- 22 Ağustos 2018
- 1.033
- 2.996
- 133
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Yani gönül ister ki aileleri ile olan kısımda orta yolu bulsun denge sağlasin ama çocuğu ya ailesini tercih ediyor ya da susuyor. Kadınlar da cevap vermek yerine kocalarına bileniyor. İlginç ya ilişki dinamikleriDoğru diyorsunuz
eşlerden şövalyelik beklemenin anlamı yok
Eşler de kadınlari için kendilerini savunmaktan aciz diye düşünüp herşey mübah görüyorlar sonra
Onu alintilada silsin ya da mesaj at onanapalim gerekli cezayı alıcam mecbur
Ben hiç susmadım, hatta beni anlatırken çat çat bana lafları söylüyor der, saygısız oldum(en büyük saygısız huzur bozucu kendisi) yani işe yaramadıEş dize gelmiyor , sadece uyumlu yaşamayı öğrenebilirsiniz...
Sizin için ailesiyle arasını bozmasını istemeyin ağzını aç , konuş , beni koru gibi şeyler söylemeyin .
Siz gereken cevabı verin eşiniz vermesin , ilk yıl bende sizin gibiydim, oda beni araya katmayın senin ağzın yok mu bana söyleyene kadar onlara söyle dedi ve beni kendime getirdi.
Şimdi eşimin haberi bile olmuyor her istediğimi söylüyorum , eşime söylerlerse de bana söylesinler neden sana şikayet ediyorlar ben sana şikayet edip kafanı ağrıtıyor muyum diyorum
Deneyin bunu ...
Ben asla kendimi ezdirmedim, her yaptığı olayda cevabını yapıştırdım, bu yüzden suçlu gözüken ben oldum söylenene cevap verdiğim halde söylenen görülmediYani gönül ister ki aileleri ile olan kısımda orta yolu bulsun denge sağlasin ama çocuğu ya ailesini tercih ediyor ya da susuyor. Kadınlar da cevap vermek yerine kocalarına bileniyor. İlginç ya ilişki dinamikleri
Burada 4 aylık evlisiniz, başka soruda 6 aylık. Bu nasıl oluyor acaba ??????Ben asla kendimi ezdirmedim, her yaptığı olayda cevabını yapıştırdım, bu yüzden suçlu gözüken ben oldum söylenene cevap verdiğim halde söylenen görülmedi
Nikah önceden kıyıldı, ne önemi var 4-6 kastım yeni evlilik.Burada 4 aylık evlisiniz, başka soruda 6 aylık. Bu nasıl oluyor acaba ??????
Bilemem işte ben de size soruyorum :)Nikah önceden kıyıldı, ne önemi var 4-6 kastım yeni evlilik.
Boş sorular sormayın o zaman dedektif gibi hayret bişeyBilemem işte ben de size soruyorum :)
Sizde huy olmuş galiba. İşinize gelmeyince saygisizlasiyosunuz. Ben kayinvaliden değilim yalnız. Düzgün konuş. Hadi eşini sindir sen.Boş sorular sormayın o zaman dedektif gibi hayret bişey
Kendi açmamış neden sabah size kızmış kiTesekkür ederim canım öyle demek istedim, örnek dün gece dışardaydık kv de bizimle gelecekti(eşimin arkadaşlarıyla olacağımıza rağmen), yola çıktık aradım onu açmadı, en sonunda telefonu kapalıydı, sonra eşim boşver dedi yolu yarıladık, sabah kv bana mesaj atmış(zaten aramız çok bozuk bana yaptıklarını anlatsam yol olur) çok kırıldım kızdım aileme laf atıp dün gecenin acısını çıkarttı aklınca, çok ağladım eşimi arayıp, oda ben halletcem dedi( ama halletse bu durumlara gelirmiydik?). Sonra eşim eve geldi ben de ben sahipsizmiyim dedim ağzını aç dedim beni koru dedim, oda delirdi, annem hasta ne diyim diyor, sabahtan beri küsüz, huzurumuzu kaçıyor evliliğimiz mahfoldu.
Efendim iyi akşamlar hepinize, sevgiliyken peşimizden ayrılmayıp her dediğimizi yapan erkekler evlenince bir nebze değişiyor, biz daha 4 aylık evliyiz, beni dinlemesi için ne yapmalıyım, yeni evliliklerde evliliğin oturması ne kadar sürer(boşanma hariç)
Vallahi bunu bende merak ediyorum yorumları okuycam tek tek evlenmeden kapımda yatardı şimdi esamesi okunmuyorEfendim iyi akşamlar hepinize, sevgiliyken peşimizden ayrılmayıp her dediğimizi yapan erkekler evlenince bir nebze değişiyor, biz daha 4 aylık evliyiz, beni dinlemesi için ne yapmalıyım, yeni evliliklerde evliliğin oturması ne kadar sürer(boşanma hariç)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?