- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
üç aylık evliyim hamileyim son aylarda zor olur şimdiki ayları değerlendireyim demiş3aylik evlisiniz ve hamileligin son gunleriiyimis ya
ahahaa sende paylaşmışsın görmedim direk konuyu görünce paylaşayım dedim
Böyle karşılıyorum
Çocuktan sonra hayat müthiş oluyo sen de gelsene
Nasıl karşılıyorsunu diyince artık direkt aklıma bu geliyorahahaa sende paylaşmışsın görmedim direk konuyu görünce paylaşayım dedim
ahahaaaa ben denemedim dahaa denemek istiyorum ama.gülme tutmazsa bi ara yapicimmmmNasıl karşılıyorsunu diyince artık direkt aklıma bu geliyor
O kadar çok izledim ki, artık adam akşam kapıda belirince başlıyorum kimin kocası buuuu
Milletle dalga geçerken iyice onlara benzedim valla yaahahaaaa ben denemedim dahaa denemek istiyorum ama.gülme tutmazsa bi ara yapicimmmm
Bu üzere atlayan eşler nerde yaşıyor yada ne iş yapıyor gerçekten anlamış değilim benim çevremde hicc yok duymadım, benim eşim yazık eve zor giriyor yorgunluktan..Konu sahibi üzerine atlayan esiyle ( adam daha hicbisey yasayamadan balayında eşi hamile kaldığı için) bu hamilelik lohusa vss günleri nasıl geçirecek bilemedim Allah yardımcımcisi olsun ikisininde.Bu soğukta nasıl bir gecelik giyyosunuzda eşiniz üzerinize atlıyor.sahsen ben kutup ayısı moduna giriyorum cunku cok soguk
kayınvalide evde yokluğunda mutlakaMilletle dalga geçerken iyice onlara benzedim valla ya
Dene çok komik oluyo
seninki atlamıyomuBu üzere atlayan eşler nerde yaşıyor yada ne iş yapıyor gerçekten anlamış değilim benim çevremde hicc yok duymadım, benim eşim yazık eve zor giriyor yorgunluktan..Konu sahibi üzerine atlayan esiyle ( adam daha hicbisey yasayamadan balayında eşi hamile kaldığı için) bu hamilelik lohusa vss günleri nasıl geçirecek bilemedim Allah yardımcımcisi olsun ikisininde.
Yok yedi senedir hiç atlamadı :) Adam bankadan çıkıp bir buçuk saat yol gelince canını eve zor atıyor atlamayla falan uğraşacak hali kalmıyor Allah dağına göre kar veriyor demekki hiç çekemem öyle atlayan tipi :)))seninki atlamıyomu
benimkide atlamıyordaYok yedi senedir hiç atlamadı :) Adam bankadan çıkıp bir buçuk saat yol gelince canını eve zor atıyor atlamayla falan uğraşacak hali kalmıyor Allah dağına göre kar veriyor demekki hiç çekemem öyle atlayan tipi :)))
Hahaha çok güldüm yengeç yaa. Eski pucca yazıları güzeldi.Bana şu yazıyı hatirlattiniz:) gecelik giyip sevgiliyi karşılamak isteyen ama her zil calisinda aklına binbir kötü şey geldiği için pamuklu pijama giyip duran kadının anisi
HahahahahahaMaaş günleri cok guzel karşılarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?