Eşinizi nasıl ksrşılıyorsunuz?

ayyy valla kb. sonradan farkettim habire saç saç demişin alınan gücenen olduysa özür dilerim.

tanışmamız zaten bir kozmeti firmasında olmuştu bizim :) şampuan ve bakım kürlerinden iyi anlıyordu :)

ama sadece saç değil temiz olduğu sürece her hali bana çekici gelir kocamın,kışın elleri çatlıyor diye kremini sürer eğer işte veya kapalı ortamda terlediyse günlük duşunu alır .mümkün olduğu kadar dikkat eder kendine

haa bu kadar anlattım bana brad pit dışardaki birini gözlüklü (gözlüğü çıkarınca 5 mt den beni bırak anasını tanımıyor) uzun saçlı top sakallı biri .herkesin kocası kendine özel :)

ilk başlarda bu kadar bakımlı olması hoşuma gitti ama sonradan korku düştü içime,
bu dünyanın birde hastalığı düşkünlüğü var,
bir hastalansam biraz salsam kendimi neler gelir başıma diye,,
1 kere apandist ameliyatı oldum,1 kerede ayağım kırıldı,elinden geldiği kadar yardımcı oldu bana kırık ayağımla duşumada yardım etti el ayak bakımımıda yaptı.alçı yüzünden tırnaklarımı kesemedim.eşim kesti ,utandım yalan yok.ama eşim biz evli değilmyiz biz bir değilmiyiz sana bakmaktan niye gocunayım dedi ,o olaydan sonra içim rahatladı biraz

eşim saçına biz bayanlar kadar dikkat edip bakıyor askerden öncede askerden sonrada uzatmış,ve seviyor uzun saçı yan yana oturunca illa birbirimizin saçına bi gidiyor elimiz.

ha allah korusun olmayacak değil,kel kalsa bile ben bu seferde kelim diye severim.

amaç sevmek olsun her türlü sevilir :)

Allahım ya, isteyen istediği zaman hamile kalır. Milletin uçkuruna da mı karışalım

Ben adamın gözünü hergün süslenip alıştırmam günlük kıyafetlerle karşılarım arada bir süslenirim o zaman daha farklı oluyor

Ya lütfen kusura bakma ama
Koltuk altı ter kokmuş, saçı yağ içinde tülbentle gizleyen kadın canlandı gözümde
O gelmeden önce duş al, saçın şampuan koksun
Ev elbiseleri al, yazlıkta giyilenlerden
Sana kendimi adadım ey yar havasıyla karşılama

Zaten yakında açık kadınları kıskanmaya başlarsın

En azından ben de güzelim mesajı ver

3 aylık daha yeni olduğu için giyin içinizde kalmasın.
sonraya doğru hiç giyemezsiniz.
zaten nişan-düğün alışverişinde alınan şeylerin ömrü hamile kalana kadar maalesef
sonra gelsin kilolar,moral bozuklukları

Konuyla dolaylı yoldan ilgili:

Kuzum, yazdıklarını biraz okuyup ona göre yazayım diye profilinde gezindim. Ancak bir insan hayatını eliyle nasıl karartır onu gördüm. Silkelenip kendine gelmen için yazıyorum:

Sen ki peynir ekmek gibi ataması yapılan pdr mezunu kızsın, sanırım küçüklüğünde ailenin sana karşı kullandığı rencide edici sözlerden kaçışı evlilikte aramışsın. İlişkin öğrenilmiş hemen evlenmenin yollarını aramışsın. Baktın sevgilin senden uzaklaşıyor giyimine beden ölçülerine takmışsın. Yanlış yöne çekilmesin ama tesettürlü olmana rağmen yine o sevgilini kaçırmamak için jartiyerdir-ince beldir bunların peşine düşmüşsün. Bu adamdan bir cacık olmamış.

Ayrıldıktan sonra birilerini nasıl tavlarımı kurmuşsun kafada. Nerede tanışılır, en seksi parfüm nedir vs. Amacına ulaşmışsın evlenmişsin. Ancak o adam da en basit tanımıyla manyak çıkmış, sen de günden hamile kalmışsın. Evet yine başa sarıyoruz. Şimdi de bu adam ne kadar manyak olsa da beni bırakmasın diye seksi gecelikle karışlama peşine düşmüşsün.

Kadınlığınızı malzeme haline getirmeyin lütfen.

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş.

Lütfen maddi imkanınız yoksa çevrenizden bir meslektaşınızdan yardım aldın. Muhakkak atanmaya çalışın. Bunu sakın unutmayın. Öğretmen ihtiyacı ve atama yönetmenliği sürekli değişiyor. Alanınız bu kadar değerliyken dağ başına da gidecek olsanız atanın çünkü arkanızda duracak biri yok. Siz güçlü olmasınız. Boşanın demem çünkü yukarıda anlattıklarımdan ötürü bu mümkün değil. Sadece destek alıp mesleğinizi yapmaya başladığınızda daha sağlıklı düşüneceksiniz.

Neden öyle canlandı başında tülbent olunca saçı yağlı mı olmak zorunda ve neden açık kadınları kıskansın, simdi başka şeylerde yazıcam da olay açık kapalı mevzusuna girecek manasız bir hal alacak

Boyle anlayissiz odundan hallice bir kocayi karsilasaniz ne olur karsilamasaniz ne olur, sanki kiymet bilecek?

Annesi geldi şimdi konuştu biraz birbirimize çat çat konuşursanız o evlilik yürümez diye hani eşine yemek yapmamışdın kendi karnını doyurmuşsun böyle olmaz diye eşim olcak salak da artık bulsşık yıkanmayı öğrenmiş Dr kendi kendine yaşayabilirmiş evli olmasına gerek kalmamış bir de annesi ben buraya gelirsem camları silmeye temizlikçi lazım diyor hallederiz diyor o da şerefsiz
Konu sahibi bacimin önceki konusundan...
Fesubhanallah...

Ya pıjema ya gecelik, bızım ıcımız olu galıba gunluk takılıyoruz

Ortası yoksa demek ki..

Ben mide bulantısından dünyayı kocaman bir klozet gibi görüyordum o aylarda. Kaldı ki şu dönemi heyecanlı geçirmek istemek??

Gerçi aynı yerde çalışıyoruz benim evde sürpriz yapacak boş vaktim de yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…