Eşinizi nasıl ksrşılıyorsunuz?

Nasıl karşılıyorsunu diyince artık direkt aklıma bu geliyor
O kadar çok izledim ki, artık adam akşam kapıda belirince başlıyorum kimin kocası buuuu
ahahaaaa ben denemedim dahaa denemek istiyorum ama.gülme tutmazsa bi ara yapicimmmm

Bu soğukta nasıl bir gecelik giyyosunuzda eşiniz üzerinize atlıyor.sahsen ben kutup ayısı moduna giriyorum cunku cok soguk
Bu üzere atlayan eşler nerde yaşıyor yada ne iş yapıyor gerçekten anlamış değilim benim çevremde hicc yok duymadım, benim eşim yazık eve zor giriyor yorgunluktan..Konu sahibi üzerine atlayan esiyle ( adam daha hicbisey yasayamadan balayında eşi hamile kaldığı için) bu hamilelik lohusa vss günleri nasıl geçirecek bilemedim Allah yardımcımcisi olsun ikisininde.

seninki atlamıyomu

seninki atlamıyomu
Yok yedi senedir hiç atlamadı :) Adam bankadan çıkıp bir buçuk saat yol gelince canını eve zor atıyor atlamayla falan uğraşacak hali kalmıyor Allah dağına göre kar veriyor demekki hiç çekemem öyle atlayan tipi :)))

Kapıyı açarım. Hoşgeldin derim. Sarılırız. Dudakına bir minnak öpücük kondururum. Bitti gittiiiiii:)

Nerde kaldın sen yine diyorum klasik artık alıştım bu cümleye 5 te gelse de 7 de gelse de aynı

Ay hiç uğraşamam öyle alengirli karşılamalarmış, yok gecelikmiş oymuş buymuş..

Pijama, eşortman, terlik, anne topuzu ooh miiisss.. çalıyor kapıyı açıyorum öpüyorum giriyor.. yeter

Kalın kazaktan gecelıge terfi ettiğinize göre sizi ateş basmış

Evli değilim de eski sevgilimi kısa elbiseyle ve iç çamaşırsız karşılamıştım asdagsa adam fark ettiğinde kapıda kalpten gitmedi ya daha bir şey olmaz

Bana şu yazıyı hatirlattiniz:) gecelik giyip sevgiliyi karşılamak isteyen ama her zil calisinda aklına binbir kötü şey geldiği için pamuklu pijama giyip duran kadının anisi
Hahaha çok güldüm yengeç yaa. Eski pucca yazıları güzeldi.

Ben de yazık evde sıcaktan yarı çıplak geziyorum ama kapının koluna her zaman uzun elbise falan bir şey asılı oluyor, aniden kapı çalarsa giyivermek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…