Eşinizi nasıl dize getiriyorsunuz

Bazı şeyleri düzeltiyor, bazı şeyleri ben kabulleniyorum. Karşında seven biri varsa illaki yoluna giriyor. Ben buyum tavrından az da olsa vazgeçmek gerekiyor. Benim eylülde 2 yıl olacak evliliğim.

Vallahi evlenince değişmeyeni de var :))) Zaten size saygısı, sevgisi varsa sizi önemser.

Deyim :
Dize getirmek
Deyimin Anlamı:
Kendisine karşı geleni alt ederek buyruğunu dinler duruma getirmek, boyun eğdirmek.

Hakaten amaç bu mu.
Sizce gerçekten sözlük anlamıni söyledi. Her kelimeye tdk dan baksak konusamayiz heralde. Dilde baska sekilde kullanilan kelimelerde vardır. Yani dik başlı olmasını yenmek, benimde biraz sözümü dinlemesi, bana kulak vermesi anlamina da gelir bu

Ben onun alanlarına saygılıyım, ama bize evliliğimize zarar veren şeylerine müdahale etmek istiyorum
Konuşmak çözüm olmuyor mu ne gibi şeyler mesela bunlar

5 diyo la
Yani bir psikolog öyle demişti umarım değildir
Bencesine gelirsek. Oturan şeyden ziyade huyuna alışmak var o da tam anlamiyla 2-3 yıl sürer. Kimsenin huyu değişmiyor malesef. Alismak var

Bugun gördüğüm bir gelin arabasinin arkasinda "Hicbir erkek cezasiz kalmamali" yaziyordu.

Gercekten insanlarin evlilikten beklentisi karsisindakini kendine kul kole yapmak mi? Neden dize getiriyorsun esini? Birak o hevesle dinlesin seni. Ben evliligimin besinci yilindayim. Bazen olur saatlerce sohbet ederiz, bazen dogru duzgun konusmayiz. O kendi verecegi kararlari da ortak vermemiz gereken kararlari da bilir zaten. Ben de ayni sekilde. Kimse kimseye ustunluk kurmaya calismaz.

Tesekkür ederim canım öyle demek istedim, örnek dün gece dışardaydık kv de bizimle gelecekti(eşimin arkadaşlarıyla olacağımıza rağmen), yola çıktık aradım onu açmadı, en sonunda telefonu kapalıydı, sonra eşim boşver dedi yolu yarıladık, sabah kv bana mesaj atmış(zaten aramız çok bozuk bana yaptıklarını anlatsam yol olur) çok kırıldım kızdım aileme laf atıp dün gecenin acısını çıkarttı aklınca, çok ağladım eşimi arayıp, oda ben halletcem dedi( ama halletse bu durumlara gelirmiydik?). Sonra eşim eve geldi ben de ben sahipsizmiyim dedim ağzını aç dedim beni koru dedim, oda delirdi, annem hasta ne diyim diyor, sabahtan beri küsüz, huzurumuzu kaçıyor evliliğimiz mahfoldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…