreyimmiKızmayın ama sizde o kayınvalide ve eş olduğu sürece kanser olursunuz konularinizin çoğu bunun üzerine
İşte bu olmamış sanırım biraz daha politik olmalıyız.ağzını aç dedim
Ne yapmalıyım, görüşme diyorİşte bu olmamış sanırım biraz daha politik olmalıyız.
Yok neden kızayım, bıçak falan var mı, öldüreyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?