- 15 Nisan 2018
- 952
- 1.176
- 63
- 36
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Ahahahahha çıldırıyorumKonu sahibi ne sormuş hanımlar be cevap vermis
Beybisi ben leopar tayt giyip girgır yapmani öneriyorum
Neden öyle canlandı başında tülbent olunca saçı yağlı mı olmak zorunda ve neden açık kadınları kıskansın, simdi başka şeylerde yazıcam da olay açık kapalı mevzusuna girecek manasız bir hal alacakYa lütfen kusura bakma ama
Koltuk altı ter kokmuş, saçı yağ içinde tülbentle gizleyen kadın canlandı gözümde
O gelmeden önce duş al, saçın şampuan koksun
Ev elbiseleri al, yazlıkta giyilenlerden
Sana kendimi adadım ey yar havasıyla karşılama
Zaten yakında açık kadınları kıskanmaya başlarsın
En azından ben de güzelim mesajı ver
Eşim huysuz ve çok sinirli. Gece uyurken ona değersem uyanıyor ve bana kızıyor bu yüzden balayında döndüğümğzden beri ayrı yatıyoruz. Bu arada salak kafam nişankıyken hiç kavga etmediğimiz için hep öyle olur sandım. Evlenince nasıl harcama yapıcaz günümüzü nasıl geçircez hepsini konuşmuştuk. Çok mutlu olacağı z sanıyordum. Ve korunması. İlk geceden hamile kaldım. Sürekli midem bulanıyor ve halsizşm. Bi de ev işlerine de çok hakim değilim. Eşim ilk günlerden beri sürekli baskı kuruyor temizlik yap yemek yap şunu yap bunu yap ve herşeyi snnesine anlatıyor. Hiç böyle bişey hayatımda görmedim ben midem bulanıyor yatıyorum beni şikayet ediyo. Sürekli kavga halindeyiz. Ve annesine kavga ettiğimiz i de yetiştiriyo hatta kavga anında arıyo. Artık düzelmiyceksen boşanalım dedi. Ben hamile halimle yemek yapmaya çalışıyorum bir saat uğraşıyorum tam yapamıyorum evet ama zamanla olucak bazıları oluyor yani ama bunlara katlanamoyo yemek yapamadığımı şaka yollı annesine söyluyo dalga geçer gibi artık katlanamıyorum. Bu arada bir de kpss çalışmaya çalışıyorm. Dershaneye gidiyorum. Ne yapmam gerekiyor yardım edin ben kafayı yicem.
Sayın mutemadiyenuzgun kardeşim,
Tutarsizliklar silsilesine devam ediyorsun. Kocamdan soğudum, evime isinamiyorum diyordun şundan birkaç hafta önce. Hamilesin bir de bu kadar dengesiz ruh hali bence iyi gelmez sana.
Diğer konularindaki sorunlarını atlatabildin mı? Dilerim atlatmissindir. Sorunun bu olsun. Güzel giyinirsin olur biter.
Ya pıjema ya gecelik, bızım ıcımız olu galıba gunluk takılıyoruz
Eve aynı anda giriyoruz
Ama bigün işi bırakırsam cıbıldak karşılıcam
-düşünsene yanında biride oluyomus
Töbe töbeee
Pardon mazeretim var yumurtlama dönemimdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?