Eşinizi nasıl ksrşılıyorsunuz?

Size konu sahibinin diğer konularını alıntılıyorum belki burada ''Neden hemen hamile kaldın ki?'' diye yazıldığını anlarsınız.

Size de erkenden hamile kaldınız diye laf edilmiş ve bundan dolayı burada rahatsız oldunuz fakat buradaki durum sizin durumunuzdan çok farklı.
Siz 1 aylık evli iken boşanma düşünüyor muydunuz?
Eşi daha konu sahibinin kişisel hijyen ihtiyaçlarını karşılamıyor bu durumda bir de bebek masrafı oluştu, sizin de durum böyle mi?
Yani konu sahibinin şartları sizinki ile aynı değil, bir de bu kadar soruna rağmen ''Neden hamile kaldın?'' diyenler başka ne demeliydi, anlamadım.
Bence konu sahibinin diğer açtığı konulara da bakın, burada o soruyu soran çoğu kişi diğer konularına da baktı, o yüzden dediler.
Not: Bu arada ben ''Neden hamile kaldınız?'' hiç demedim fakat gene de diyenlerin haklılık payı var diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Her zaman makyajla karşılarım ama bir sor neden? İşten gelip yüzümü yıkamaya fırsat bulamadan mutfağa giriyorum, e mutfaktan çıkacakken eşim geliyor, yemek vs derken makyajı silmeye vakit kalmıyor Şaka bir yana, başka zamanlar özenip giyinip süslenip karşıladığım da olur. Her zaman değil tabi.. Pijama, eşofmanla karşıladığım da çok olur.

İşten geliyorum tişört eşofman tayt kazak hava durumuna göre ruh halime göre giyinirim. İşten gelince asla pijama falan giymem saçma sapan. Sonra da eşim gelir işte abi anlamadım ki ben.

senin halılar oymali mi yoksa aynı şekli süpürge ile dene birde
biz sana alıp yollayalım mahrum kalma D Deve tabani
Gecen kuzenim aradi napiyosun felan iyi dedim mutfagi gırgirliyorum dedim aman begonfil gırgır mı kaldi dedi hanim kizimiz bekar tabi ne bilsin ev hediyesi olarak gırgir aliiiciim

Çocuklardan fırsat kalırsa makyajımı yapar kotumu kazağımıgiyip karşılarım.Ama genelde o evde oluyor ben işten gelince pijemalarımı giyerim.18 yıldır eşimi tanırım daha bir kez niye pijemayla karşıladın demedi.Ben kendimi güzel görmek istersem giyerim yoksa eşim her halimi beğenir

Bu soğukta nasıl bir gecelik giyyosunuzda eşiniz üzerinize atlıyor.sahsen ben kutup ayısı moduna giriyorum cunku cok soguk
Bizim evde soğuk ta işte ben hep giyerim zaten . Saten pijama takımı hep giyerim mesela evde yanlız olsam da giyiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…