Eşinizi nasıl dize getiriyorsunuz

Doğru diyorsunuz
eşlerden şövalyelik beklemenin anlamı yok

Eşler de kadınlari için kendilerini savunmaktan aciz diye düşünüp herşey mübah görüyorlar sonra
Yani gönül ister ki aileleri ile olan kısımda orta yolu bulsun denge sağlasin ama çocuğu ya ailesini tercih ediyor ya da susuyor. Kadınlar da cevap vermek yerine kocalarına bileniyor. İlginç ya ilişki dinamikleri

Eş dize gelmiyor , sadece uyumlu yaşamayı öğrenebilirsiniz...
Sizin için ailesiyle arasını bozmasını istemeyin ağzını aç , konuş , beni koru gibi şeyler söylemeyin .
Siz gereken cevabı verin eşiniz vermesin , ilk yıl bende sizin gibiydim, oda beni araya katmayın senin ağzın yok mu bana söyleyene kadar onlara söyle dedi ve beni kendime getirdi.
Şimdi eşimin haberi bile olmuyor her istediğimi söylüyorum , eşime söylerlerse de bana söylesinler neden sana şikayet ediyorlar ben sana şikayet edip kafanı ağrıtıyor muyum diyorum
Deneyin bunu ...

Ben hiç susmadım, hatta beni anlatırken çat çat bana lafları söylüyor der, saygısız oldum(en büyük saygısız huzur bozucu kendisi) yani işe yaramadı

Yani gönül ister ki aileleri ile olan kısımda orta yolu bulsun denge sağlasin ama çocuğu ya ailesini tercih ediyor ya da susuyor. Kadınlar da cevap vermek yerine kocalarına bileniyor. İlginç ya ilişki dinamikleri
Ben asla kendimi ezdirmedim, her yaptığı olayda cevabını yapıştırdım, bu yüzden suçlu gözüken ben oldum söylenene cevap verdiğim halde söylenen görülmedi

Kendi açmamış neden sabah size kızmış ki

Bilmiyorum ama herseyden evvel saygi önemli.Oyle cat cat konusur herkes ama netice önemli.Sonra nokta olan sey cig gibi büyür.Esiniz o sizin evin reisi derler ya hani eskiler.Onlarda saygi gormek ister.Gerçekten oda eslik gorevini yapiyorsa ve iyi bir insansa.Oyle cat cat arkadasina da konusursun ama esin o senin hayat arkadasin.Her zaman yaninda olmasını istedigin ayni yatagi paylastigin.Herkesden bir farki olmali oyle değil mi ?

İlk zamanlar bildiğin s.dik yatıştırmaya kalkmistuk.Birbirumize güç gösterisi yapıyoruz aklımız sıra filan sadece yiprandik ,birbirimize tqhammilumuz kalmadi,evli olduğumuzu kabullenmek istemedik ,herkes ailesine daha fazla dönüp yapıştı filan .Yani bu mantıkla veya inatlasmqyla olmuyor ...

Sonra ne zaman herkes kendi ailesinin yanlışlarını gördü o zaman aslında aile olduğumuzu ve buna sahip çıkmamız gerektiğini farketneye başladık ...( Bizim ailelerin yanlışları vardı maalesef ve biz kabul etmiyoduk kavga sebebimiz bunlardi )

Hala olmuyor mu oluyor .Bir kaç ay önce ailesine gitme konusunda kavga ettik ve boşanmaya gidecek kadar büyüdü .Burda konu acmistim :/ cogunluk benim haksiz olduğumu söyledi vs biraz biraz torpulendim.
Şunu da gördüm o sivriligimi biraz da olsa azaltıp ,söylemeyi bildigimde eşim de daha ılımlı yaklaşıp hak vermeye başladı .
Önceden direk suçlar tarzda kavga edrek anlatırdım onda tabiki direk savunmaya geçerdi .Şimdi daha sakin gidiyor şükür .
Zamanla oturuyor

Düzgün doğru adil
Çalışkan
İyi niyetli
Zeki bir insan olarak değil eşinizi tüm insanların saygısını kazanırsınız
Ucuz yöntemler için burdaysanız bu soruyu soruyorsanız malesef 70 yaşınıza gelseniz bile bunun cevabını bulamayacaksınız

Dize getirmeye çalışmıyoruz.

Evliliğim ilk günden oturmuştu sanırım, öyle çalkantılı dönemler, kavgalar anlaşmazlıklar yaşamadık. İkimiz de evlenince değişmedik, değişilecek yaşları geçmiştik, kişiliğimiz oturmuştu. Birbirimizi çok iyi tanıyarak evlendik, hayal kırıklığı yaşamadık böylece. Aile ilişkilerimiz çok sağlam, ikimiz de diper tarafın ailesi hakkında konuşmayız, saygımızı sevgimizi eksik etmeyiz. Formül budur bence.

Vallahi bunu bende merak ediyorum yorumları okuycam tek tek evlenmeden kapımda yatardı şimdi esamesi okunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…