- 3 Nisan 2014
- 36.469
- 149.123
- 798
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Bizim ilk 6 7 ay uyum süreciyle geçti. En çok kavga yaptığımız dönemler oldu sanırım. Sebepsiz saçma kavgalar üstelik. 2.5 yıl oldu evleneli, kavgalar azaldı artık tolere etmeyi öğrendik sanırım. Evliliğe adapte olmak gerekiyo. Dinlemekten kastınız söz geçirmek dediklerini yaptırmaksa kimse kimsenin dediğini kayıtsız şartsız yapmak zorunda değil. Bazen olur bi konuda gelir fikir alır, bi derdi olur oturur anlatır. Sabahladığımız dertleştiğimiz olur. Bazen canı bişeye sıkkın olur 3 5 gün sessiz durgun olur. Bende üstelemem anlatmak istediğin bişey varsa anlat derim sadece.Efendim iyi akşamlar hepinize, sevgiliyken peşimizden ayrılmayıp her dediğimizi yapan erkekler evlenince bir nebze değişiyor, biz daha 4 aylık evliyiz, beni dinlemesi için ne yapmalıyım, yeni evliliklerde evliliğin oturması ne kadar sürer(boşanma hariç)
Alakasız olcak ama ben kimin konularına baksam sınırlama var diye bi uyarı çıkıyo. Siz nasıl görüyosunuz eski konuları?Kızmayın ama sizde o kayınvalide ve eş olduğu sürece kanser olursunuz konularinizin çoğu bunun üzerine
Efendim iyi akşamlar hepinize, sevgiliyken peşimizden ayrılmayıp her dediğimizi yapan erkekler evlenince bir nebze değişiyor, biz daha 4 aylık evliyiz, beni dinlemesi için ne yapmalıyım, yeni evliliklerde evliliğin oturması ne kadar sürer(boşanma hariç)
[/QUOT
Ben 8,5 yıllık evliyim eşim ilk gün nasıldı ise hâlâ aynı çok şükür hiç değişmedi ayrıca dize getirmek diye birşey söz konusu olmadı hiç bir zaman bende, saygı,sevgi herşeyi çözüyor zaten.
Tüm bekarlarin başına inşallahVallahi evlenince değişmeyeni de var :))) Zaten size saygısı, sevgisi varsa sizi önemser.
dize getirmek?
ne kadar iyimsersin. eşin dizi bırak dirseğe kadar bile gelmez..
sevgiliyken iyiydi demişsin de adamın hayatı yalanmış.
Tesekkür ederim canım öyle demek istedim, örnek dün gece dışardaydık kv de bizimle gelecekti(eşimin arkadaşlarıyla olacağımıza rağmen), yola çıktık aradım onu açmadı, en sonunda telefonu kapalıydı, sonra eşim boşver dedi yolu yarıladık, sabah kv bana mesaj atmış(zaten aramız çok bozuk bana yaptıklarını anlatsam yol olur) çok kırıldım kızdım aileme laf atıp dün gecenin acısını çıkarttı aklınca, çok ağladım eşimi arayıp, oda ben halletcem dedi( ama halletse bu durumlara gelirmiydik?). Sonra eşim eve geldi ben de ben sahipsizmiyim dedim ağzını aç dedim beni koru dedim, oda delirdi, annem hasta ne diyim diyor, sabahtan beri küsüz, huzurumuzu kaçıyor evliliğimiz mahfoldu.
Akil fikirOmzundan bastırıp..................
Burada açılan konuların geneli soyle: eşim beni korumadi, eşim beni savunmadi, eşim yanımda olmadı .....Herkes kendine sahip olsa sorun çözülür.. kayinvalidenize ağzının payını verecektiniz. Eşinizin sizi koruyup kollaması mı beklemeyin. Hele ki ailesine karşı. Onların da arası bozulmasın.
benim aileme kayınvalidem hakaret etse Bir daha yüzüne bakmam gelip de gitmem kimse de bana hiçbir şey diyemez
Mesajla da kesinlikle derdimi çözmeye çalışmam.
eşimle ben farklı kültürlere sahibiz.bize de çok mudahil olmak isteyen bir kayınvalide vardı. Benim eşim -hakkını ara sen nasıl konuşacağını bilirsin,-dedi. 10 yıl oldu evliliğimiz. İlk zamanlar cevap verirdim. Şimdi aramız daha iyi ama mesafeli. Laf sokarsa cevap bile vermiyorum, ısrar ederse tavrında tersliyorum. Eşimle artık gülüp geçiyoruz. Bu yüzden yuvamızın huzurunu bozmam. Çok daha önemli işlerim var, esim de evine gayet düşkün.hatta kayınvalidemleri evinde kebap olsa gelip evde bizimle makarna yemeği tercih eder. ben de arada orada yese keşke derim:)
Teşekkür ederimmMesaj yazma kutucugunun kenarında filtreler yazıyor. Lütfen anlaşılır bir başlık yazın yazan kutunun sağ üst köşesinde. Oraya tıklayıp konuşmayı başlatan üyenin adını yazıyorum o şekilde çıkıyor.
Eki Görüntüle 2279216
Burada açılan konuların geneli soyle: eşim beni korumadi, eşim beni savunmadi, eşim yanımda olmadı .....
Evlenene kadar iyi yasamislar savunmasız , birinin kanatları altına girmeden
Teşekkürler uyarı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?